2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
O ağrıdan bende de var sağ kasığımdaa ilk aylardaki gibi ağrıyo bu sıkıntıyı yaşayan zeyzey3428 var sana yardımcı olur

Kızlar acil bi bakiverin az önce aniden sol tarafıma bıçak saplanir gibi oldu gözümden yaş getirdi resmen ama bi kaç saniye sürdü o sırada yere oturmak üzereydim.şimdi ayağa kalkınca orası azıcık yine ağrıyo ve bel ağrım var bunlar normal mi sizce bebegim azonce hareket etti bu arada ağrı olan tarafta

Merhaba hanımlar. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 30+4 bugün. Kızımız 1582 gr,boyu 37cm. Ama kızım yine iki büklüm olmuş ve bize sırtı dönüKTÜ. Ve yan yatıyor. Baş Aşağı dönemis.hala bebisi dönmeyen var mı? acaba döner mi! Doktor biraz muallakta konuştu, kafama takıldı.

Cevaplarını için teşekkür ederim.domates salatalık doğrayıp yiyorum zaten.ama sut icemeyiz kahvaltıda midem almaz.gece yatmadan icebiliyorum.

Tedirgin olma canım. Içini ferah tut.okulda ki Öğrt. Ark. Kivrandi resmen ağrıdan. Sonra gaz sancısı olduğunu öğrendik rahatladık :) oda çok tedirgin olmuştu. Umarım önemli birsey değildir.

Benimki doğum pozisyonunu almıştı 15-20 gün önce, bugünkü kontrolde tekrar makat gelişli olduğunu öğrendik. Daha çok döner dedi Dr.

Slm kızlar rahim ağzı kısalan arkdşlar var .. Ben nerdeyse 2 aydır her gittiğimde özellikle ölçtürüyorum kısalma var mı diee..
Mutlaka her randevunuzda baktırınz rahim ağzı uzunluğuunuza benmki 4,6 ydı yani çok iyi
3 ün altına düştüğü zaman erken doğum riski bilginize ..
Hayırlı kandiller :)

Karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum kızlar. Bebeğin hareketleri birkaç gündür aşağıda zaten de. Bu bir problem midir?

Cnm esim 54 cm dgmus bnde 52 dgmusum suan bn 170 esim 190 ama onun kdr dogcani dusunmuyorum :) ama ins tosbik bi bebisim olur
Allah gönlüne göre versin canım :) Anneme göre ben de 43 cm doğmuşum ve boyum 160. Sen benden 10 cm uzun doğmuşsun ve 10 cm'de uzunsun :) Umarım benim bebeğim de benden uzun olur. Tabiki önce sağlıkları geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…