- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.761
Su içiyorsan bol, zaten renksiz oluyor. Dün ben de öyle oldum sonra gelmedi evde. Ama senin günün çok yakın suyun da başlamış olabilir canım takip et.HK77 cnm cktm gezdm geldim ama camasirim ve esofmanimin ag kismi islanms dun aksamda byle islanmistim acikliktan oturu su kacmis mi olablr yani bilen varmi? Oyle bsy olabilormi yksa acaba idrar mi ama kokmuyodu camasirim sari degl normal islakti
Malesef bnde yigenime ayniyim ama eger coxuguna sen bakacaksan alican urunelrin kaliteli olmasina ve saatli vermeye calisacaksn esini uyaricaksin ailesini uyarsn snde aileno uyaricaksn kmse alinip kirilmicak ablam byle yapti aksam saat 6 dan snra asla cikolata seker yok eger yenicekse sabah kahvaltida torku bi dilim ekmege surulur, gun icinde buyumix tarzi meyveli yogurt bi kac gnde bi veriyo eger huyszlanip cani isterse gn icinde cikolata veriyo ablam ck takdir ediyrm bide yigenime hic bakkal market aliskanligi yaptrmadk en onmli detay bu
Arkadaşlar simdi kontrolden ciktim da doktor suyumun azaldığını müdahale etmemiz gerektiğini söyledi. Alttan muayene edip 3 cm aciklik var dedi ama bende sanci.namina hiçbir sey yok. Eğer sanci olursa bugün yoksa da yarin doğum yaptıracakmis. Ilk kizim da 37. haftada suni sanciyla doğum yapmıştım sanırım bu da öyle olacak. Emin olamadığım icin baska doktora daha muayene olacam simdi
Benim uyku setinin içinde çıktı canım , ben yıkadım :)Günaydın bende şu cibinlikli sepet beşikten almıştım aynısını alan arkadaşlar iç tekstil ürünlerini yastığı yan korumalıdır felan var yıkadiniz mi yıkamadan mi kullanacaksiniz
Günaydın bende şu cibinlikli sepet beşikten almıştım aynısını alan arkadaşlar iç tekstil ürünlerini yastığı yan korumalıdır felan var yıkadiniz mi yıkamadan mi kullanacaksiniz
Kızlar bi hemencik cevap verseniz bebek kıyafetlerini tersten mi yikasam renkleri solmasin diye siz öyle mi yaptınız
Eskisi gbi icemiyrm aslnda koku yktu ama acilmadan oturu olabilirmi acaba dedm yrnda bekliym bakiym gene olursa gidermS
Su içiyorsan bol, zaten renksiz oluyor. Dün ben de öyle oldum sonra gelmedi evde. Ama senin günün çok yakın suyun da başlamış olabilir canım takip et.
Cnm bnmde acilmam var nst de sanci tavan ama bn hc bsy hissetmiyrm bkliyrm agri gelsede gtsem diye cuma sabah bnde tkrat kntrole gtcm muhtemelen suni sanci alicam sn ztn yasamissin ayni seyi allah kokaylk versbArkadaşlar simdi kontrolden ciktim da doktor suyumun azaldığını müdahale etmemiz gerektiğini söyledi. Alttan muayene edip 3 cm aciklik var d
edi ama bende sanci.namina hiçbir sey yok. Eğer sanci olursa bugün yoksa da yarin doğum yaptıracakmis. Ilk kizim da 37. haftada suni sanciyla doğum yapmıştım sanırım bu da öyle olacak. Emin olamadığım icin baska doktora daha muayene olacam simdi
Eve alsan bile hepiniz saatli yiceksiniz en onmlisi evin buyukleri saygi duycak kmse alinip gucdnmicek cocuklar artk surkli hasta oluyo kmse bsy diyemezAblan iyi yapmis biz de basaririz umarim ya adimiz yasakci pimpirikli olçum anneye cikacak ama sonucta cocuklarimizin iyiligi icin
Biz eve almazsak ve markette de o bolumlere gitmezsek evde basaririz disarda da es dost akraba rica edilecek artik seker cikolata getirmeyin vermeyin lutfen diye
Kizlar lohusa serbetini simdiden yapip buzlukta saklasam olur mu? Dogumdan sonra pek zaman olmayabilir
Eskisi gbi icemiyrm aslnda koku yktu ama acilmadan oturu olabilirmi acaba dedm yrnda bekliym bakiym gene olursa giderm
Cnm bnmde acilmam var nst de sanci tavan ama bn hc bsy hissetmiyrm bkliyrm agri gelsede gtsem diye cuma sabah bnde tkrat kntrole gtcm muhtemelen suni sanci alicam sn ztn yasamissin ayni seyi allah kokaylk versb
Eve alsan bile hepiniz saatli yiceksiniz en onmlisi evin buyukleri saygi duycak kmse alinip gucdnmicek cocuklar artk surkli hasta oluyo kmse bsy diyemez
Bu arada benim bebiş ne baş aşağı gelişli ne makat gelişli dönüşü başaramamış yan yatıyor bildiginiz :)
Buna transvers duruşu deniyormuş :)
Bi tarafımda kafası bi tarafımda poposu sopa yutmuş gibi duruyor karnım bazen
Tarihin belli olması ne güzel canım ben de temizliği son dakkaya bırakmak istiyorum ama belli de olmaz napıcam bilmiyorum
Ah canim yaa beni her sabah 7 de diken bir oglum var sagolsun.. gece de erkenden uykum gelir hep ama stres ve korku v3 heyecan bir arada uyutur mu bilmemBugünlerde erken kalk akşam uykun gelsin. Vücut temizliğimi ne Zaman yaptırsam ben de daha karar veremedim
HK77 cnm cktm gezdm geldim ama camasirim ve esofmanimin ag kismi islanms dun aksamda byle islanmistim acikliktan oturu su kacmis mi olablr yani bilen varmi? Oyle bsy olabilormi yksa acaba idrar mi ama kokmuyodu camasirim sari degl normal islakti
Neresinden
Kizlar lohusa serbetini simdiden yapip buzlukta saklasam olur mu? Dogumdan sonra pek zaman olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?