- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.921
bnm de normali bi ölçtüğümde 95 bi kere ölçtüğümde 100 110 120 ............. diye gidiyo böyle :) heleki bebeğimi göreceğim zaman o yatağa uzanıyorum ya anında hissediyorum hızlandığını kalbimin eşim diyoki karanlıkta bile görüyorum yüzün kıp kırmızı oluyo heyecandan diye :) yapım gereği çok ama çok heyecanlı biriyim ben. ama işte 2 yıl önce gittiğimde doktor bu ne ya sanki 10 km koşmuş gibi atıyo kalbin demişti. sonra milimetrik genişleme olduğu ortaya çıktı. bu yüzden böyle hızlı atmasının nedeni dedi. Bizim sülale heyecanlı yapıya sahiptir. babam, babaannem, amcamın kızı, ikizim. hepimizin kalbi 100lerde yani. :) ne bilim çok kafama takmadım doktor normal doğumu etkilemez demişti. ama kendi doktoruma hiç sormadım aklıma gelmedi. haftaya gittiğimde sorcam bakalım ne dicek. tansiyonumu ölçerken görüyo ekranda çıkan rakamı bişey demedi yani.kalp bu ya ertelememek lazım benim hayatımı etkiliyordu ama bazen öyle bir atıyordu ki kafam ateş içinde baskı olacakmış gibi hissediyordum ama bende erteledim hep dün ahm dekiler öyle bir panik yaptı ki korktum valla:)) ama çok çok önemli bişi olsaydı müdahale ederlerdi doğumdan sonra gel demezlerdi .. Aslında doğumdan sonra da gideceğimi pek sanmıyorum( hastane meseleleri beni boğuyor ) ayrıca benim hamilelikte nerdeyse nprmal nabzım 120 falan heyecanlanınca 146 ya çıkmışlığı var yani :))
Kansızlık var mı sende canım ? Benimde annemin kalp kapakçıklarında sorun var pnunda çarpıntısı halsizliği oluyor benim gibi bu kalp hastalıkları çoğunlukla ırsi oluyor sanırım..bnm de normali bi ölçtüğümde 95 bi kere ölçtüğümde 100 110 120 ............. diye gidiyo böyle :) heleki bebeğimi göreceğim zaman o yatağa uzanıyorum ya anında hissediyorum hızlandığını kalbimin eşim diyoki karanlıkta bile görüyorum yüzün kıp kırmızı oluyo heyecandan diye :) yapım gereği çok ama çok heyecanlı biriyim ben. ama işte 2 yıl önce gittiğimde doktor bu ne ya sanki 10 km koşmuş gibi atıyo kalbin demişti. sonra milimetrik genişleme olduğu ortaya çıktı. bu yüzden böyle hızlı atmasının nedeni dedi. Bizim sülale heyecanlı yapıya sahiptir. babam, babaannem, amcamın kızı, ikizim. hepimizin kalbi 100lerde yani. :) ne bilim çok kafama takmadım doktor normal doğumu etkilemez demişti. ama kendi doktoruma hiç sormadım aklıma gelmedi. haftaya gittiğimde sorcam bakalım ne dicek. tansiyonumu ölçerken görüyo ekranda çıkan rakamı bişey demedi yani.
Aynen gece gunduz devamli kasiniyorum ama geceler bir facia.. Kortizondan sonra biraz rahatim bugun bakalim avil nasil etki edicek.. Insallah bu tedaviye cevap veririm.. Senin durumun nasil gunduzleri?Canim yasadiginin nekadar zor oldugunu tam anlayamasamda birazcik biliyorum. Benimde kan tahlilim şükür temiz cikti ama herzaman olmasada bazen benimde tutuyo kasintilarim doktorum nemlendirici gibi bi krem verdi bu gecirmezse artarsa kortizona baslariz dedi ama simdilik benim senin gibi degil oyuzden baslamadik. Bu sıkıntı gercekten biseye benzemiyo ne mide bulantisi ne agriya nede sanciya gecen gece hic uyuyamadim yatamadim bile delircek gibiydim aglama krizi falan geliyo zaten. Senin gece gunduz devamlimi oluyo??
Allaha sükür gündüzleri iyiyim ben. Aslinda benim nezaman gelcegi belli olmuyo kasintinin en son sali gecesi tuttu ama bu en zoruydu gercekten. Ogun ogleden sonra kan serumu yemistim ilk defa esimde oyuzdenmi oldu acaba dedi hatta ama sanmiyorum. Ozamandan beri olmadi bakalim pzrtesi bi serumum daha var ozaman ne olcak cok merak ediyorumAynen gece gunduz devamli kasiniyorum ama geceler bir facia.. Kortizondan sonra biraz rahatim bugun bakalim avil nasil etki edicek.. Insallah bu tedaviye cevap veririm.. Senin durumun nasil gunduzleri?
Bazen oluyor. Bir de ayakta çok kalınca basınç hissediyorum. Hemen uzanmazsam bebek kayıp düşecek gibiÖnce kafası aşağıdaydı şimdi ayaklar aşağıda sanırım tepik attıkça değişik oluyor tedirgin oluyorum çıkacak diye :/ bir de rahim girişinde sanki iğne batması gibi oluyor. Sende de var mı?
Bebişin pozisyonu ters mi canım tersse baksı yapar acıtırKızlar ya karnım acıyor benim ve aşağı doğru bir basınç var. Bir de bebeğin aşağıda yaptığı hareketler acıtıyor. Erken doğum olabilir mi
Ters duruyodur canım ben bi defasinda kontrolden hemen önce dediğin şeyi hissettim içeri girdim doktor baktı poposunu dayamiş normal baskı hissetmen dedi :)Kızlar ya karnım acıyor benim ve aşağı doğru bir basınç var. Bir de bebeğin aşağıda yaptığı hareketler acıtıyor. Erken doğum olabilir mi
Bebişin pozisyonu ters mi canım tersse baksı yapar acıtır
Ters duruyodur canım ben bi defasinda kontrolden hemen önce dediğin şeyi hissettim içeri girdim doktor baktı poposunu dayamiş normal baskı hissetmen dedi :)
Tekmelerini nerede hissediyorsun kasıklarında mıBilmiyorum ki kızlar ya. 29'da kafa aşağıdaydı. Belki dönmüştür
Sonuna kadar Katılıyorum , yenidoğan bir Bebeğin midesi sadece anne sütüne proğramlı , bazı Arkadaşlarım gazı alınmış maden suyunu da Söylüyorlar , bu gaz meselesintamamen her bebeğe Özgü birşey , bi Arkadaşımın ilk çocuğu kolik derecesinde Gazlı bir bebekti 1 yaşına kadar , karpuz portakal mandalina bunları hiç tüketmiyordu , 2. Çocuğu tam tersi hiç bir sorunu olmayan uykusu düzenli Gazsız bir bebek çıktı :)) doktorlar şekerli su bile vermeyin derken nar suyu napar küçücük Bebeğin midesini ...
Ya canım her yerde hissediyorum. Alt karında, kaburgalarımın altında, yanlarda... Kımıl kımılız :) Eli, ayağı, kafası her şeyi olabilir hareket eden... Ama en çok alt taraftakiler rahatsızlık veriyor. O kadar aşağıda hissediyorum ki, göbek deliğinin 8-10 parmak aşağısında. Sabah bir şeyim yoktu şu an çok rahatsızımTekmelerini nerede hissediyorsun kasıklarında mı
Kızlar bugün kontrolumz vardi. Bebişim in kafasının biraz büyük olduğunu bunun çok önemli olmadığını söyledı. Sanırım benim oğlan bana dayısına çekmiş. Ya aklıma takildi .bu zor doğum olacak demek mi
Bir de benim sol yanım çürük gibi acio dedim ayaklarını dayamis ondan dedi. Su an dà da bildiğiniz belim agrio ve her hareketinde canım acio .evet hareketli olması sağlık demek ama keşke acımasavar mı benim yaşadıklarımı yaşayan. Bu 2 ay hep böyle mi olacak ..
Aynen bende de durum öyle. Basınç ağırlık var sanki. Bir de çok çabuk çişim geliyor :/Bazen oluyor. Bir de ayakta çok kalınca basınç hissediyorum. Hemen uzanmazsam bebek kayıp düşecek gibi
Salı doktora gideceğim
Canım bazen böyle farklı çıkarıyor cihazlar. Ben accu check performa nano kullanıyorum bazen aynı anda koldan hastanede kan veriyorum onla da ölçüyorum genelde uyumlu geliyor diğer markayı bilmiyorum nasıldır. Şekerlerin yüksek canım özellikle de tokluk. Doktora ne zaman gideceksin? Sanırım insülin başlar canımhuriye048 iki farklı cihazda aynı kanla yaptıpım ölçümler sabah tokluğu farklı çıktı.. Benim accu check performa nano 190..diğer makinada 176 çıktı.. Optima marka.. Bu kadar fark neden ki.. Öğlen açlığım benimkinde 111 diğer makinede 86 çıktı
Süt içsen en güzeli canım hem şekersiz içmiş olursun hem bebeğe faydalı hem de ani kan şekeri yükselişini düşüşünü önlerMerhaba benim bir sorum olacaktı sizlere kahvaltıda ne içiyor sunuz ben şekerim olduğunu ogrendigimden beri çay içiyorum önceden hergün portakal sıkıp içiyorum diyetisyen kesinlikle yasak dedi.sizler ne içiyor sunuz merak ettim Çayda başka aklıma birsey gelmiyor
Doktora danışmak lazım tüy dökücü serbest mi zarar verir mi diye canımkızlar bir arkadaşım dedi ki genital bölgeyi tüy dökücü kremle alıyormuş, çok memnunmuş. yalnızca alt kısımlarını jiletle alıyormuş vajinanın giriş yerlerini. kimyasal diye korkuyorum ben de yoksa tüy dökücü kullanacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?