2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kimseden fayda yok allah hepimizin yardımcısı olsun

bn de medicana da düşünüyorum doğumu, istanbul da. komşum 5 ocakta sezaryen ile doğum yaptı 1,500 TL ödedi medicana 1.000 tl zam mı yapıldı. ben daha sormadım fiyatı da merak ettim.

A anneysenmutlusun Rica ederim. Yazım tarzından biraz agresiflik var gibi geldi. Hayırdır? Sen bildiğini yap. Ben senden yaşça da büyüğüm ve uzmanlık alanım da sağlık ile ilgili. O sebeple farklı düşünebilirim. Senin de kaç tane çocuğun varmış. Bilirsin ne yapacağını. Ama bana ters ters yazma büyük harflerle falan. Hiç hoş değil.

Kızlar bende sizi takip ediyordum, 37+3 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldim. Hic bir belirtim yoktu öncesinde gelmek istedi geldi:) sizlerde hazırlıkli olun diye yazmak istedim

Geçmiş olsun allah sağlıklı uzun omurler nasip etsin insallah. Darisi bizim başımıza inşallah :)

Canım biZ 8 aydır yatıyoruz , hiç dışarı çıkmadık , bi 1 ay daha yatarsak inşaallah , bebiş 1 aylık olduktan sonra ipini koparmış gibi gezeceğim inşaallah bebişle beraber :)))ramazanda geçmiş oluyor hem, misafirliğe çok giderim diye yaptırdım , uyutmak için değilde, Altını değiştirirken Bebeğin ilk 6 Ayında kullanma Amaçlı :))

Hepimiz hamileyiz hepimiz iyiniyetlerle fikrimizi paylaşıyoruz ama alınan, trip atacak olan ters ters yazıyor.. Bunu sadrml için söylemiyorum. Yanlış anlamasın.
Herkesin kendi çocuğu kendi isteği doğrultusunda yetiştirecek vs.
Burda fikir paylaşıyorum bir bakıyorum alıntılanmışım, onu da tesadüf eseri gördüm, büyük harflerle yazmışlar. Ben kendisine bir şey dememiiim bile kendi fikrimi söylemişim üstüne alınmış. Önceden umursamazdım ama artık hamileyim yorgunum ben iyi biyetle yaklaşırken bir anda kavga çıksın diye vekleyenleri görünce hakkımı helal etmiyorum diyorum..
Kısacası sana katılıyorum arkadaşım.. Herkes istediğini yapar doktorlar bile farklı fikirse ama bağırmadan çağırmadan kalp kırmadan konuşmak yazışmak gerek..

Kızlar benim ayaklarım balon oldular, hobbit ayağı gibiler, somun ekmeğe döndüler, kocamanlar yaa
Bnm de öyle bükme bükme ayak bileklerim kat kat. ayaklarımın üstünde bağımsız bir et parçası var. ben çalışıyorum belki ondan da etikiliyor olabilir. ayaklarım 38 den 39 numaraya çıktı. bir de kötü bir haber vereyim. çevremde çoğu anneler ayakların çok byük bir ihtimal 39 da da kalır dedi. Bnm annem de doğumdan önce 38 giyerken doğumdan sonra 39 olmuş. şu anda 46 yaşında, ayakları 40 a doğru gidiyor. yani ayaklar sanırım hayatımız boyunca 1. hamilelikte, 2. 40lı yaşlarda büyüyecek :) :)

Gobegi dusene kdr yikanmaz yeni adetler bnce:)
bizim taraf doğduğu günden itibaren her gün bebeği 40ı çıkana kdr yıkar, her banyosuna bir çimdik tuz atar, yarı kırkında ve kırdında da suyuna yumurta sarısı kırıp o suyla yıkayıp sonra iyice durular. yumurta cildini beslesin diye kırıyolar. bnm kayınvalidem de annem de aynı şeyi söyledi yapıcaz diye. bnde siz bilirsiniz tecrübeleriniz var karışmam dedim.
bir gün şampuan sürerlerse diğer gün sadece saf su ile yakıarlar vs. hergün şampuan sabun sürmüyoruz yani.

cnm bnm doktorum 20. haftama girdiğimden beri vajinal bölgeye ağda yaptırma kesinlikle dedi. çünkü acı hissedeceksin ve ordaki bazı duyuları uyandıracaksın ağda esnasında, karnın kasılacak vs. dedi. bilmiyorum bnm doktorum yaptırma jilet yap dedi. ama kesinlikle ağda yapmıyosun suyun bile gelir o anki acı ile dedi. heleki şimdi doğum haftalarına girdik bence riske atma cnm oranı doktora gitmeden jilet yapsan bile doğum esnasında göbekten taa popona kdr doktor jileti vuruyomuş kıl olsada olmasada. normal doğumda da doktor jilet vurmuş bir arkadaşım anlattı. doğum başlamış karnındaki tüğleri doktor jiletle almış şak şak 5 sn içinde. bence doktoruna bir sor bu konuyu. ağda yaptırsam oradaki duyular harekete o anki acı ile devreye girer mi. diye.

Almasnlarda ya ne kdr este olsak mahremiyet diye bsy var dye dusunuyrm sonucta bu kadinsal bi olay bana katilmayanlar elbet olur da.

Bn karsiyim istemem :) bu kadinsal bi olay ve ben erkek doktor bile istemiyorm

Cok katiloyrm cnm sana

Bzdede ayni cnm 40 gun yikanir ikindide snra 40. Gun gumus altin konus suya

Kizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Kontrolden simdi heldik. 200 lerde sancim ckti ama bn hissetmiyorm ve sancim duzenliydi hemen muayeneye girdim acilmam baslamis yrn sabah tekrar gidicem. Korkmuyrm dogumdan ama kuveze girerse diye tedieginim doktor rahatlatti ama anne yuregi iste

Yikanir canim yaa.. benim ilk cocugumu gun asiri yikadik.. gobegi suda dustu resmen.. biseycik olmuyor.. gerci yikanmasi sart degil.. hastanede yikamazlarsa bi kac gun yikamicam bende bu sefer.. verniksi iyice emsin cildi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…