2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım benim de yaklaşık 2 aydır çatı ağrım var.pelvik kemiği ile alakalı sanırım.benim de özellikle gece yatarken sağa sola dönmemi çok zorluyor.son zamanlarda iyice arttı.ama hala doğurmadım yani :))

Benimde son 15 gündür var ama çok sık değildi. 3 gündür çok sıklaştı :) hemşire de korkuttu beni kanal filan dedi :) ben de dogurmayayim daha 2 hafta sonra gelsin kuzum :) fazla da bekletmesin :)

seker000 seker000 bu hastanedekiler napmaya calisiyo cidden korkutup kacirmak falan mi insan biraz kendinden yola cikar sende dogurdun ya da dogurucan boyle bi ortam gorsen dogurmak ister misin ya bide su muameleye bak cok sinir oldum dengesizler :sinirli:

Kızlar Günaydın hepinize hayirli dogumlar diliyorum .ben temmuz annesi olacağım ins ama sizin bi konuda Yardımınıza tecrübelerini ze ihtiyacım var . Doğum iznine ayrılırken izin nasıl hesaplanıyor yani mesela benim kızımın gelişimi usg ye gore 1 hafta önden gidiyor istirahat raporu alırken usg haftasına göre mj sat a gore mi rapor alacağız bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek olan var mı acaba ?
Doktoruna bağlı bu Can'ım ben sat'a göre bir gün önce ayrıldım izne

Ay ben uyurken hep sağa dönüyorum ya solda daha fazla ağrım oluyo bebiş beslenemiyo mu yani :KK43: çok mu etkiler acaba yatış şekli

Hiçbi şey gelmiyor içimden aynı durumdayım günler hızlıca geçsin istiyorum sadece ama böyle bir iş yapmadan da geçmek bilmiyor
Ben de sürekli uyusam yatsam modundayim bu sefer de kendimi işe yaramaz hissediyorum iş hayatına tekrar nasıl dönerim hiç bilmiyorum :)

Kızlar şuan sinirden resmen ağlıyorum..saat 5ten beri ara ara adet sancısı gibi sancım oluyodu 10da eşim tutturdu acile gidelim diye biz de bize yakın diye devlet hastanesine gittik üst kata çıkmamı söylediler eşime izin vermediler..

ebe şikayetimi sordu bi koridora yönlendirdi bi baktım 10 tane yanyana yatak falan çığlık atan kadınlar bana çatala uzanmamı söyleyen stajyer olduğunu düşündüğüm bi kız yerler kan içinde psikolojim bozuldu yaa:KK42::KK42:
Canım öyle düşünme çok yoğun bir yerdir vs boşver unut sen onu. Güzel şeyler hayal et

Sagol canim Benim ikisinin arasında 7 8 gün var usg de önden gidiyor o yüzden de doğum biraz erken olurmuş gibi geliyor bana daha erken ayrılmak istiyorum ızne ama net bi cvp bulamadım daha
Genelde sata göre veriliyor canım ama doktorun erken ayrılmanı uygun görürse 1 hafta önden verebilir 32 haftalıktır yazıp

Back
X