2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Herşeyi yıkadim sadece besik içindeki tekstil ürünü kaldı hani acaba yıkar sam bozulur mu pofidikligi gider mi diye düşündüm ama bebeğim daha önemli tabi

Kızlar doktordan geldim benim kizin boyu kısa kalmis moralim bozuldu 36+1 im bugün. Ama boyu 34 hafta 2 günlük ile uyumlu çıktı fl : 6.66 cm 7 ile carparsak 46 cm ediyo sanırım. Sut yumurta yoğurt ne varsa yiyorum ama yaramıyor mu napiyor anlamadım ki. Kilosu da 2 627 çıktı kilosu da az geldi. Çok kafama taktim sanırım.

Benim de 35+1ken kilosu 2.600 du cnm seninki normal geldi bana

Fl yi 7 ile carpmak artik 3. Trimesterde fayda etmiyormus dogru sonuc vermiyormus yani

Sut yumurta yogurt da yiyormussun daha napabilirsin ki

Benim de 35+1ken kilosu 2.600 du cnm seninki normal geldi bana

Fl yi 7 ile carpmak artik 3. Trimesterde fayda etmiyormus dogru sonuc vermiyormus yani

Sut yumurta yogurt da yiyormussun daha napabilirsin ki

Aynen sut yumurta yoğurt peynir hergun aralıksız yiyorum ama fayda etmiyor. Beni düşündüren şey boyunun 34+2 de kalması. Bugün 36+1 olmama ragmen boyu küçük kalacak sanırım. Gerçi benim de esimin de boylarımiz kısa ama ne bileyim bu kadar kısa doğar mi herkesin ki 50 cm 49 cm dogarken... bizimkisi Minnak kalacak bu gidişle.

Eşinle snn boylariniz nasil cnm?
Dogduktan sonra bol bol anne sutuyle beslersin insallah cnm buyuyup iyice gozu acilana kadar da seker cikolata yedirme kola fln icirme ve eve bi trambolin fln al surekli ziplasin cimnastige fln gonderebilirsin cnm

Esim boyunu basketbol oynayarak uzattigini soyluyor mesela yoksa ben kisa kalirdim diyor annesi dayilari coook kisa cunku esimin, esim 1.77 fln

Biz de esimle iste cocugumuza kucukken kola fln icirmemeyi seker cips cikolata yedirmemeyi dusunuyoruz bol bol esnemeli ziplamali sporlara yonlendirmeyi dusunuyoruzz

Benim boy 1.55 . Esimin de 1. 67 ikimizin de boyları kısa. Sanırım ondan boyu kısa ama.aldığım kıyafetler büyük gelecek kızıma sanırım. Cips kola çikolata kafein tabii ki yasak. Trambolin şart oldu. Eve almak lazim. Sağ salim bi kucagima alayim da inşallah oda olacak jimnastiğe yönlendirebilirim kızımı. İnşallah anne sütü ile uzar boyu.

HK77 cnm cktm gezdm geldim ama camasirim ve esofmanimin ag kismi islanms dun aksamda byle islanmistim acikliktan oturu su kacmis mi olablr yani bilen varmi? Oyle bsy olabilormi yksa acaba idrar mi ama kokmuyodu camasirim sari degl normal islakti

A ne güzel ebenin yakın olması ı da insan için bir güvence tabiki. Allah ihtiyaç göstermesin bebişin sağlıkla hastanede gelir inşallah
Tabiki ck buyuk guvence :) insan rahatliyo yani ama mesela yil 2016 ama gercekten hastaneye yetisemeyen insanlar var ve anliyrmki tetenoz asisi cok onmli
Benim de hastane çantasına koymak için birkaç bir şey almam lazım ama giyinip çıkmaya üşeniyorum :):)
Cik cik hava ck sicak ama dikkat et eline su sisesi al cik gez:) bu arada catlama hizla devan ediyo karnim dahada buyudu naparsam yapiyn artk durmuyo )

Erken yasta yuzmeye baslatirsin bnm annem 1.60 babam 1.75 ablam 1.55 ben 1.70 im 10 yasindan 18 yasina kdr basketbol voleybol yuzmeye gittim hep yani yetisme donemimi spora adadim ve cok muzlu sut ictim

Ben hep goruyorum 2 ve 3 yasinda cocuklarin kola ictigini elinde cipsle gezdigini fln sasiriyorum biz de mi boyle olacagiz fln diye

Bir de baska insanlar cocuga seker cikolata almayi iyi bir sey zannediyor ne biliyim bi eve misafirlige giderken evde cocuk var seker alalim diyor insanlar genelde

Bazen dusunuyorum saglikli beslenme olayini nasil basaracagiz diye

Malesef bnde yigenime ayniyim ama eger coxuguna sen bakacaksan alican urunelrin kaliteli olmasina ve saatli vermeye calisacaksn esini uyaricaksin ailesini uyarsn snde aileno uyaricaksn kmse alinip kirilmicak ablam byle yapti aksam saat 6 dan snra asla cikolata seker yok eger yenicekse sabah kahvaltida torku bi dilim ekmege surulur, gun icinde buyumix tarzi meyveli yogurt bi kac gnde bi veriyo eger huyszlanip cani isterse gn icinde cikolata veriyo ablam ck takdir ediyrm bide yigenime hic bakkal market aliskanligi yaptrmadk en onmli detay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…