2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Böbrekle idrar yollarıyla da ilgili olabilir bence doktoruna danış canım

Rüyada ağlamak gülmek derler canım inş gülersin

canım bende bir tanr bunu aldım birde şimdi evde giydiğim bir hamile-loğusa pijaması var... 2 sini götüreceğim, bir tanede satenlohusa gecelik takımı var ama hastanede giyilmez :)) ben almayacağım daha fazla, zaten evde sıfır tşörtlerle falan idare ederiz :)) doğumdan sonra ben toparlayıcı korse giyeceğim onun üstüne normal hayatta giydiğimiz pijama altları bile olur diye düşünüyorum :))

ben sezeryandan sonra pijama giydim.sonda çıktıktan hemen sonra giydim ve gecelikten de çok daha rahattı.

Benim kız sabaha kadar tepinmekten yorgun düştü şu an uyuyor. Doğunca da böyle olacak demek mi bu acaba, gece boyu ağlıcaz gündüz uyucaZ mı !
Benim kızım geceleri fazla hareket etmezdi ama bu gece coştu resmen hiç durmadı sanki. Sabah 2-3 saat ses soluk yoktu şimdi yine coştu maşallah. Aman bol bol hareket etsinler de iyi olduklarını bilelim. Hareketleri az olunca insan tedirgin oluyor

dopler cihazını gelirken getir dedim eşime ... kafamda deli sorular, yaz da geliyor galiba serdar ortaç yeni cd çıkartmış :)))
kalp atımı 140 civarı çıkarsa gitmicem doktora ...

canım geçen hafta yani 34 haftalıkken çözülmüştü. yatakta dönceğin zaman önce oturur pozisyona gel sonra diğer tarafına dön. çözmese dahi doktor beni muayeneye bile çağırmamıştı 2 kez dolandığındada. hareketlerini takip etmen yeterli.

Rica ederim canım hiç önemli değil. Gönlünü ferah tut sen. Son aya geldik artık bitiyor hamilelik, belki çok özleriz bu günlerin kıymetini bilelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…