2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım benim defalarca tüp bebek yaptırıp tutmayan sonra kendiliğinden hamile kalan çok fazla insan var. Yaşadığın zor birşey seni çok iyi anlıyorum ama stres bu işin düşmanı. Biraz dinlen kafanı boşaltmaya çalış seni oyalayacak mutlu edecek hobiler edin mesela. Sabırlı olmak gerekiyor tevekkül etmek gerekiyor hayırlısını istemek gerekiyor ve bol bol dua canım. İnş en kısa zamanda müjdeli haber verirsin bizlere de

Günaydın kızlar dün akşam yatarken ishal başladı gece uyutmadı pek. Ya lavabodaydım ya ağrım vardı. Şu an biraz azaldı ama hala devam ediyor kendimi takip altına aldım. Sadece kafamı karıştıran 2 saattir adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde sürekli bıktırıcı hafif-orta şiddette bi ağrım var şiddeti hep aynı gibi ve sürekli. Rüyamda da kahverengi leke gelmiş doğum çantasını alıp hastaneye gitmeye çalışıyordum. Hayır olsun inş. Doktorum 100 km uzakta ama yakında gidebileceğim 30 km mesafede bi kadın doğumcu var ara ara rahatsızlanınca gittiğim. Gitsem mi acaba kararsız kaldım

Sanki sancıya benZiyor ama dinle kendini bakalım

Geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi bebiş de annesi de. Beklenen doğum tarihi hangi gündü canım? Ondan kaç gün önce almış oldular?

bir geceliğim var.daha önceki doğumumda aldım ve hastane dışında bir daha giymedim.o yüzden ikinci defa almadım. onu kullancam.Sonda takılı iken gecelik rahat oluyor.Kanama kontrolünde falan.Pijama da bir tane yetiyor ama bir yedek iyi olur diye düşünüyorum.

Dün akşam biz de konuştuk aynı şeyi börekleri sarmaya başlasak mı diye :) iftardan sonra da Bi şey yenip içinir mi onu Da bilemedim
ben de misafirden ziyade kızıma bişeyler hazırlayığ koymak istiyorum.Kardeş geldi isteklerim yerine gelmiyor psikolojisine girmesin sonra:)

bence de bir görün canım.en azından nst ye girersin.Sıvı kaybı doğumu tetikleyebilir.Sıvı alımını artır bence.

Ben de dün rahim ağzı boyunun kısaldığını öğrenince rüyamda doğuruyordum. Buradaki hastaneye gidiyorum mecburen. Sezeryan yapacak oluyorlar kend doktorumu arıyorum (150km uzakta benimki de) oraya gitmişsin artık ordan çıkıp gelmen ayıp olur oradaki doktora diyor :):):) ne gıcıktı.
Ben ishal olduğumda da ağrı oluyor ama sürekli değil ve sadece kasık bölgesinde değil. İkisinin ağrısını ayırt edebilirsin Zaten. Dediğin gibi sürekliyse doktora bi git istersen.

Dün akşam biz de konuştuk aynı şeyi börekleri sarmaya başlasak mı diye :) iftardan sonra da Bi şey yenip içinir mi onu Da bilemedim
Hazirlayin cnm nolcak :) buzlukta saklaniyor nasil olsa. Yada olmadi en acil durumda hazir siparis verrsinjz :) iftardan snra hafif syler ister insanalr ama en kotu yemeseler bile aklima syle bsy geldi evde paket yaparsn evlerine gnderirsin :) kurdeleyle filan suslersin :) snnkide degisik okur

Ben 1 gecelik 2 pijama almıştım. Bir pijama da kayınvalidem almış 3 oldu.
Geceliğim lohusa geceliği değil önü düğmeli. Lohusa geceliklernin boyu biraz kısaydı. Bunu uzun buldum o yüzden aldım. İnternette modellerine baktım aldıklarımın ama bulamadım. Kendileri de hastane çantasında :)

Sahurda yersiniz derim :)

İftardan sonra pek bir şey yenebileceğini sanmıyorum canım. Çünkü iftar saati de geç. Börek gibi doyurucu şeyler değil de belki kurabiye vs ikram edilebilir. Şerbetli tatlı olabilir. Şerbetini o zaman dökeceksin tabi.

Merhaba anneler, yarın kontrolümüz var, 34+0 olacağız. Herşeyimiz maşallah yerli yerinde ama ben iyice ağırlaştığımı hissediyorum.. Tembelleştim sanki, hiç birşey yapmak istemiyorum. Ki sanırım 35.haftaya giriyor olmak ağırlaşmayı gerektiriyor :) Eğer sağlığım müsade ederse 10 Hazirana kadar çalışmak niyetim, zaten ondan sonra da hepi topu 15 günüm kalıyor geriye evde geçireceğim. Tabi bebişimiz takvime uyar da 25 Haziran'da gelirse :) Bazen bir an önce doğsun istiyorum, bazen hep içimde kalsın istiyorum.. Karışık duygulardayım :)

Aaa benimkide bundan cok tatli demi :))

Gül'e Gül'e kullansın canım Bebeğin :)) çarşıya çıkacaksanda arabayla git canım yada taksiyle ... Bende çok özenmiştim ama biz uyku seti şeklinde takım aldık .. Yorganı pikesi nevresimi yan korumaları hepsi vardı içinde ... Şimdiden 3 tane battaniyesi var...

Benim arkadaşımdada olmuş o , kakasını yapıp yapmadığını nasıl anlayacağız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…