- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.661
Canım dualarımız seninle . Az kalmış senin de günün . Korkma bugün de olsa doğum. Bebisiné kavuşacaksin. Buna odaklan. İnşallah hayırlı güZEL haberlerle gelirsin..Kizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..
Can'ım korkma nasılsa olacak erken de değil artık kolayca sağlıkla doğur inşallah takip et kendini dikkatlice birimiz doğursa hepimiz doğurmuş gibi heyecanlanıyoruz.Kizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..
Bu formülü ben de not aldım Can'ım çok SağolasınCanim hayirli ugurlu olsun,insallah tez zamanda eve gelir bebegin,sutle ilgili sikintini okudum,ben de haziranda kiz annesi olcam kismetse,bir de 6 yasinda oglum var,onun zamaninda Mersin taraflarinda bilinen lohusa kaynarindan icmistim gunde 2 lt.sutum cok boldu şükür. 2 sene emzirdim,kaynar 7 baharatla yapiliyor,zerdecal,karanfil,havlican,zencefil,yenibahar,cubuk tarcin,muskat cevizi.baharatlardan birer kök al,bir tulbente sar,taşla ez,2 lt. Suya at rengi kahveye donene kadar kaynat,seker ekle,sicak,soguk icebilirsin,ablamin ilk dogumunda sutu gelmemisti,emziremedi oglunu,ikincide bu kaynari yapip hastaneye goturdum,evde de devam etti,kizi 3 yasina kadar emdi masallah hem logusa depresyonuna da yardimci oluyor bu baharatlar. Allah yardimcin olsun,hepimize saglikli dogumlar,bol sutlu gunler
Cnm vakti yaklasti artik bebek kac kiloki korkuttukar sni byle.Kizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..
Bnde oyleym valla hatta duzrnli yuruyenler ise gidenler hepinize msallah allah nazardn saklasnYa kızlar ben hiç eğilemlyorum bazı arkadaşlar evi silip süpürüp cam siliyormuş şaka mı?????? Acaba sorun bende mi doktorda fazla abartma suyun patlar dedi
Geçmiş olsun canımKizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..
Canim sen alista hastaneye yetisirsin bi sekilde. Bende alissam iyi olcak cati kemigini acicak egzersizler vs biseyler arastirmam lazim basliyim artik yavastanValla bana sen alistn sanci ck hssetmicn dynce bn daha korktm :) hstaneye yetisemezsem diye
Bnde cuma gene gtcem
Uyuyodur annesi, aç göbeğini seyret. Ben bazen hissetmiyorum ama görüyorum, o zaman rahatlıyorum zira minik dalgaları falan beyin artık algılanıyor, alıştık diye galibaKızlar ya ben uyandığımdan beri 1 saat bebeğin hareket ettiğini hiç hissetmedim : ((( çok panik oldum
Ayy ne güzel işte anlamadan doğurmuş olacaksın. Benim komşum anlatmışyı geçen hafta eltisi üçüncüyü doğurmak için şifa hastanesine gitmiş. Daha doktoru gelemeden. Oturduğu sandalyede doğumu başlamış. Komşum n diyorki hastaneye girdikten 10 dakika sonra doğurdu. Kadın da keşke devlet hastanesine gitseydim. Doktoru bile göremeden doğurdum ama 1400 tl ödedik demiş.Valla bana sen alistn sanci ck hssetmicn dynce bn daha korktm :) hstaneye yetisemezsem diye
Bnde cuma gene gtcem
Çok şükür kıpırdadı. Oh. Kıpır kıpır değil ama ben buradayım dedi. Son günlerin heycan mıdır nedir çok korkuyorumUyuyodur annesi, aç göbeğini seyret. Ben bazen hissetmiyorum ama görüyorum, o zaman rahatlıyorum zira minik dalgaları falan beyin artık algılanıyor, alıştık diye galiba
Kahvaltı yap Can'ım acıkmıştır Bebek belkiKızlar ya ben uyandığımdan beri 1 saat bebeğin hareket ettiğini hiç hissetmedim : ((( çok panik oldum
Sancılarda ve doğurmakta çok zorlanınca epidural verin bana demiş önce.açıklık 4cmyi geçtikten sonra veremeyiz denmiş canım.bu sefer de sezaryen diye tutturmuş damatla ikisi birden.o da olmaz artık demişler.en sonunda vakumla cekmisler bebeği..Benim dr sezaryana alır gibi geliyor ama epidural takıldıktan sonra istemem herhalde
Kardeşin neden istemiş ki epidural etki mi etmemiş
Artık bebekleri iyice benimsedik sürekli Bi endişe halindeyim ben sanki günler geçmiyorÇok şükür kıpırdadı. Oh. Kıpır kıpır değil ama ben buradayım dedi. Son günlerin heycan mıdır nedir çok korkuyorum
Canim hayirli ugurlu olsun,insallah tez zamanda eve gelir bebegin,sutle ilgili sikintini okudum,ben de haziranda kiz annesi olcam kismetse,bir de 6 yasinda oglum var,onun zamaninda Mersin taraflarinda bilinen lohusa kaynarindan icmistim gunde 2 lt.sutum cok boldu şükür. 2 sene emzirdim,kaynar 7 baharatla yapiliyor,zerdecal,karanfil,havlican,zencefil,yenibahar,cubuk tarcin,muskat cevizi.baharatlardan birer kök al,bir tulbente sar,taşla ez,2 lt. Suya at rengi kahveye donene kadar kaynat,seker ekle,sicak,soguk icebilirsin,ablamin ilk dogumunda sutu gelmemisti,emziremedi oglunu,ikincide bu kaynari yapip hastaneye goturdum,evde de devam etti,kizi 3 yasina kadar emdi masallah hem logusa depresyonuna da yardimci oluyor bu baharatlar. Allah yardimcin olsun,hepimize saglikli dogumlar,bol sutlu gunler
29.haftaya geldim bile:)daha dün gibi senin topikteki ovu.testleriyle her ay ağlamalar:)sağ salim alalım kucaklarımıza da alırız inşallahAynen öyle canım. Yok dedim ya şükürler olsun. Her hafta gidince Artma oluo hiç değilse. Gelisimi dursa etse allahım korusun. Şükür bu gunlerimize. . Sağlıkla şafak sayar olduk . Az kaldı . Minnakim benimle olacak. Darısı sana olsun. Bu haftalarà geldiğini de görelim ,)
Tesekkurler canim, ne kusuru estagfurullah.. Inciri ben de duymustum ama henuz denemedim. Ne duysam siradan deniyorum yarin da hurmaya incire baslarim artik. Hangisi tutarsa bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?