2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen bizde de durum böyle :) hem dini açıdan biraz şüphe olduğundan başka kavme benzeme bakımından hem de biraz külfet oluyor :) yani sırf o gün var diye ne alsam ne yapsam vs vs. Ama şimdi ummadığım anda oluveriyor :):):)
zaten eşinin ihtiyacını biliyorsun. Özel gün beklemeye gerek yok. Fırsatını bulunca alırsın zaten. Takı da takmıyorum ben zaten. En iyisi tatile gidelim oh rahatlayalım gezelim e anlaştık bitti hediye gerginliği

İlkse yap tabi ki biz ilk evlilik yıl dönümümüzde balayında gibi tatildeydik :) aynı zamana denk getirdik :):):) bir çiçek ve akşam yemeğiyle geçirdik :)
Ama doğum gününde yaşı kadar kırmıZı balonu tavana sanki uçan balonmuş gibi bantla yapıştırdım uçlarından ip sarkıtıp kıvrılmış notlar yapıştırdım. İnternette benzerini görmüşsündür. Kurabiye yaptım harfler şeklinde seni seviyorum diye. Kalp pasta yaptım. Meyve tabağı. Masanın bir çok yerine kalpler serptim. Ve kalp şeklinde bir kartona mektup yazdım. Ben duygularımı yazarak daha iyi ifade ediyorum da :) onu da tabağının altına koydum :)
Hediye olarak upwatch ten saat aldım ikimizin ismini arasına da sonsuzluk işaretini yaptırdım.
Benim aldığım hediyelerde bir iz bir anlam olmak zorunda yoksa geçiştiriyorum gibi geliyor :/
Vaay cok guzel. Iyi ugrasmissin valla. Ama ben bu halimle o kadar sey yapamayabilirim yaa :( yemek yaparken bile coook yoruluyorum

İlkse yap tabi ki biz ilk evlilik yıl dönümümüzde balayında gibi tatildeydik :) aynı zamana denk getirdik :):):) bir çiçek ve akşam yemeğiyle geçirdik :)
Ama doğum gününde yaşı kadar kırmıZı balonu tavana sanki uçan balonmuş gibi bantla yapıştırdım uçlarından ip sarkıtıp kıvrılmış notlar yapıştırdım. İnternette benzerini görmüşsündür. Kurabiye yaptım harfler şeklinde seni seviyorum diye. Kalp pasta yaptım. Meyve tabağı. Masanın bir çok yerine kalpler serptim. Ve kalp şeklinde bir kartona mektup yazdım. Ben duygularımı yazarak daha iyi ifade ediyorum da :) onu da tabağının altına koydum :)
Hediye olarak upwatch ten saat aldım ikimizin ismini arasına da sonsuzluk işaretini yaptırdım.
Benim aldığım hediyelerde bir iz bir anlam olmak zorunda yoksa geçiştiriyorum gibi geliyor :/
İşte böyle romantiklikler olmalı. Mumlar kalpler çiçekler çok severim ben de

Bizde ne alacağımızı yada ne istediğimizi söylüyoruz artık :))) doğum Günlerinde sadece pasta kesiyoruz , eşim birde ofisime çiçek alır , ilk sene orkide 2. Sene kaktüs :))) bakalım bu sene ne olacak :))) 14 Şubat'ta otellerin çok guzel hafta sonu kampanyası oluyor oradan faydalanıyoruz bizde , tabi bu sene yapamadık ama bizim şansımız kutlamalarımız yılın 2. Yarısına denk geliyor ÇOĞU :)))
Tabi klasikleşiyor Bi yerden sonra

Canim cok guzel gecirmissiniz yildonumlerinizi. Bende mecburen evde olacağım bu yil. Yemek hazirlarim dedigin gibi ozel bi sofra. Sonra film olabilir evet. Bide hediyeyi de buldum mu tamam :)
Canım eşinin tutkunu olduğu birşey bardır , ben o yönden çok şanslıyım , motor , at , Bıçak , tesbih hobileri bunlar ... Ilk zamanlar mesela Flört aşamasındayken tam tanımıyordum parfüm hiç kullanmazmış normalde , Armani code parfüm almıştım 3 senedir hergun sıkıyor :)) parfüm saat Gömlek bunlar bana çok klasik geliyor açıkçası ... Yani hiçbir fikrim yoksa alacağım Şeyler :)) daha vaktin varsa eşinin hobisine göre internetten araştır canım , çokta uğraşacağın birşey Olmasın 9 aylık gebesin sen :)))

Maşallah canım çok romantikmişsin :))) Bende evlendikten sonra eşimin yaşgününde uçan kalpli balonları uçlarına fotoğraflarımızı Yapıştırmıştım , arkasına notlar yazmıştım ama uğraştırıcı oldu , uçan balonları arabaya kadar elimde taşıdım falan Kafamı eğerek arabaya kadar yürümüştüm ondan sonrada yapmadım bir daha öyle birşey , çok uğraştırıcı oluyor :))

İşte böyle romantiklikler olmalı. Mumlar kalpler çiçekler çok severim ben de
Ama işte bu romantiklikler genelde ilk yılda kalıyor :):):) şimdi o kadar ayrıntılı olmasa da birkaç bir şey yapıyorum.
Ben çok düşünülen hediyeleri pek sevmiyorum. Yani kafa yormasın ne alsam ne alsam diye. Ne bilim marketteyken ya da başka bir yerdeyken bir şey görünce aklına geleyim alsın gelsin :) sen seversin diye aldım desin. Ben daha çok mutlu oluyorum :):):) bu şey bir dondurma bile olabiliyor bazen :):)

Maşallah canım çok romantikmişsin :))) Bende evlendikten sonra eşimin yaşgününde uçan kalpli balonları uçlarına fotoğraflarımızı Yapıştırmıştım , arkasına notlar yazmıştım ama uğraştırıcı oldu , uçan balonları arabaya kadar elimde taşıdım falan Kafamı eğerek arabaya kadar yürümüştüm ondan sonrada yapmadım bir daha öyle birşey , çok uğraştırıcı oluyor :))
İşte bunlar uçan balon süsü verilmiş uçmayan balon :) eşim görünce nerde şişirttin bunları :KK57:

Ayy bizde de ben oğlak eşim başak :):)
Bence en uyumlu birlikteliklerden biri , bizdede Ven BAŞAK eşim Oğlak :) ikimizde Çalışmaya Önem veririz yerimizde duramayız tititziz Boğaz'ımıza düşkünüz gezmeyi severiz :)) tek sıkıntı ikimizde çekingeniz , kolay kolay söyleyemeyiz duygularımızı , herkes günde belki 10 defa diyordur seni seviyorum diye , biz ayda yılda bir deriz :))) Allah herkesin evini mutlu etsin , Allah'a şükür bir kere tartışmışlığımız yoktur , ikimizde mantık insanı olunca :)))

Bence en uyumlu birlikteliklerden biri , bizdede Ven BAŞAK eşim Oğlak :) ikimizde Çalışmaya Önem veririz yerimizde duramayız tititziz Boğaz'ımıza düşkünüz gezmeyi severiz :)) tek sıkıntı ikimizde çekingeniz , kolay kolay söyleyemeyiz duygularımızı , herkes günde belki 10 defa diyordur seni seviyorum diye , biz ayda yılda bir deriz :))) Allah herkesin evini mutlu etsin , Allah'a şükür bir kere tartışmışlığımız yoktur , ikimizde mantık insanı olunca :)))
Aynen 11yıl bitti bizim bir kere bağrış çağrış kavgamız olmadı. Susarız sonra konuşuruz genelde :) bizde de ben yazarak eşim konuşarak duygularını ifade eder o biraz daha rahat. Ama tabi sürekli seni seviyorumlar havada uçuşmaz. Yılda bir iki anca duyarım :/ :) ama bir sarılır bir öper bi şey der seni seviyorumlara bedel olur bazen :) eşim düşkündür boğazına. Ben de onunla alıştım :/ gezmeyi çok severiz ha çok gezebiliyor muyuz orası biraz düşündürücü :):):) amin canım hepimizin muhabbetini artırsın Rabbim. İki cihan evliliklerinden eylesin :)

Hastanede kulak tikayici kullanmak neden sacma ki?
Velev ki sana gore sacma olsun burda bana gore ne cok sacma muhabbet döndü ben kimseye sacma dusunuyosun ya da sacma olmus demedim kalp kirmamak icin
Sen kulak tikayici aldim diye cocugumla ilgilenmeyi dusunmuyorum yorumunda bulundun
Ben de cocuk uyudukca anne de uyumali baska bi isle mesgul olmayip enerji toplamali diyenlerin mantigiyla hareket ediyorum dogum yaptigim gece de dahil olmak uzere
Tikayici takinca dunya yansa duymuyo muyuz saniyosun ya da o kadar etkili degil ki bebek aglayinca duyulur hem yalniz da olmayacagim annem esim olacak
5Halen daha neresi sacma burdan cocukla ilgilwnmicem uyku derdindeyim manasi nasil cikiyo anlamadim
Benim uykum da cocugum icin uyankligim da
Niye sacma, cnku gelen giden olck doktor gelck asistan gelck ailen ynnda olcks esinle iletisim kurcaksn. He bnlari yapmicam bn uykuma dusknm dersn ayri. Kulak tikamaktaki amac ne onu anlat o zaman bana! Bebegi duycaksan niye takiyosun ki. Bnde bebek uyurken anne uyusun diyorum da bana hic bi mantigi gelmiyo hastanede kulak tikamanin. Evet kulak tikamak sanki bebekle ilgilenmemek gibi oluyo bi banami oyle geldi bu durum. Anormalim demekki! Konuyu uzatmaya gerek yok. Ortami germek degil niyetim. Dedigin gibi syledigin sey belki birinin isine yarar.

Niye sacma, cnku gelen giden olck doktor gelck asistan gelck ailen ynnda olcks esinle iletisim kurcaksn. He bnlari yapmicam bn uykuma dusknm dersn ayri. Kulak tikamaktaki amac ne onu anlat o zaman bana! Bebegi duycaksan niye takiyosun ki. Bnde bebek uyurken anne uyusun diyorum da bana hic bi mantigi gelmiyo hastanede kulak tikamanin. Evet kulak tikamak sanki bebekle ilgilenmemek gibi oluyo bi banami oyle geldi bu durum. Anormalim demekki! Konuyu uzatmaya gerek yok. Ortami germek degil niyetim. Dedigin gibi syledigin sey belki birinin isine yarar.

Bi koşu gidip tikayiciyi hastane cantamdan cikariyorum hemen:eek::eek::eek:

Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki

Cnm gecmis olsun evladin hayirli saglikli guzel omurlu olsun insaallah

Dogumun nasil oldu sezaryen miydi?

Bebegin kac kilo kac cm dogdu, kac haftalikken olmus oldu:)

Back
X