2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla ben de anneme gelme dedim.kv. Gelsin dedim. Kv ye ben annemle rahat edemem sen gel dedim. Ha niye mi çünkü annem benden daha naz yapar daha evham daha hasta daha alingan. Hiç cekemem.. İnş. Kv. Fikrimde de pisman olmam. .
İnşallah Can'ım :) böyle iyi anlaşan gelin kaynanalar gördükçe Bi umut kaplıyor içimi belki bir gün diye :))

emy0364 Bende gebelik şekeri çıktı mesela benim kayınvalidemde mahsus şerbetli tatlı börek yolluyorum.. Mesela tavuklarda ölüm başlamış köyde komşularda veterinerden antibiyotik alıp 2 hafta verdi hayvanlara.. Geçen hafta görümcem köye gitmiş kalmış birkaç gün 5 yaşında kızı var ona o tavukların yumurtasından vermiyorlar bakkaldan alıyorlar. Bana bu pazar eşimle birsürü yumurta göndermiş pisliğin.. Neymiş 1 haftadır ilaç vermiyormuş artık da yumuryalarda birşey yokturmuşta.. Ben eşime yemem dedim.. Kadına bak ya kızının ki toruNda Oğlunun ki ne torun değil mi..

Ben de bunu anlamıyorum biliyo musun kızı da doguruyo torun gelin de doguruyo torun ama bizimki daha kıymetsiz.

Hahaha aaynen ya bide guya sana bebege bakmaya gelip de hizmet bekleyen kv ler var :)
Ayy Aman yarabbim ben annemi isterim.. Kızlar benimki riskli gebeliğin biliyor ama en başından beri gelmedi hiç yardım edeyim temizliğe falan bir işin ucundan tutayım yok.. Doğumda da evdede kendi annemi isterim.. Görümcem doğum yaptı 5 sene evvel bebeğin gazını bahane bulup 4 ay kızında kaldı ya.. Ben istemem o kadar onu zaten sevmem kendisini o da beni sevmez

Ben de bunu anlamıyorum biliyo musun kızı da doguruyo torun gelin de doguruyo torun ama bizimki daha kıymetsiz.
Allahtan korksun ona yedirmiyoda bana nasıl içi rahat ediyo bebeğime zararı dokunmak diye düşünmüyor.. Ben Allaha havale ettim.. Gebelik şekerim var mahsus tatlı börek yolladı birkaçkez.. Bende Birgün evde yalnızken sinirden tabağını kırdım onun..

Ne tesaduf bnm kv de bni sevmez ne sansliyim hersey karsilikli tabi.. torunlar arasi ayrimcilik yapiosa ztn gitsin kendini damdan atsin cokta umrumda sevmesin bnm cocugumu )

Sanırım bu msjı diyorsun. Sen deyince dikkatli baktım arada kaynamış kusura bakma :) kayseride de ağrım olunca doktora gitmiştim. O da iri biraz demişti. O cmtesi günü 2100 küsür gr demişti. 2 bayan doktor iri dedi. Metin bey herhangi bir yorum yapmadı. Ben de iri olmasını çok istemiyorum zaten normal doğurabilmek için ama hayırlısı tabi. Öncelikli olan sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilmek. Nasıl doğum uygunsa ona göre olsun. Bu arada doktorun normal doğum yanlısı olduğunu nerden anladın? Konyadan bir arkadaş yeni hamile metin beye sezeryancı diyorlar diye ona gitmiyorum dedi.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın kızlar, bugün oğluşumla randevumuz var çok özledim iki hafta oldu. Heyecandan uyuyamadım erkenden kalkıp eşime çay demledim. Gittim 5 dakka yanına uzandım, malum kendisini bebek odasına şutlayalı 1 ay oldu. Annem de gece geç yattığından salonda tablet televizyon vs anca uyuyor. Herkes özgür takılıyor..Hayatımız daha bebiş gelmeden çok önce değişti anlayacağınız, inşallah sağlıkla gelsinler de başka şeyde gözüm yok. Uzun yoldan geliyor oğlum 5 senelik evliyiz:) cümlesiyle birlikte sağlıkla vaktinde gelsinler.. Bugün tam 33+0 ız :)) nasıl geçti zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…