2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun canimcim ya Rabbim bizleri de yavruları mızı da iyi insanlarla karşılaştırsın. Öyle insanlara ıslak sopa ile dalmak gelio içimden Inşallah önemli bişey in yoktur senin de

Sağol canım benim .. Evet ahm çok ilgililer hatta benimle ilgilenen hemşire seni arayacağım sonra sonuç ne söylersin dedi baya ilgilendiler yani .. Herr gittiğimde asistanı ölçüp doktoruma söylüyor oda kaydediyordu ama nabız söylemiyordu .. Bi ara çarpıntım olduğunu söylemiştim kardiyolojiye git demişti ama çok üstünde durmadı açıkcası

Son düzenleme:
İstesem benim de bugun resmi olarak son iş günüm ama ben devam ediyorum zaten 3 gün dersler için yine gelicem okula bütün gün. 2 gün daha gelirim en azından makale felan çalışırım evde olursam yatarım kendimi biliyorum. Ama gerçekten bi kaç haftadır ağırlaştım ve zor geliyor artık is hayatı. 32 de neden izne ayrılıyor kadınlar çok iyi anlıyorum. Rabbim güç kuvvet versin doguma kadar gelcem ben mecbur. Evdeki anneler keyfini çıkarın bizim için de

Geçmiş olsun canimcim ya Rabbim bizleri de yavruları mızı da iyi insanlarla karşılaştırsın. Öyle insanlara ıslak sopa ile dalmak gelio içimden Inşallah önemli bişey in yoktur senin de
sağol canım .. Gerçekten öyle yani kibirli bir dr .. Öyle stres yaptı ki beni karnım taş gibi oldu onun yüzünden.. İnşallah canım benim

Canim benim de nabzim yüksek hamile kalmadan önce de yüksekti ara ara olctuğumde yüksek çıkıyo 105 110 falan çıkabiliyor.bnde hiç gitmedim bunla ilgili ama kötü şeyler yasamissin bu doktor devlette mi özelde mi şikayet etseydin keşke

Baktır muhakkak canım benim .. Kansızlık ya da kalp le ilgili bişi oluyor sonuçları .. Aile hekimim bana dedi ki kansızlıktan olsa doğumda kan kaybedeceksin oyüzden kardiyolojiye git kalıtsalsa yine doğumda allah korusun kalkamazsın dedi .. Baktır sende ihmal etme.. Özel canım özel ya .. Bende hastaneden çıktıktan sonra neden şikayet etmedim diye kızdım kendime ama öyle bi ani şeyler yaşadım ki kendimi attım resmen hastaneden .. Bi dahaki kontrolümde şikayet kutusuna atacağım ama yazıp

Şimdi senle yazisinca bi daha olceyim dedim ölçtum 95 çıktı yüksek mi acaba?. Sende artık hiç düşünme o dengesiz doktoru insan öyle anlarda kitleniyor ama bi dahaki gidisinde mutlaka şikayet et hastanenin başında kim varsa çık oraya kadar nefret ediyorum ben de öyle doktorlardan zaten hamileyiz stresliyiz sinirlendim bak o kadına pis

Malesef canım.. Nar fayda etse narlı gaz damlları olurdu.. İlaçlar bile fayda etmiyor fön sesi yağlar madajlar böyle böyle geçecek o dönemde...

Konuya dalıp çıkıyorum hızlı yazıyorum diye üslubım sert gibi olmuş ama yanlış anlama ve kusura bakma sakın. Ben de burdan duyduklarımı bi yaşındaki kızımı doğumunda denemiş mememe soğan koymuştum yra olmasın diye:))) ve kızım mememi burnunu büze büze emerdi, yine de yara oldu. Yani her Aman topikte bu bilgiler aktif oluyor ama sonuç alan malesef yok.. Nar da yeni doğan bebek için zararlı. En yiisi anne bebek ayakları üşüymemek fön sesi duş masaj vs.: inş rahat bebekleri kucaklarımıza alırız sağlıkla kolaylıkla. Kırdıysam özür dilerim..

Aman sanki bedavaya muayene ediyor.. Karnı burnunda kadından ne istiyor anlamıuorım bu sorunlu kadın doğum doktorların hepsi de kendisi de kadın. Halden anlamıyorlar. Boşver canım bol bol nefes al ver ve pekmez ye..

Merhaba hanımlar, son bir aydır geçmeyen ve hatta daha ilerleyen bir kurdeşenle mücadele halindeyim. Gebelikte çok yaygınmış, araştırınca öğrendim. 1 kutu zyrtec kullandıktan sonra tedaviye cevap vermediğim gibi döküntülerim daha da arttı malesef ve kabus gibi bir geceden sonra dün yine cildiyecime gittim. Ne zaman doğum yapacağımı sordı, haziran sonu deyince yüzü düştü biraz.. Döküntülerin ilerlemesini de beğenmedi açıkçası. Yapacak birşey yok deyip 1 doz olmak üzere kortizon ve 5 ampul avil verdi. Dün akşam kortizonu vurdurdum. Bugün de avile başlayacağım. Baya araştırdım ve tabi ki kadın doğumcuma da danıştım bunlar senin için uygundur dedi. Yine de içim çok rahat değil nedense, hiç istemezdim bu ilaçları kullanmayı ama artık cildim kanıyor kaşımaktan..1 aydır uyku uyumuyorum doğru dürüst. En son kaşıntı atağında karnım taş gibi oldu krampla beraber, ilaçlarımı kullanmaya o zaman karar verdim. Gerçekten strest daha zararlıymış bebeğime, onu tecrübe etmiş oldum. Bakalım bu yeni tedavi işe yarayacak mı..

Hamileyken 95 normal diye biliyorum yanlış olmasında .. Aynen öyle canım zaten pek hastasi yok o dr un ne zaman hastanye gitsem kimse olmuyor onun kapısında mesleğine saygısızlık yapmak istemiyorum ama tavrı ve tutumundan dolayı kimse gitmiyor bence

Bence de sorunlu :)) keçiboynuzu pekmezi içiyorum akşam yatmadan canım birde ilaçlarımı içiyorum .. Kötü bişi çıkacakmış gibi karaları bağlamadım allahtan iyiyim sadece dr canımı sıktı oda allahından bulsun beaa :))

cnm benim kalp atışlarımda sürekli 100 115 110 çıkar. O gün doktorun yanına girerken heyecan yaparsam hepten 120 130 çıktığı var :) bnm doktorum doğumu engeleyecek birşey değil dedi.
Ben 2 yıl önce kardiyolojiye gittim. kontrollerde doğuştan kalp kapakçığında milimetrik genişleme var daha önce hiç mi fark etmediniz dedi. 26 yaşımdayım, 2 yıl önce öğrendik bu durumu annemle babamla gitmiştim. Kardiyoloji doktoru hayatını devam ettirmeni engelleyecek bir durum değil, çocuk doğurabilirsin, yoğun tempoda çalışabilirsin vs. demişti.

bnm doktorum 115 e kadar gayet normal dedi. Arkadaşımın normal ritmi 85 90 iken hamileliğinde 100 leri geçiyordu. 115e kadar normal ama aksatma kontrollerini ben 2 yıldır gitmiyorum ama hayatımı engellemiyor. milimetrik genişlemenin de ilerlemeyeceğini söylemişti doktorum. İyi oldu hatırlattın. doğumdan sonra bir kardiyolojiye gideyim bakayım ne durumda. ben ne zaman ultrasona girsem kalbim ağzımda atyıyo heyecan yapıyorum çok o zaman gör kalp atışlarım bebişimle yarış yapıyo resmen :)

Şu bebek ne giyecek konusunun içinden çıkamıyorum :):) ilk zamanlar çıtçıtlı badi giyemiyorlar sanırım. Eee içine ne giydircez o zaman? Zıbın diyorlar ama ben sadece 2 hastane çıkışı aldım o ince zıbınlardan iki tane var yani. Yeter mi de :/

ne kadar kötü niyetli duyguları pisleşmiş insan var ! İnsanda merhamet duygusu yoksa doktor olmasın ya !!
Pislik..
Çok geçmiş olsun gel de sniriden stresten uzak durma !
Kendi doktorunun numarası yok mu canım bi arasana keşke için rahatlardı yaa
Valla çok sinirlendim allah yardımcın olsn canm sağ salim kavuşun bebişinle inşallah

birbirimizi tabikide bilerek kirmak istemeyiz biliyorum. Sende tecrubeli bi annesin bilgilerini paylastin tesekkur ederim tekrar. dedigin gibi saglikla alalim kucaklarimiza insallah hepimiz

Canim yasadiginin nekadar zor oldugunu tam anlayamasamda birazcik biliyorum. Benimde kan tahlilim şükür temiz cikti ama herzaman olmasada bazen benimde tutuyo kasintilarim doktorum nemlendirici gibi bi krem verdi bu gecirmezse artarsa kortizona baslariz dedi ama simdilik benim senin gibi degil oyuzden baslamadik. Bu sıkıntı gercekten biseye benzemiyo ne mide bulantisi ne agriya nede sanciya gecen gece hic uyuyamadim yatamadim bile delircek gibiydim aglama krizi falan geliyo zaten. Senin gece gunduz devamlimi oluyo??

Hastanede sordum ben hemşireye tulum mu ikili takım mı diye hiç farketmez ikiside oluyor hiç sıkıntı olmaz dedi. Hepsini giydirebilirmişiz yani.

kalp bu ya ertelememek lazım benim hayatımı etkiliyordu ama bazen öyle bir atıyordu ki kafam ateş içinde baskı olacakmış gibi hissediyordum ama bende erteledim hep dün ahm dekiler öyle bir panik yaptı ki korktum valla:)) ama çok çok önemli bişi olsaydı müdahale ederlerdi doğumdan sonra gel demezlerdi .. Aslında doğumdan sonra da gideceğimi pek sanmıyorum( hastane meseleleri beni boğuyor ) ayrıca benim hamilelikte nerdeyse nprmal nabzım 120 falan heyecanlanınca 146 ya çıkmışlığı var yani :))

Sağol canım benim .. Hayır doktorumun numarası yok vermiyorlar sanırım hiç sormadım aslında .. Şu iki canlı halimle Allaha havale ediyorum doktor hanımı kızımı göstermedi 1 saniyelik bile olsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…