2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah Can'ım ben de kontrol öncesi çok Mutlu oluyorum bizim de yarın inşallah güzel şeyler duyarız hepimiz

Kocaman bir Amin Can'ım. Bu mucizeyi yaşadığımız için şükürler olsun

Veren de Allah alan da Allah.

herkes etrafımda dört dönüyor annem babam eşim kardeşlerim arkadaşlarım , onlara şimdi çok sıkıldım bunaldım dediğimde bir dediğini 2 etmiyoruz az sık dişini diyorlar... 29 hafta dile kolay ev hapsi gibi ...galiba buraya da fazla patladım, mazur görün artık beni :) kv hiç takmıyorum açıkçası 8 aydır görmüyorum kendilerini :))o yönden mutluyum :)) Allah a şükür eşimin sevgisi yetiyor , Allah eşlerimizi de anne babalarımızı da başımızdan eksik etmesin :))

Amin Can'ım. Ben de 26.haftadan beri ev hapsindeyim. Çok bunaldığım Zaman'lar oldu ama sabrettim bir anda hiç alışık olmadığın Bi hayat yaşamak zorunda olmak gerçekten zor ama güzelliklerini yaşamaya çalışmak lazım sonra hamileliği çok özleyeceğiz bence :)

Karnı yamuk olan var mı :) sabah kalktığımda özellikle yamuk oluyor. O yuvarlaklık olmuyor yani.

Benim her daim sağ taraf havada. Sırtını totişini oraya yaslıyor küçük hanım. Çok nadir yuvarlak benim karnım çoğunlukla yamuk.

Kızlar oğluşum 2.350 gr olmuş, kocaman yanakları vardı ayyyy yanak mı dedim evet yanaklı olacak dedi. Çok minnoşlar yaa cüceler, 38 dolunca alalım diyor ben de inat ediyorum 39+0 diye. Bakalım artık, çok aşağıda taşıyorum, dayanabilirsen zorlarız 39 için ama sancılanmandan korkarım diyor. Mesanemle dost oğlum sayesinde 24 saat çişim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…