- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.261
Canım benim defalarca tüp bebek yaptırıp tutmayan sonra kendiliğinden hamile kalan çok fazla insan var. Yaşadığın zor birşey seni çok iyi anlıyorum ama stres bu işin düşmanı. Biraz dinlen kafanı boşaltmaya çalış seni oyalayacak mutlu edecek hobiler edin mesela. Sabırlı olmak gerekiyor tevekkül etmek gerekiyor hayırlısını istemek gerekiyor ve bol bol dua canım. İnş en kısa zamanda müjdeli haber verirsin bizlere deBu sefer cook umutlandigim icin belki boyle cook yikildim.bidaha denememiz mumkun gozukmuyor maddi nedenler buna engel.zaten esimi zar zor ikna etmistim.Artik oda bikti.Bizim icin hayirlisi bu demekki diyor.Ama ben kabullenemiyorum.Hakkimda hayirlisi bu olsa bile bende anne olmak istiyorum eger bir gun evlenirsem anne olmak icin evlenirim diyen biri olarak bu canimi fazlasiyla yakiyor.
Sanki sancıya benZiyor ama dinle kendini bakalımGünaydın kızlardün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım
Geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi bebiş de annesi de. Beklenen doğum tarihi hangi gündü canım? Ondan kaç gün önce almış oldular?kızlar merhaba.
Arkadaşım acil sezaryen oldu. Bebeği rahim içinde kakasını yapmış. Yememesi için 39 haftalık aldılar. Duyunca bayağı şaşırdım. Kakasını yerse beyin fonksiyonları tamamen duruyor ve felç geçiriyomuş bebek.
Tarih bilmek ne guzel ben p.tesi ilacimi birakicam bakalim ne kdr dayancak bizim kiz icerde
bir geceliğim var.daha önceki doğumumda aldım ve hastane dışında bir daha giymedim.o yüzden ikinci defa almadım. onu kullancam.Sonda takılı iken gecelik rahat oluyor.Kanama kontrolünde falan.Pijama da bir tane yetiyor ama bir yedek iyi olur diye düşünüyorum.Kızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım
ben de misafirden ziyade kızıma bişeyler hazırlayığ koymak istiyorum.Kardeş geldi isteklerim yerine gelmiyor psikolojisine girmesin sonra:)Dün akşam biz de konuştuk aynı şeyi börekleri sarmaya başlasak mı diye :) iftardan sonra da Bi şey yenip içinir mi onu Da bilemedim
bence de bir görün canım.en azından nst ye girersin.Sıvı kaybı doğumu tetikleyebilir.Sıvı alımını artır bence.Günaydın kızlardün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım
bana da çok yavaş geçiyormuş gibi geliyor:)Hadi hayirlisi evet tarih bilmek guzel.. ama gecmiyor zaman.. aslinda cabuk geciyo ama gecmiyo gibi.. ne bicim bisey oldu
Ben de dün rahim ağzı boyunun kısaldığını öğrenince rüyamda doğuruyordum. Buradaki hastaneye gidiyorum mecburen. Sezeryan yapacak oluyorlar kend doktorumu arıyorum (150km uzakta benimki de) oraya gitmişsin artık ordan çıkıp gelmen ayıp olur oradaki doktora diyor :):):) ne gıcıktı.Günaydın kızlardün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım
Bn ona guvenmiuorum :) hic uyutmuyo beni artk oyle guclendiki dun el elele tutustuk :)Ben de 34ten beri ne kadar dayanacak ay dr bu hafta gelir dedi derken 38 oldu :) içini rahat tut, güven kızına annesi :)
Hazirlayin cnm nolcak :) buzlukta saklaniyor nasil olsa. Yada olmadi en acil durumda hazir siparis verrsinjz :) iftardan snra hafif syler ister insanalr ama en kotu yemeseler bile aklima syle bsy geldi evde paket yaparsn evlerine gnderirsin :) kurdeleyle filan suslersin :) snnkide degisik okurDün akşam biz de konuştuk aynı şeyi börekleri sarmaya başlasak mı diye :) iftardan sonra da Bi şey yenip içinir mi onu Da bilemedim
Ben 1 gecelik 2 pijama almıştım. Bir pijama da kayınvalidem almış 3 oldu.Kızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım
Maşallah kızına. Hareketsiz olduğu Zaman Nasıl da korkuyor insan kıpır kıpır olsunlar hep inşallahBn ona guvenmiuorum :) hic uyutmuyo beni artk oyle guclendiki dun el elele tutustuk :)
Karisik duygular iste :)Hadi hayirlisi evet tarih bilmek guzel.. ama gecmiyor zaman.. aslinda cabuk geciyo ama gecmiyo gibi.. ne bicim bisey oldu
Sahurda yersiniz derim :)Hazirlayin cnm nolcak :) buzlukta saklaniyor nasil olsa. Yada olmadi en acil durumda hazir siparis verrsinjz :) iftardan snra hafif syler ister insanalr ama en kotu yemeseler bile aklima syle bsy geldi evde paket yaparsn evlerine gnderirsin :) kurdeleyle filan suslersin :) snnkide degisik okur
Maşallah kızına. Hareketsiz olduğu Zaman Nasıl da korkuyor insan kıpır kıpır olsunlar hep inşallah
İftardan sonra pek bir şey yenebileceğini sanmıyorum canım. Çünkü iftar saati de geç. Börek gibi doyurucu şeyler değil de belki kurabiye vs ikram edilebilir. Şerbetli tatlı olabilir. Şerbetini o zaman dökeceksin tabi.Dün akşam biz de konuştuk aynı şeyi börekleri sarmaya başlasak mı diye :) iftardan sonra da Bi şey yenip içinir mi onu Da bilemedim
Aaa benimkide bundan cok tatli demi :))Kızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım
Gül'e Gül'e kullansın canım Bebeğin :)) çarşıya çıkacaksanda arabayla git canım yada taksiyle ... Bende çok özenmiştim ama biz uyku seti şeklinde takım aldık .. Yorganı pikesi nevresimi yan korumaları hepsi vardı içinde ... Şimdiden 3 tane battaniyesi var...Netten sipariş vermelik değil aklımdaki. Manifaturacıya gidip güzel nevresimlik kumaş alayım diyorum. Sonra onu bi çarşaf bir de içi boş nevresim gibi yapayım, kenarına süs dantel falan geçireyim cici bici bişi olsun :) annem gelir birazdan ona derin hadi yürü çarşıya gidiyoruz diye :)
Bebeğin üstüne pikelerden battaniyelerden başka bir şey almadınız değil mi? Atladığım bir şey olmasın
Benim arkadaşımdada olmuş o , kakasını yapıp yapmadığını nasıl anlayacağız ?kızlar merhaba.
Arkadaşım acil sezaryen oldu. Bebeği rahim içinde kakasını yapmış. Yememesi için 39 haftalık aldılar. Duyunca bayağı şaşırdım. Kakasını yerse beyin fonksiyonları tamamen duruyor ve felç geçiriyomuş bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?