- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.781
Oy masallah:)Ben gobege buyuyenlerdenim
Oh iyi yapmışsınAllahtan korksun ona yedirmiyoda bana nasıl içi rahat ediyo bebeğime zararı dokunmak diye düşünmüyor.. Ben Allaha havale ettim.. Gebelik şekerim var mahsus tatlı börek yolladı birkaçkez.. Bende Birgün evde yalnızken sinirden tabağını kırdım onun..
Zaman Zaman Bi tarafa toplanıyor sivriliyor tabiri caizseKarnı yamuk olan var mı :) sabah kalktığımda özellikle yamuk oluyor. O yuvarlaklık olmuyor yani.
Aynen Can'ım ister sever ister sevmez bizim sevgimiz yeter meleklerimizeNe tesaduf bnm kv de bni sevmez ne sansliyimhersey karsilikli tabi.. torunlar arasi ayrimcilik yapiosa ztn gitsin kendini damdan atsin cokta umrumda sevmesin bnm cocugumu )
Benim iki taraflı oluyor bazen canım. üst kısımda. Karnım kare oluyor sanki :) :) göbek deliğimin orası da içine çöküyor gibi oluyor.Zaman Zaman Bi tarafa toplanıyor sivriliyor tabiri caizse
Maşallah Can'ım ben de kontrol öncesi çok Mutlu oluyorum bizim de yarın inşallah güzel şeyler duyarız hepimizGünaydın kızlar, bugün oğluşumla randevumuz var çok özledim iki hafta oldu. Heyecandan uyuyamadım erkenden kalkıp eşime çay demledim. Gittim 5 dakka yanına uzandım, malum kendisini bebek odasına şutlayalı 1 ay oldu. Annem de gece geç yattığından salonda tablet televizyon vs anca uyuyor. Herkes özgür takılıyor..Hayatımız daha bebiş gelmeden çok önce değişti anlayacağınız, inşallah sağlıkla gelsinler de başka şeyde gözüm yok. Uzun yoldan geliyor oğlum 5 senelik evliyiz:) cümlesiyle birlikte sağlıkla vaktinde gelsinler.. Bugün tam 33+0 ız :)) nasıl geçti zaman
Kocaman bir Amin Can'ım. Bu mucizeyi yaşadığımız için şükürler olsunGünaydın kızlar, bugun Afyon soğuk yağmurlu ve kapalı.. Yarın inşaallah 33₺0 olacaz , şükür bu zamana gelebildik ... Gebeliğin başından 26. Haftaya kadar bebeğimize isim koymadık, hayal kurmamaya çalıştık ... Hep Allah'ım 30 lu haftaları görebilecekmiyim derdim Allah'a Şükürler olsun bu haftalara kadar geldik , 26. Haftaya kadar evin içinde stres Küpü gibiydik , 26 yı geçtik ismini koyduk , ufak tefek Kıyafetler aldık 30 a kadar mutlu bir ay geçti... Şimdide acaba kucağımıza alacak miyiz? Ya karnımda ölürse korkusu sarmaya başladı , sabahları uyandığımda tekme atasıya kadar sabit bir şeklde bekliyorum, tekme atınca Dünyalar benim oluyor , ohhh şükür Rabb'ime deyip kalkıyorum ... Bu aralar daha da sıklaştı bu durum , psikolojim bozulacak diye korkuyorum ... Allah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli miadında nasip eylesin ... Onlara güzel uzun sağlıklı ömürler versin ve bahtları açık olsun :)))
Veren de Allah alan da Allah.Amin canım. Düşünme bunları, aklına gelince hemen teslim ol Allah'a emanet de. Bir can gelecekse gelecek onun katından. Senin benim kontrol edebileceğimiz şeyler değil. Biz anca rutin Dr kontrollerini aksatmadan yapıyoruz, gerisi Allah'a kalmış. Yıllar önce işe ilk başladığım zamanlarda şirket araba verince bunalıma girmiştim panik yapmıştım, ehliyetim o ay çıkmıştı. Mahalle esnafından birinin eşi bir kadıncağız vardı, sabahları benim halimi görüyordu zaar yanıma geldi. Diyeceksin ki her sabah dedi. "Allahım Muhammedim tek size emanetim" emanete hıyanet edemez onlar :)))) ne güzel di mi.. Sen de emanet et bebişinle kendini gönlünü ferah tut. Son ay çoğu gebe bu psikolojide olurmuş ama tadını çıkaralım, görüşleri gere gere dolaşalım.
herkes etrafımda dört dönüyor annem babam eşim kardeşlerim arkadaşlarım , onlara şimdi çok sıkıldım bunaldım dediğimde bir dediğini 2 etmiyoruz az sık dişini diyorlar... 29 hafta dile kolay ev hapsi gibi ...galiba buraya da fazla patladım, mazur görün artık beni :) kv hiç takmıyorum açıkçası 8 aydır görmüyorum kendilerini :))o yönden mutluyum :)) Allah a şükür eşimin sevgisi yetiyor , Allah eşlerimizi de anne babalarımızı da başımızdan eksik etmesin :))emy0364 canım sabah sabah çok dertlisin, sakin ol biraz.. bebislerimiz hayırlısıyla gelecekler inşallah. Hem bu haftadan sonra dogsalarda çok sıkıntı olmaz artık rahatlat kendini böyle. Kvlerin hepsi birbirinin aynısı oğullarını çok sevip kiskandiklarindan ne yaptıklarını bilemiyorlar, bide oğulları eşlerine onların yanında değer veriyor sevdiğini gösteriyorsa tamam daha bi fena oluyorlar. Hiçbirini takmamak lazım. Eşlerimiz bizi sevsin yeter.
Büyüyorlar Allah'ın izniyle ondan :)Benim iki taraflı oluyor bazen canım. üst kısımda. Karnım kare oluyor sanki :) :) göbek deliğimin orası da içine çöküyor gibi oluyor.
Amin Can'ım. Ben de 26.haftadan beri ev hapsindeyim. Çok bunaldığım Zaman'lar oldu ama sabrettim bir anda hiç alışık olmadığın Bi hayat yaşamak zorunda olmak gerçekten zor ama güzelliklerini yaşamaya çalışmak lazım sonra hamileliği çok özleyeceğiz bence :)herkes etrafımda dört dönüyor annem babam eşim kardeşlerim arkadaşlarım , onlara şimdi çok sıkıldım bunaldım dediğimde bir dediğini 2 etmiyoruz az sık dişini diyorlar... 29 hafta dile kolay ev hapsi gibi ...galiba buraya da fazla patladım, mazur görün artık beni :) kv hiç takmıyorum açıkçası 8 aydır görmüyorum kendilerini :))o yönden mutluyum :)) Allah a şükür eşimin sevgisi yetiyor , Allah eşlerimizi de anne babalarımızı da başımızdan eksik etmesin :))
Herkes göbeğine bakıyor utanıyorum ben açıkçası nedense bilmiyorumOy masallah:)
Bn is yernde nasl calisirm diyodum nasip olmadi bu gobekle :) seni gorunce anladm ki zor llurmus
Dinlenince toparlanıyor yine :)Kızlar bugün sanki karnım aşağıya indi yoksa bana mı öyle geliyo
Maşallah çok sevimliBen gobege buyuyenlerdenim
Bu benim 26. haftalık halim fln :))Eki Görüntüle 1825634
Kizceler benden buyuk gobegi olan var mi :) sizde durum nasil
Karnı yamuk olan var mı :) sabah kalktığımda özellikle yamuk oluyor. O yuvarlaklık olmuyor yani.
Benim de sağdaBenim her daim sağ taraf havada. Sırtını totişini oraya yaslıyor küçük hanım. Çok nadir yuvarlak benim karnım çoğunlukla yamuk.
bebek biyere dayandığı için öyle oluyor :)Karnı yamuk olan var mı :) sabah kalktığımda özellikle yamuk oluyor. O yuvarlaklık olmuyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?