- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.721
Son zamanlarda ben de oyleydim cnm,korkutmak gibi olmasın ama sönüm malum.kendini yorma benceKızlar iki haftadır iyice tembelleştim yani tembelleşmel değilde nefes darlığı halsizlik diyelim 2 haftadır bütün temizlik işini eşime bıraktım hafta sonları yapıyor . 2 dk evi süpüreyim kalbim pıt pıt çarpıyor halsizleşiyorum bırakıyorum benim gibi olan var mı
3-3,5 saat arası surdu cnm,arada dinlendikten.çok şükür iyi sayılırımBnm sorunum ckmadan oncede ayni deidgin gbydm cnm ve soluma hic yatamiyrm kalbm durcak gbi oluyo
Cnm gtmene gerek yok su ic yat dinlen ins sikintilarn cozum bulur
baldamlasxixmelis cnm ins erken dogum olmaz bnde dikkat et kendine araba yolculugu cok kasiyi insani mumkun oldugunca kndini kasma bn taksyle 10 dk hastane yoluna katlanamiyorum cok sarsiyo
Bi cok hamile aklından geciriyordur bunu cnm.ben ilkinde daha cok dusunurdum,şimdi daha azBni dogum degilde olum korkusu sariyo ya dogumda olursem diyorum
Cnm benim kqyinvalide şehir dışında.önce eşime bir iki aydır şunu işledim lohusalik çok zormuş inşallah kötü olmam falan ben kesin stres olurum napcam bilmiyorum gibi sonra da bi gün dedim aşkım annen çok alıngan ben de alinganim bi de o dönem stres olucam yanlış bişey yapıp da kalbini kırmıyım o psikolojiyle istersen bebeğimiz ayını falan doldursun bende kendime geleyim annenle de ilgilenebilelim dedim hihihiNasıl gelmemesi konusunda ikna ettin canım? Ben de bebek 1 aylık falan olmuşken gelsin istiyorum. Ama nasıl söylerim bilemedim
Valla benim eşim annesine inanılmaz düşkün ben alttan alta yaptım az önce anlattım cnm sen de bi taktik geliştir istersen o stresle gerçekten cekilmezleray bende söylesem mi ki... geçen hafta eşim ziyaretine gitti...farklı bir şehirde yaşıyor kendisi, bana tüylü sarmaşık şeklinde çiçek vermiş ... hayır çiçekleri severimde , öyle evi duvarı botanik bahçesine dönüştürmenin anlamı yok, birde tüylü bir çiçek... tüylü şeylere karşı alerjim olduğunu bile bile yollamış, bende istemedim eşim işyerine götürdü ama baya bozuldu... doğuma gelmesin demeyi çok istiyorum ama söyleyemem galiba
Benim ki geleyim mi diye sormadı bile direkt doğuma gelicem dedi. İlk bebeğimde eltimin kızına bakıyordu hemen gelememişti. Şimdi boşta sıkıntıdan kendine gezmek arıyor.Cnm benim kqyinvalide şehir dışında.önce eşime bir iki aydır şunu işledim lohusalik çok zormuş inşallah kötü olmam falan ben kesin stres olurum napcam bilmiyorum gibi sonra da bi gün dedim aşkım annen çok alıngan ben de alinganim bi de o dönem stres olucam yanlış bişey yapıp da kalbini kırmıyım o psikolojiyle istersen bebeğimiz ayını falan doldursun bende kendime geleyim annenle de ilgilenebilelim dedim hihihi
Ben de öyle hemencecik yoruluyorum çarpıntım oluyorKızlar iki haftadır iyice tembelleştim yani tembelleşmel değilde nefes darlığı halsizlik diyelim 2 haftadır bütün temizlik işini eşime bıraktım hafta sonları yapıyor . 2 dk evi süpüreyim kalbim pıt pıt çarpıyor halsizleşiyorum bırakıyorum benim gibi olan var mı
Bizimki de sorması zaten cnm eşim uygun bi dille laf arasında demiş ilk zamanlar yorucu olur sen de hastasın yorma kendini bebek toparlaninca gelirsin demiş :)Benim ki geleyim mi diye sormadı bile direkt doğuma gelicem dedi. İlk bebeğimde eltimin kızına bakıyordu hemen gelememişti. Şimdi boşta sıkıntıdan kendine gezmek arıyor.
Hiç unutmam ilk bebeğim 1 aylikti. Kayınpeder ile geldiler. Cumartesi sabahı otobüsten indiler. Pazar günü kemeraltina gidicez diye tutturdular. Sözde bana yardıma gelmişlerdi. Amaç belli torun görmek adı altında gezmek
Bizimki de sorması zaten cnm eşim uygun bi dille laf arasında demiş ilk zamanlar yorucu olur sen de hastasın yorma kendini bebek toparlaninca gelirsin demiş :)
Valla ben de anneme gelme dedim.kv. Gelsin dedim. Kv ye ben annemle rahat edemem sen gel dedim. Ha niye mi çünkü annem benden daha naz yapar daha evham daha hasta daha alingan. Hiç cekemem.. İnş. Kv. Fikrimde de pisman olmam. .Kaynana da neymis yahu... Kadinin annesi gelir kaynansi degil.. Ne sacma.. Ben annemi isterim yanimda yani..
Ay günlerimiz aynı. Ne güzel saati tarihi belli bu sezeryan ların. Ben de mi sezeryan istesem. Normal doğum çok karambol gelio. 37 den sonra hep bi stres olucam.Kizlaarrr ayın 27 sinde spinal sezeryan olacagimmm.. 24 gun kaldi sukurler olsun.. Ilk ben mi doguracagim yoksa topikte yatagimiz, cicilerimiz, cantamiz herseyimiz hazir bekliyoruz..
Canim zaten kaynana çocuğa bakmak yardım etmek için gelmez köşede oturur.Kaynana da neymis yahu... Kadinin annesi gelir kaynansi degil.. Ne sacma.. Ben annemi isterim yanimda yani..
Sen sansliisn demekki kaynana yönünden :)Valla ben de anneme gelme dedim.kv. Gelsin dedim. Kv ye ben annemle rahat edemem sen gel dedim. Ha niye mi çünkü annem benden daha naz yapar daha evham daha hasta daha alingan. Hiç cekemem.. İnş. Kv. Fikrimde de pisman olmam. .
Çok güzel söylemişsin canım ama ben hurma olayını araştırdım gerçekten sünnetmiş, ben eğer ameliyattan geç çıkarsam hurmayı sürecekler dudaklarına zemzem suyunu da verecek eşim de annem De...
Ölüm korkusu mu bilmem ama o ihtimali ben de düşünüyorum açıkçası. Yazınki gebeliğimde oruç tutamadım borcum var kışın tutarım demiştim hamile kaldım tekrar işte. Eşime diyorum bak ölürsem onların diyetini ödemeyi unutma :)
Yok kız bence anne yönünden sanssizimSen sansliisn demekki kaynana yönünden :)
Canım haftayla alakali olabilir mi acaba. Ben 33 34 35 te çok çektim kasılmaydi bunalimdi rahatsızlıklar. Gerçi dün de gece çok fena geçiyor. Da. Biraz rahatlıcaz gibi 36 dan sonra .belki d é vücut alışıyor artık tosba gibi olmayaAy kendime masallah ben bu hafta daha iyiyim ya kasılmalarım azaldı çok şükür. Hala bi tosba gibi hissediyorum tabi ama daha hızlı ve daha hareketli bi tosbayım artık
Canim senin seciminse sorun degil..Valla ben de anneme gelme dedim.kv. Gelsin dedim. Kv ye ben annemle rahat edemem sen gel dedim. Ha niye mi çünkü annem benden daha naz yapar daha evham daha hasta daha alingan. Hiç cekemem.. İnş. Kv. Fikrimde de pisman olmam. .
Ay günlerimiz aynı. Ne güzel saati tarihi belli bu sezeryan ların. Ben de mi sezeryan istesem. Normal doğum çok karambol gelio. 37 den sonra hep bi stres olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?