2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu kadar hamisler varken sorayım ellerim çok uyusuyor ama elimde birsey varsa mesela suan telefondan bu mesajı yazarken uyusuyor yada saçımi fonle kuruturken uyusuyor birsey tutuyorum elimde ilk 20 saniye sonra uyumaya başlıyor sonrada ellerim kaşınma başlıyor ama uyuşukluk geçtikten sonra.uyusuklugun geçmesi için elimde tuttuğu ne varsa bırakmam sizlerde olan var mı gebelikte mi ilgili doğumla birlikte geçecek mi çok merak ediyorum Tüm tahliller yapıldı karaciğer enzimleri ne kadar baktığım bunun için ama tahliller temiz çıktı.

Benim doktorum kordonu gec kesecekmis oyle dedi bana insallah oyle yapar

Ya bilemiyorum bnm rahmetli kardesim kemik kanseriydi taze kök hücre gerekiyor saklanmis dondurulmus kök hücre fayda etmiyor dediler doktorum da aynisini dedi dondurulmus olan kordon kani faydali degil boyle hastaliklarda taze gerekiyor dedi ayrica ztn kök hucreyi baskasindan almak en faydalisi kendi kok hucresi cok bi fayda saglamiyor yine de bi umut yapiliyo ama fayda etmiyor kardesimde de fayda etmedi

Kendi iliği, kendi kök hucresi, kendi kanı insana fayda etmiyor farklı bi 3. Kişiden alınması lazim

Ben kardesime kan bile veremiyordum ayni olmasina ragmen cunku kardes kanı fayda etmiyordu farkli 3. Bir kisiden kan/trombosit almak gerekiyordu

Sanirim bu kordon kani saklama olayi cok da faydali degil

Faydali olacagini bilsem basta ben yaparim cunku annem meme kardesim kemik kanseri oldu kardesom vefat etti anneannem meme kanseri oldu vefat etti halam akciger ve babamin babasi kolon kanseri oldu vefat ettiler teyzem cilt kanseri oldu.. biz de cok fazla

Son düzenleme:
Canim Karpal tüneli sendromu mu ne var nette görmüştüm bi araştır istersen benziyo sanki amlattiklarin

Biz dün akşam düğüne gittik eşim ben ve karnımdaki minnoşumuzla
Masada ne kadar kurabiye, pasta, meyve, çerez varsa hepsini ben yedim
Göbeğimle eşimle dans etmek de çok şekerdi
Yürürken fln herkes bana bakıyordu
Gelinin karşısına geçip göbek attım heveslendireyim dedim
Ha bir de masa aralarından geçerken göbegimi sandalyelere fln çarpıyordum

Hamileyken bir kere düğüne gidin eğlenceli oluyor

Sol rlim koluma kadar uyuştu hamileliğim sonundan ilk altı aya kadar bebeğin.. Bardak yutamaz olmuştjm aniden yete düşüyordu galan.. Her şey yemiz çıktı. Sonra kendiliğinden geçti şükür..
Çok şükür geçmiş canım darısı bana gün sayıyorum artık hergün Rabbim sağlıkla kavuşmasını nasip etsin insallah

Yarim saatte 3 kere kasılır mi bebek ya ? Belime ağrı giriyor hafiften hafiften kalcama da giriyor bir tuhafım bugün. Çatım zaten ağırıyor yavaş yavaş ağrı çatıdan arkaya doğru ilerliyor kızlar bu gidişle erken doğum yapacam sanırım. Doğum yaparsam bebişim kuvez de kalmaz dimi ?

Slm kızlar bugün 36+5de kontrolümüz vardı 2630 gr 47 cm dedi son 10 günde 130 gr almış gözüküyor ve ölçümleri 9-10 gün geride çıktı ama dr sorun görmedi iyi dedi geçen cuma ishal ve ağrım olunca gittiğim başka bir dr 2650 gr demişti tam da 7 gün önce. Ölçümdeki milimetrik oynamalar çok farkeder sıkıntı yok dedi. Suyu iyi yeterli ama daha çok su iç dedi. İnş iyidir bebişim
Kızlar bu arada eşim muğlalı biz urfada oturuyoruz. doğumu antepte yapacaktım ama memlekete gidelim doğum orda olsun hem daha rahat olabilir dedik memlekette doğum sonrası süreç vs. Yol çoook uzun ama doktorum izin verdi yoldayız şimdi. sık sık mola veriyoruz yolu yarılayınca bi otelde kalıcaz sabah tekrar yola devam. Şimdilik sıkıntı yok şükür. Bu arada tabi doktorum da değişecek. Pztesi günü için muğlada iyi bi doktordan randevu aldım. Doğum tarihimiz değişebilir sezeryan olduğu için. Hayırlısı bakalım

Biz de p.tesi gitmiştik güzel oluyo gerçekten dans ettik eşimle ama ben göbek atmadım korktum açıkçası

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu. Allahım korusun sizi

Kalmaz artık canım maşallah bebeklerimize büyüdüler. 34 ten sonra ikiz bebeklerde bile sıkıntı kalmıyor allahın izniyle..

Kalmaz artık canım maşallah bebeklerimize büyüdüler. 34 ten sonra ikiz bebeklerde bile sıkıntı kalmıyor allahın izniyle..

Sağol canım ya hep aklımda o var 33+5 de kilosu 2313 du. Simdi 35+4 kilosuna çok takiliyorum az mi diye acaba da o yüzden zayıf ya belki kuveze koyarlar diye korkuyorum. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Ay hadi hayırlı doğumlar canımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…