2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Büyük hareketlerden sonra ise bence ona bağlıdır.Doğum sancısı adet sancısının bayağı şiddetlisi.
Her iki kasık ağrısına eşlik eden bel ve sırt ağrısı oluyor.
Farklı şekillerde başlayanlar mutlaka vardır.Ama geneli bu şekilde oluyor.
Ve sıklığı git gide artıyor.

Ay gece kabus gördüm bu sefer oğlum kucağımda sallıyorum falan sonra disardayiz kuzenim var o arabayla bebeği tutuyor benim elimde de bişeyler var bana bebeği sen al eşyaları bana ver diyo o sırada ben arabayi kaçırıyorum elimden yokuş aşağı bebiş kayiyo Tutamıyorum peşinden kosuyorum ama olmuyo rüyamda nasıl agliyodum allahım rüya olsun nolur diye çok kötüydü ya

Senin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemezsin şu anda. Olmadı diye üzüldüğün bir şeye gün gelir iyi ki olmamış dedirtir hayat. Hayat bu şaşırtır insanı. Böyle olduysa böyle olması gerekiyordur diye düşünmekten başka çaren yok. Bizim isteğimizde değil ki hiçbir şey. Hepimiz kaderimizi yaşıyoruz. Hayatı sunulduğu gibi kabul etmekten başka çaremiz yok

Arkadaşlar bir de ben bişey sormak istiyorum.Kendinize hastane için nasıl bir sabahlık aldınız.
İnce bir penye mi yoksa biraz daha kalınca birşey mi
yürürken lazım oluyor mutlaka
Yaz bebesi olacağı için , ben 3 lü pijama Takım'ı aldım n11.com dan Pierre cardin in ekru renkli sabahlığıda efil efil yumuşacık birde 5024 kodu , sade şık birşey :) beğendim baya dizkapağın biraz yukarısında kalıyor ...

Kızlar benim bebek bu sabahtan beri çık yumuşak ve az hareket ediyor , 2 gün önce kontrolde çok iyiydi herşey , nst de falan birşey çıkmamıştı , kalp atım hızı 138-142 Arasında değişiyordu , bugun sabahtan beri 10 amca olmuştur ... Panik olmalı mıyım ? Dün falan sürekli hareket ediyordu kıpır kıpırdı , sizinde mi öyle , yani hareketleri eskisine nazaran az mı ?

Buraya gelecek vaktimiz olur mu ki dersin :) beni baya korkutuyorlar da:)

Canim sabahtan beri 10 kez hareket etmiş hiç korkma benim geçen haftada 3 günde toplasan 10 kez hareket etti burda da yazmıştim hatta bence sakin kalıp kafamdan atmaya çalış büyüdüler artık hareket alanı daralmis olabilir.

Ben de dün bir gecelik iki tane de pijama takımı aldım ama netten bakıyorum sezeryandan sonra pijama giyilmiyo diyorlar bel.kısmına dikkat ederek aldım aslında lastiği sıkı değil bizim hamile bellerinden yapmışlar.bi gecelik daha mı alsam kafam karıştı

Hurma yemeye başladınız mı?
Ben yaklasik iki haftadir hergun yedi tane olmak uzere yiyorum bebisede iyi kilo aldirmis sanirim.. bebisin gelisimine gore dktr haftaya sezaryen yapalm dedi ama daha var gunumuz bi hafta daha beklicem haftaya gitmicem doktora bi sorun olmadigi surece tabiki..

Bende bebisimin hareketlerini takip ediyorum sert tepkiler vermese de hafif hafif hareketleri yine var bide hickirip duruyo aksamlari ozellikle..

Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. 34+1 olduk. 2.600 olmuşuz. Daha doğurmazsın rahat ol dedi doktorum güldürdü beni, artık nasıl bakıyorsam adamın yüzüne. Bu arada ilk nst ye girdim, sıkıcıymış. Ama beklerken 38 haftalık bir kız geldi, sizin de doğum başladı mı dedi, yok dedim. Hemen sorgu sual tabi :) sancısı varmış ama adet gibi dedi, 3cm açılmış. Gözleri de faltaşı gibi açılmış :)Rahatlattım biraz sakin sakin nst ye girdi, hayırlısıyla doğursun, biz de kızaa burdan olumlu düşünceler gönderelim dua edelim..

HK77 dün keskin konuşmalar yaptıysam kusura bakma arkadaşım sana tepki değildi dün yaşadığım şeyler gece kabuslar görmeme neden oldu
9ay yazı için sağol canım biraz moral oldu bilmiyorum ama çok korkuyorm ya bu kadar erken korkulara girmek hiç iyi olmadı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…