2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım Sanırım kan tekiklerine (karaciğer böbrek vs) bakmışlardır baktılar dimi?

Canım kan serumunun allerji riski çok yüksek hatta çok ciddi allerji yapabiliyor.
2. Kan serumunu almadan önce doktoruna bu durumu söyle kesinlikle canım belki tedavinde değişiklik yapar veya önlem alır

Evet bana da. Bebeklerin kafası vücutlarından büyük olur dedi
Ultrason kağıdında baş. 34.hafta da gözüküyor senin kac

Başladı canım.. Gece on da ve 12 ünite.. Sizce nasıl

Ay bu gece resmen nefes alamıyorum bel ağrısından yatamiyodum bi de bu çıktı nefes almak için esnemeye çalışıyorum resmen var mı bu durumu yaşayan ?

yelser 10 gundur fln hic gelmemissin buralara nasilsin bebegin nasil iyisiniz insallah?
Çok iyiyiz şükürler olsun teşekkür ederim, sağlığı yerinde Allahım sayesinde bir sıkıntı çıkmadı şimdilik umarım cikmazda Sağol canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok iyiyiz şükürler olsun teşekkür ederim, sağlığı yerinde Allahım sayesinde bir sıkıntı çıkmadı şimdilik umarım cikmazda Sağol canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay çok sevindim ya canım burdaki herkesin aklı sizde. Ali bebek küvezde mi hala. Kaç kilo oldu merak ediyorum. Ilk kuzumuzun bi resmini istiyoruz annesi. Rabbim sağlık sihat güç versin minigine

Evet gecenin Bi yarısı uyandık ve Uykum uz kaçtı haydi uyu bakalım uyuyabilirsen. Minik sipa da hop hop hoplayip tekmeliyor.dön dur şimdi sabaha kadar

Kurdeşen dökenlerin en çok karnı mı kaşınıyo, benim de ayak bileklerime yakın kaşıntılarım başladı, isilik gibi sanki acaba kurdeşen mi?
Kaşıntılarım giderek artıyor sanki

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Kizlar benim bi sorum olucakti. Benim doktor kontrollerde sadece kilosunu soyliyo bana boyunu ölçemeyiz artik diyo. Sizinkilerde nasil ölçüyo ki?

Kızlar dün akşam aşırı hareketli olan bebişim bu sabah hiç hareket etmedi ve çok korktuk. Sonunda meyve suyu içtim ve başladı çok şükür.

Evet bana da. Bebeklerin kafası vücutlarından büyük olur dedi
Ultrason kağıdında baş. 34.hafta da gözüküyor senin kac
Benim 29. haftada başı 30'du. Şimdi ne durumda bilmiyorum :) Ama önemli olan beyinin görüntüsüymüş. Eğer normalse boyutları genetik olabilirmiş.

Diş etleri kanayan var mı ? İlk kez oluyor bu bana... Bi risl durumu teşgil ediyor mu acaba
Canım dişlerini çok iyi fırçala ve bir diş doktoruna git. Diş taşı vardır muhtemelen. Benim gebeliğin başında kanıyordu, diş taşı varmış, doktor onu temizledi bir daha hiç olmadı.

Kizlar benim bi sorum olucakti. Benim doktor kontrollerde sadece kilosunu soyliyo bana boyunu ölçemeyiz artik diyo. Sizinkilerde nasil ölçüyo ki?
Canım femur yani bacak kemiğini ölçüp oradan tahmini olarak hesaplıyor. Evet boy direkt ölçülmüyor.

Günaydın kızlar 2 gün önce kontrolümüz vardı 30+4te 1650 gr 40 cm olmuş bebişim. Gelişimi günüyle uyumlu dedi dr. Benim böbreklerimde rahmin baskısından dolayı şişme vardı 2 aydır. Biraz daha şişmiş daha da şişerse böbreğime tel takılacak ama inş gerek kalmaz

Ben 37 hafta dolana kadar işe devam etmeyi düşünüyordum sırf sonrasına aktarıp bebeği daha fazla büyütmek için. Ama doktorum izin vermedi normal gebeliklerde erken doğum riski %10muş bende bazı nedenlerle (kan uyuşmazlığı böbrekte şişlik gebelik şekeri vs vs) %17miş. Çalışmaya devam edersen bebeğini riske atmış olursun önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman dedi. Kısmet böyleymiş neyse önemli olan bebeğimin iyi ve sağlıklı olması zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…