- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.441
Magnezyum kasılmalara sancılara da engel oluyor ben kullanıyorum çünkü hala erken daha doğum için
Evet doğum için erken 2 hafta daha kalsın icerde kuzucum kilo alsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magnezyum kasılmalara sancılara da engel oluyor ben kullanıyorum çünkü hala erken daha doğum için
canım benim de yaklaşık 2 aydır çatı ağrım var.pelvik kemiği ile alakalı sanırım.benim de özellikle gece yatarken sağa sola dönmemi çok zorluyor.son zamanlarda iyice arttı.ama hala doğurmadım yani :))
Doktoruna bağlı bu Can'ım ben sat'a göre bir gün önce ayrıldım izneKızlar Günaydın hepinize hayirli dogumlar diliyorum .ben temmuz annesi olacağım ins ama sizin bi konuda Yardımınıza tecrübelerini ze ihtiyacım var . Doğum iznine ayrılırken izin nasıl hesaplanıyor yani mesela benim kızımın gelişimi usg ye gore 1 hafta önden gidiyor istirahat raporu alırken usg haftasına göre mj sat a gore mi rapor alacağız bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek olan var mı acaba ?
Ben de sürekli uyusam yatsam modundayim bu sefer de kendimi işe yaramaz hissediyorum iş hayatına tekrar nasıl dönerim hiç bilmiyorum :)Hiçbi şey gelmiyor içimden aynı durumdayım günler hızlıca geçsin istiyorum sadece ama böyle bir iş yapmadan da geçmek bilmiyor
Canım öyle düşünme çok yoğun bir yerdir vs boşver unut sen onu. Güzel şeyler hayal etKızlar şuan sinirden resmen ağlıyorum..saat 5ten beri ara ara adet sancısı gibi sancım oluyodu 10da eşim tutturdu acile gidelim diye biz de bize yakın diye devlet hastanesine gittik üst kata çıkmamı söylediler eşime izin vermediler..
ebe şikayetimi sordu bi koridora yönlendirdi bi baktım 10 tane yanyana yatak falan çığlık atan kadınlar bana çatala uzanmamı söyleyen stajyer olduğunu düşündüğüm bi kız yerler kan içinde psikolojim bozuldu yaa![]()
İşe başlamayı iple çekiyorum ben çok çok skıldım gerçekten artıkBen de sürekli uyusam yatsam modundayim bu sefer de kendimi işe yaramaz hissediyorum iş hayatına tekrar nasıl dönerim hiç bilmiyorum :)
Bebeğin kaç kilo ki canım..Ay ben uyurken hep sağa dönüyorum ya solda daha fazla ağrım oluyo bebiş beslenemiyo mu yaniçok mu etkiler acaba yatış şekli
Ben de bi taraftan çok istiyorum çok uzaklaştım çünkü bi taraftan da küçücük bebeği nasıl bırakırım diyorum hoş daha bırakacak kimsem yok :)İşe başlamayı iple çekiyorum ben çok çok skıldım gerçekten artık
Bundan bir hafta önce 2300 civarıydi canımBebeğin kaç kilo ki canım..
Ben iki aylıkken işe başlıcam mecbur. Annem 6 aylık ederim ben diyor sonrasına Allah Kerim bulucaz Bi çare.Ben de bi taraftan çok istiyorum çok uzaklaştım çünkü bi taraftan da küçücük bebeği nasıl bırakırım diyorum hoş daha bırakacak kimsem yok :)
Sağa sola yatmayla çok alakası Yoktur gibi geliyor bana ama doktorlar daha iyi bilirBundan bir hafta önce 2300 civarıydi canım
Genelde sata göre veriliyor canım ama doktorun erken ayrılmanı uygun görürse 1 hafta önden verebilir 32 haftalıktır yazıpSagol canim Benim ikisinin arasında 7 8 gün var usg de önden gidiyor o yüzden de doğum biraz erken olurmuş gibi geliyor bana daha erken ayrılmak istiyorum ızne ama net bi cvp bulamadım daha
bihayaldi sat a göre alırsın raporu ama doktorun anlayışlı ise bir hafta önceden de verebilir.
Genelde sata göre veriliyor canım ama doktorun erken ayrılmanı uygun görürse 1 hafta önden verebilir 32 haftalıktır yazıp
Canim doktor sat tarihini bir hafta önceden gibi gösterir sen 31.haftadayken 32.haftada der olur biter kurum rapora bakar senin haftanı ne zaman doldurduğunu bilemez kiDr a mi bağlı yani . Onun insiyatifine mi kalmış . Kurum bi sıkıntı çıkarmaz değil mi
Doktoruna bağlı bu Can'ım ben sat'a göre bir gün önce ayrıldım izne
Canim doktor sat tarihini bir hafta önceden gibi gösterir sen 31.haftadayken 32.haftada der olur biter kurum rapora bakar senin haftanı ne zaman doldurduğunu bilemez ki