2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Son zamanlarda ben de oyleydim cnm,korkutmak gibi olmasın ama sönüm malum.kendini yorma bence

3-3,5 saat arası surdu cnm,arada dinlendikten.çok şükür iyi sayılırım

Bni dogum degilde olum korkusu sariyo ya dogumda olursem diyorum
Bi cok hamile aklından geciriyordur bunu cnm.ben ilkinde daha cok dusunurdum,şimdi daha az

Nasıl gelmemesi konusunda ikna ettin canım? Ben de bebek 1 aylık falan olmuşken gelsin istiyorum. Ama nasıl söylerim bilemedim
Cnm benim kqyinvalide şehir dışında.önce eşime bir iki aydır şunu işledim lohusalik çok zormuş inşallah kötü olmam falan ben kesin stres olurum napcam bilmiyorum gibi sonra da bi gün dedim aşkım annen çok alıngan ben de alinganim bi de o dönem stres olucam yanlış bişey yapıp da kalbini kırmıyım o psikolojiyle istersen bebeğimiz ayını falan doldursun bende kendime geleyim annenle de ilgilenebilelim dedim hihihi

Valla benim eşim annesine inanılmaz düşkün ben alttan alta yaptım az önce anlattım cnm sen de bi taktik geliştir istersen o stresle gerçekten cekilmezler

Benim ki geleyim mi diye sormadı bile direkt doğuma gelicem dedi. İlk bebeğimde eltimin kızına bakıyordu hemen gelememişti. Şimdi boşta sıkıntıdan kendine gezmek arıyor.
Hiç unutmam ilk bebeğim 1 aylikti. Kayınpeder ile geldiler. Cumartesi sabahı otobüsten indiler. Pazar günü kemeraltina gidicez diye tutturdular. Sözde bana yardıma gelmişlerdi. Amaç belli torun görmek adı altında gezmek

Ben de öyle hemencecik yoruluyorum çarpıntım oluyor

Bizimki de sorması zaten cnm eşim uygun bi dille laf arasında demiş ilk zamanlar yorucu olur sen de hastasın yorma kendini bebek toparlaninca gelirsin demiş :)

Kaynana da neymis yahu... Kadinin annesi gelir kaynansi degil.. Ne sacma.. Ben annemi isterim yanimda yani..
Valla ben de anneme gelme dedim.kv. Gelsin dedim. Kv ye ben annemle rahat edemem sen gel dedim. Ha niye mi çünkü annem benden daha naz yapar daha evham daha hasta daha alingan. Hiç cekemem.. İnş. Kv. Fikrimde de pisman olmam. .

Kizlaarrr ayın 27 sinde spinal sezeryan olacagimmm.. 24 gun kaldi sukurler olsun.. Ilk ben mi doguracagim yoksa topikte yatagimiz, cicilerimiz, cantamiz herseyimiz hazir bekliyoruz..
Ay günlerimiz aynı. Ne güzel saati tarihi belli bu sezeryan ların. Ben de mi sezeryan istesem. Normal doğum çok karambol gelio. 37 den sonra hep bi stres olucam.

Zemzemi anne sutunden once mi vereceksiniz? Ben de bi arastirayim zemzem ile hurma isini. Ya ben bebegim adina bi baskasinin karar almasindan hoslanmiyorum sadece. Bebege soyle yapacaz boyle yapacaz vs cumlelerinden. Bebek benim ya herkese diyorum hepiniz cocuk buyutmus o duyguyu yasamissiniz birakin ben de yasayayim kendi bebegimi kendim buyuteyim karismayin

Ben de onceki ramazanda da hamileydim oruc tutmadim bu ramazan da hamileyim :)

Sana son yaptigim alintiyi gormedin sanirim cnm

Ay kendime masallah ben bu hafta daha iyiyim ya kasılmalarım azaldı çok şükür. Hala bi tosba gibi hissediyorum tabi ama daha hızlı ve daha hareketli bi tosbayım artık
Canım haftayla alakali olabilir mi acaba. Ben 33 34 35 te çok çektim kasılmaydi bunalimdi rahatsızlıklar. Gerçi dün de gece çok fena geçiyor. Da. Biraz rahatlıcaz gibi 36 dan sonra .belki d é vücut alışıyor artık tosba gibi olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…