2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben otutarak çalışıyorum ama evde uzanmak varken... erken kalkması da ayrı zor.
Evde olanlar kıymetini bilsin..
Ben de çalışıyorum Hem de sanki firmayı ben kurtacakmışım gibi!
Gitmeden işlerimi temiz bırakmak istiyorum ama bıktım artık. Sanki hamileliğim tadını hiç çıkaramadım gibi geliyor
Mayısa kadar da çalışmayı planlıyorum. Ancak temizlerim

Ben de aynen öyle hissediyorum ama sanmıyorum canım. Başka bir belirti olurdu bence.
Önce kafası aşağıdaydı şimdi ayaklar aşağıda sanırım tepik attıkça değişik oluyor tedirgin oluyorum çıkacak diye :/ bir de rahim girişinde sanki iğne batması gibi oluyor. Sende de var mı?

Bugün 4 porsiyon yedim gerçek gerçek bildiğiniz 4 porsiyon yemek yedim akşam yemeğinde

Son aylar çok kilo alınıyor diyorlar ya doğru sanırım

, member: 522567"]Kızlar benden duymuş olmayın ama bugğn bir haziran annesi doğum yaptı[/QUOT
Kızlar benden duymuş olmayın ama bugğn bir haziran annesi doğum yaptı
Durumu nasıl acaba ? Bebeği nasılmış ? yelser arkafaşımız naptı acaba? Bebeği çıktı mı küvözden ? Allah sağlıklı guzel ömürler nasip eylesin evlatlarımıza...

Kızlar göğsünden sut gelen var mi dun benim göğsümden sut geldi ve sutyenime de gelmiş boyle olan var mi ?
Benimde sabah kalktigimda kiyafetime gecmis baya iki damla doktorda gelir artik süt kanallari aciliyo dedi. İnsallah cok cok gelirde yeter miniklere ben cok mutlu oldum gorunce.

Kizlar bugun bisey ogrendim bebek ilk dogdugunda anne sutunu emdikten sonrada olabilir ki ben oyle yapmayi dusunuyorum. Agzina bikac damla nar suyu damlatinca bebek hic gaz problemi yasamazmis bikac tanidigim yapmis ve doktorla ebelerde soylemis onlara dogru diye. Kim yaptiysa ise yaramis ama sorun su nar mevsimi degil

Kim yaptı ki canım durumu nasıl

Annenin de bebegin de durumu iyidir insallah

Cok merak ettim iyilerdir insallah. Kacinci haftasiymiski acaba??

Kim acaba durumları Nasıl meraklandım

Buradan yazdım diye kızmaz inşallah. newmoon142 doğurdu. 32 hafta bitmişti diye biliyorum. Aniden bu sabah doğurdu.
Kandil günü doğdu valla oğlu. İyi haberlerini aldım.
Siz de dua edin.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin, arkadaşımızın bebeği de inşallah iyidir.

Hayirli, saglikli, ömrü güzel bi evlat olsun Allah anali babali buyutsun newmoon142

Arkadaşlar ; elinizi karnınıza koyup günde 339 defa ya Musavvir zikri çekmek , 50 adet ihlas süresi okumak bunlar Bebeğin erken gelmesine karşı koruyan Süreler... Allah hepimize miadında doğum nasip etsin , yeni doğum yapan arkadaşımızında bebeğede kendide iyidir inşaallah ...

Bunu brnim bi arkadasim da yapti ve bebeginin gaz problemi cekmedigini soyledi ya denesek mi biz de ama dedigin gibi nar mevsimi dgl nar ne zaman cikiyor ?

Aklima ilk o gelmisti benimde. Rabbim mubarek gunde nasip etti saglik sihhat versin insallah hayirli evlat olsun newmoon142

Bunu brnim bi arkadasim da yapti ve bebeginin gaz problemi cekmedigini soyledi ya denesek mi biz de ama dedigin gibi nar mevsimi dgl nar ne zaman cikiyor ?
Sanirim sonbahar. Bazi insanlar bilerek dolaba koyuyolarmis zaten azcik bisey lazim. Normalde annemin dolabinda olurdu bu yil koymucagi tuttu

Sanirim sonbahar. Bazi insanlar bilerek dolaba koyuyolarmis zaten azcik bisey lazim. Normalde annemin dolabinda olurdu bu yil koymucagi tuttu

Hmmm sonbahar geceli de epey oldu ama belki bulunur ben bu nar olayini iyice bi arastiracagim ya

Bebegim kolik olmasin da yaz bebegi olacak bol bol gezelim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…