2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bnm de normali bi ölçtüğümde 95 bi kere ölçtüğümde 100 110 120 ............. diye gidiyo böyle :) heleki bebeğimi göreceğim zaman o yatağa uzanıyorum ya anında hissediyorum hızlandığını kalbimin eşim diyoki karanlıkta bile görüyorum yüzün kıp kırmızı oluyo heyecandan diye :) yapım gereği çok ama çok heyecanlı biriyim ben. ama işte 2 yıl önce gittiğimde doktor bu ne ya sanki 10 km koşmuş gibi atıyo kalbin demişti. sonra milimetrik genişleme olduğu ortaya çıktı. bu yüzden böyle hızlı atmasının nedeni dedi. Bizim sülale heyecanlı yapıya sahiptir. babam, babaannem, amcamın kızı, ikizim. hepimizin kalbi 100lerde yani. :) ne bilim çok kafama takmadım doktor normal doğumu etkilemez demişti. ama kendi doktoruma hiç sormadım aklıma gelmedi. haftaya gittiğimde sorcam bakalım ne dicek. tansiyonumu ölçerken görüyo ekranda çıkan rakamı bişey demedi yani.

Kansızlık var mı sende canım ? Benimde annemin kalp kapakçıklarında sorun var pnunda çarpıntısı halsizliği oluyor benim gibi bu kalp hastalıkları çoğunlukla ırsi oluyor sanırım..

Aynen gece gunduz devamli kasiniyorum ama geceler bir facia.. Kortizondan sonra biraz rahatim bugun bakalim avil nasil etki edicek.. Insallah bu tedaviye cevap veririm.. Senin durumun nasil gunduzleri?

Aynen gece gunduz devamli kasiniyorum ama geceler bir facia.. Kortizondan sonra biraz rahatim bugun bakalim avil nasil etki edicek.. Insallah bu tedaviye cevap veririm.. Senin durumun nasil gunduzleri?
Allaha sükür gündüzleri iyiyim ben. Aslinda benim nezaman gelcegi belli olmuyo kasintinin en son sali gecesi tuttu ama bu en zoruydu gercekten. Ogun ogleden sonra kan serumu yemistim ilk defa esimde oyuzdenmi oldu acaba dedi hatta ama sanmiyorum. Ozamandan beri olmadi bakalim pzrtesi bi serumum daha var ozaman ne olcak cok merak ediyorum
Seninde insallah tamamen gecer inan bana namazdan sonra senin icin ve boyle sıkıntı cekenler icin dua ediyorum cunku yasamayan kesinlikle bilmezki ben bile anlayamam seni tam olarak Allah acil sifa versin canim

Bazen oluyor. Bir de ayakta çok kalınca basınç hissediyorum. Hemen uzanmazsam bebek kayıp düşecek gibi
Salı doktora gideceğim

Kızlar ya karnım acıyor benim ve aşağı doğru bir basınç var. Bir de bebeğin aşağıda yaptığı hareketler acıtıyor. Erken doğum olabilir mi

Kızlar ya karnım acıyor benim ve aşağı doğru bir basınç var. Bir de bebeğin aşağıda yaptığı hareketler acıtıyor. Erken doğum olabilir mi
Bebişin pozisyonu ters mi canım tersse baksı yapar acıtır

Ters duruyodur canım ben bi defasinda kontrolden hemen önce dediğin şeyi hissettim içeri girdim doktor baktı poposunu dayamiş normal baskı hissetmen dedi :)

Kızlar bugün kontrolumz vardi. Bebişim in kafasının biraz büyük olduğunu bunun çok önemli olmadığını söyledı. Sanırım benim oğlan bana dayısına çekmiş. Ya aklıma takildi .bu zor doğum olacak demek mi
Bir de benim sol yanım çürük gibi acio dedim ayaklarını dayamis ondan dedi. Su an dà da bildiğiniz belim agrio ve her hareketinde canım acio .evet hareketli olması sağlık demek ama keşke acımasa var mı benim yaşadıklarımı yaşayan. Bu 2 ay hep böyle mi olacak ..

Facebook ta emziren anneler grubu var.ordan takip etmenizi tavsiye ederim.salim anne sütünden başka birşey vermeyin diye sıkı sıkı tembih ediliyor.

Tekmelerini nerede hissediyorsun kasıklarında mı
Ya canım her yerde hissediyorum. Alt karında, kaburgalarımın altında, yanlarda... Kımıl kımılız :) Eli, ayağı, kafası her şeyi olabilir hareket eden... Ama en çok alt taraftakiler rahatsızlık veriyor. O kadar aşağıda hissediyorum ki, göbek deliğinin 8-10 parmak aşağısında. Sabah bir şeyim yoktu şu an çok rahatsızım

Benimkinin de kafası büyük. Doktorum son zamanlarda genelde kafaları büyük oluyor bebeklerin dedi.

Kurdeşen dökenlerin en çok karnı mı kaşınıyo, benim de ayak bileklerime yakın kaşıntılarım başladı, isilik gibi sanki acaba kurdeşen mi

Canım bazen böyle farklı çıkarıyor cihazlar. Ben accu check performa nano kullanıyorum bazen aynı anda koldan hastanede kan veriyorum onla da ölçüyorum genelde uyumlu geliyor diğer markayı bilmiyorum nasıldır. Şekerlerin yüksek canım özellikle de tokluk. Doktora ne zaman gideceksin? Sanırım insülin başlar canım

Süt içsen en güzeli canım hem şekersiz içmiş olursun hem bebeğe faydalı hem de ani kan şekeri yükselişini düşüşünü önler

Doktora danışmak lazım tüy dökücü serbest mi zarar verir mi diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…