2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım, hidronefroz vardı demi sende?

Ay bu gece resmen nefes alamıyorum bel ağrısından yatamiyodum bi de bu çıktı nefes almak için esnemeye çalışıyorum resmen var mı bu durumu yaşayan ?
Evet evet benim o.geceleri normal nefeste ziyade esneyerek derin nefes almak istiyorum. Olmayınca devamli tekrar etmem gerekiyor.boğulacak gibi oluyorum.

Doğum iznine ayrıldınız sanırım.. Geçmiş olsun böbrek büyümesi varmış sanırım.. Sizde de mi gestasyonel diyabet var.. İnsilün oluyormusunuz.. Ben akşam yaptım.. Sabah açlık yine 123

Geçmiş olsun canım , inşaallah 2 ay kaldı , böbreklerin sabretsin biraz , bazı hamilelerde hormonların etkisiyle böbrek büyümesi oluyormuş , benim eltimde şu an 3 aylık hamile 2 aydır heyet raporu alıyor , Ağrı'dan duramıyorum diye, doktor 8. Haftasında farketmiş böbreğin birisi büyüyor diye... Inşaallah gerek kalmaz ...

Maşallah canım. İnşallah böbreklerin daha fazla şişmez. Bir şikayetin var mı?

Canım kan serumunun allerji riski çok yüksek hatta çok ciddi allerji yapabiliyor.
2. Kan serumunu almadan önce doktoruna bu durumu söyle kesinlikle canım belki tedavinde değişiklik yapar veya önlem alır
Hemsire serumu takmadan once bitane igne yapti canim alerji yapmasin diye doktorun yazmis dedi senin dedigin sey o mu ki acaba yinede yaparmiki alerji bidaha olmadi ama Allaha şükür ogunden sonra kasinti yok

Kizlar benim bi sorum olucakti. Benim doktor kontrollerde sadece kilosunu soyliyo bana boyunu ölçemeyiz artik diyo. Sizinkilerde nasil ölçüyo ki?

Benim doktorum da hic boyuyla ilgili bir sey soylemiyor ben kendi kendime ultrason kagidinda yazan FL degerini 7 ile carpip kendimce oyle hesapliyorum boyunu

Bebegine masallah canim o bobrek sismesi neymis oyle ayy tel takilacak dedin ya icim bi acayip oldu insallah gerek kalmaz cnm gecmis olsun

Merhaba kızlar 30 haftalık hamileyim 29 haftada kontrolde bebeğimin kilosu 1 kilo 30 gr az değilmi kızlar dok. İyi dedi boyu da 10 cm kisaydi olması gereken degerden bana hiç normal gelmedi çok küçük değilmi ben 14 kilo aldım ama bebek 1 kilo

Bana 29+6 1532 demişlerdi banada çok d geldi şimdi seninki duyunca ben zaten sezeryan olucam ilk iki doğumum sezeryan olduğu için ama şeker var bende acaba bebek etkilendimi ac si de 1 hafta önde gidiyo

Kızlar kaç kilo aldınız ben hamileliğin başından beri diyet yaptığım için hiç kilo almadım kızımdada diyet yapmıştım ama 7 kilo almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…