2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah iyidirler. Sağlıkla büyüsün Bebek. İyi haberlerini bekliyoruz

Daha pztesi gitmiştim doktora kafası aşağıdaydı. Ne zaman döndü tekrar döner herhalde dimi.
Doner canim merak etme hem sen daha 29dasin. Doktor 34e kadar donuyolar dedi. Hatta sonra donen var belli olmaz dedi hic panik yapma yani onlar yollarini biliyo

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

bacak ve koltuk altını zaten makinayla yapıyorum ben de şükür oralarda sorun yok:) göbüş çok mu büyük canım niye annene yaptırıyosun bacağı falan:) benimki hayatta yapmaz elin kolun yok mu der
çok büyük mü bilmiyorum bana göre normal geliyo :) büyüyoruz neticede 30 lu haftalara dayandık. Bacaklarımın arkasını yapamıyorum. hazır annem elim değmişken ben yaparım diyo valla yaptırıyorum. Koltuk altımı da en son yaptığımda kıstırdım etimi kanadı, koltuk altım çok yumuşak ve çukur içeri doğru, sağolsun annem yaparım dedi :) yere bir uzanıyorum annem çim biçme makinesi gibi girişiyo bana :)

Benimde sabah kalktigimda kiyafetime gecmis baya iki damla doktorda gelir artik süt kanallari aciliyo dedi. İnsallah cok cok gelirde yeter miniklere ben cok mutlu oldum gorunce.

Bende korktum tersine erken doğum yapicam diye :) inşallah çok çok gelir de bebeklerimiz doya doya emerler :)

Tüy muhabbeti olmuş tüyü cıkmayan bir tek ben miyim ya köse oldum
Aynı durum bende de var. Ağdayla 3 ay önce aldırdığım tüylerim daha yeni yeni çıkıyor, şu kurdeşen sorununu çözersem tekrar gideceğim. 3 ayda bir kere bile bıyık almadım, kaşlarımı 2 kere ya almışımdır ya almamışımdır :) İnşallah doğurduktan sonra da böyle devam eder.

Kesinlikle doğru değil ve cahilce. Bebek anne sütünden başka bir şey alamaz. Nar asidik, alerjik ve tansiyon düşürücü özelliği var hem de. Yeni doğmuş bir beebk için damlası bile eteri kadar zararlı.

Memeye soğan konunca yara olmuyor. Yeni doğan beneğe kimyon nar verilince gazı olmuyor her anneler topiğinde yzılkor ama kimse yararını görmüyor.
Ben mememe soğan koydum diyr bebeğim burun kvoormıştı ve yaralarım da bol bol oldu.
Gazlı bebeklere duş masaj masaj masaj ve çörek otu yağı fayda ediyor. Benim tecrübem de bu...

Sonuna kadar Katılıyorum , yenidoğan bir Bebeğin midesi sadece anne sütüne proğramlı , bazı Arkadaşlarım gazı alınmış maden suyunu da Söylüyorlar , bu gaz meselesintamamen her bebeğe Özgü birşey , bi Arkadaşımın ilk çocuğu kolik derecesinde Gazlı bir bebekti 1 yaşına kadar , karpuz portakal mandalina bunları hiç tüketmiyordu , 2. Çocuğu tam tersi hiç bir sorunu olmayan uykusu düzenli Gazsız bir bebek çıktı :)) doktorlar şekerli su bile vermeyin derken nar suyu napar küçücük Bebeğin midesini ...

Alerji konusunu arastirinca bende biraz cekindim evet alerji olcagina gaz sorunu olsun daha iyi en azindan belli bi zaman olur gecer.
Fakat mesajini biraz daha yumusak bi uslupla yazsaydinda ben anlardim zaten. Ama yinede bilgilendirmen icin Allah razi olsun onemli bi konu çünkü

Kızlar dün sağlık ocağına gittim izlenmem vardı bebişin kalp atışları izlenecek vs hepimiz biliyoruz zaten .. Neyse hemşirem benden kan aldı kan değerlerim 9.9 çıktı çok düşük dedi tansiyonumu ölçtü tansiyon normal nabzım 121 çıktı ( hep böyle çıkıyor evde ölçtüğümde de ) nabzın çok yüksek bi sıkıntı var dedi.. sağlık ocağındaki dr u aradı, hemen ekg ye aldılar beni baktılar kalp atışı yine 115 çıktı doğumunda sıkıntı olur kalp krizi geçirirsin diyip beni apar topar kendi gittiğim hastaneye yönlendirdiler.. Neyse hastaneye gittim ordada ekg çekildi dr kan değerlerin çok düşük bu yüzden olabilir ama kalıtsal bişey var mı diye bakalım dedi .ultrs cihazından kalbime baktı kalp kapağındaki zarda şüpheli bir durum gördüğünü söyledi .. Sinir stresten uzak dur dedi.. Gebe olduğum için müdahale edilemiyormuş doğumdan 6 ay sonra endoskopi gibi bişi yapcaklarmış o şekilde kalbime bakacaklarmış öyle dedi dr.. Neyse sonra kendi kadın doğum dr um yanına çıktım kardiyoloji sonuçlarımı göstermek için ne yazıkki dr um 1 saat önce çıkmış bende nöbetçi kadın doğum dr una gideyim dedim .. Ama hanım dr kendisine gitmediğim için mi bilmiyorum ( o hastaneye ilk gittiğimde bu dr a gitmiştim ama dr un tutumu ilgisizliği yüzünden kendi dr uma gittim ) bi sert tavırları vardı ekg sonuçlarımı gösterdim yapcak bişiyim yok dedi .. Sancım vardı iki gündür onu söyledim isteksizce nst ye gönderdi allahtan sancı çıkmadı .. Tekrar odasına gittim ulstraonda baktı bebek ters o yüzden baskı yapıyor dedi ama ultrs cihazı farklı mı bilmiyorum bebeğimi hiç göremedim ben .. Bende görebilir miyim dedim hayır göremezsin 3 hafta sonra görürsün dr un gösterir dedi tersledi çıktım odasından .. Bir günde bu kadar olay yaşadım bu dr dan etkilendiğim kadar kendi hastalığımdan etkilenmedim ..nasıl insanlar var gerçekten zaten bu dr a ilk gittiğimde de yüzüme bakmadan pc ye bakarak konuştuğundan ilgisiz tavrından dolayı bir daha gitmemiştim .. Allahtan benim dr um güler yüzlü çok iyi bir hanım .. Yani dün bunları yaşadım kızlar..

Geçmiş olsun canım , daha önceden kontrollere gittiğinde doktorunun sekreteri veya hemşiresi nabız tansiyon ölçmüyor muydu ? Asm deki ekibi takdir ettim. İnşaallah doğumunda kolay olur bir sıkıntı yaşamazsın , gebelikte doktor gerçekten çok önemli , Allah iyi ve bilgili doktorlarla karşılaştırsın hepimizi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…