2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
S
Su içiyorsan bol, zaten renksiz oluyor. Dün ben de öyle oldum sonra gelmedi evde. Ama senin günün çok yakın suyun da başlamış olabilir canım takip et.

Arkadaşlar simdi kontrolden ciktim da doktor suyumun azaldığını müdahale etmemiz gerektiğini söyledi. Alttan muayene edip 3 cm aciklik var dedi ama bende sanci.namina hiçbir sey yok. Eğer sanci olursa bugün yoksa da yarin doğum yaptıracakmis. Ilk kizim da 37. haftada suni sanciyla doğum yapmıştım sanırım bu da öyle olacak. Emin olamadığım icin baska doktora daha muayene olacam simdi

Ablan iyi yapmis biz de basaririz umarim ya adimiz yasakci pimpirikli olçum anneye cikacak ama sonucta cocuklarimizin iyiligi icin

Biz eve almazsak ve markette de o bolumlere gitmezsek evde basaririz disarda da es dost akraba rica edilecek artik seker cikolata getirmeyin vermeyin lutfen diye

Aa cok heyecanli haydi hayirlisi olsun cnm senin ve bebegin icin

Günaydın bende şu cibinlikli sepet beşikten almıştım aynısını alan arkadaşlar iç tekstil ürünlerini yastığı yan korumalıdır felan var yıkadiniz mi yıkamadan mi kullanacaksiniz

Ben de sepet besik aldim tekstil urunlerinin hepsini yikayacagim

Seb ayrica yatak yaptirdin mi yoksa icindeki sunger yatagi mi kullanacaksin?

Kızlar bi hemencik cevap verseniz bebek kıyafetlerini tersten mi yikasam renkleri solmasin diye siz öyle mi yaptınız

Tersten yikadim ben hepsini

S

Su içiyorsan bol, zaten renksiz oluyor. Dün ben de öyle oldum sonra gelmedi evde. Ama senin günün çok yakın suyun da başlamış olabilir canım takip et.
Eskisi gbi icemiyrm aslnda koku yktu ama acilmadan oturu olabilirmi acaba dedm yrnda bekliym bakiym gene olursa giderm

Cnm bnmde acilmam var nst de sanci tavan ama bn hc bsy hissetmiyrm bkliyrm agri gelsede gtsem diye cuma sabah bnde tkrat kntrole gtcm muhtemelen suni sanci alicam sn ztn yasamissin ayni seyi allah kokaylk versb
Eve alsan bile hepiniz saatli yiceksiniz en onmlisi evin buyukleri saygi duycak kmse alinip gucdnmicek cocuklar artk surkli hasta oluyo kmse bsy diyemez

Kizlar lohusa serbetini simdiden yapip buzlukta saklasam olur mu? Dogumdan sonra pek zaman olmayabilir

Yapma çabuk bozuluyor.
Zaten şerbet hazır, suda kaynatıcaksın sadece üç dklık bi iş.. Tazesi güzel oluyor diğerleri baayat oldukça naylon gibi kokuyor.. Emeğine yazık...

Gecen benim kp akrabalara giderken cocuklara gofret almisti annesi yedirmedi cocuklara hele yemek oncesiydi bi de
Ordan gorunce aklima geldi benim işte:)

Zeyzey hadi doğum kapısını aç dua et hepimiz peşin sıra da başlayalım :)

Sorunun cevabı hakkımda fikrim yok

Kizlar lohusa serbetini simdiden yapip buzlukta saklasam olur mu? Dogumdan sonra pek zaman olmayabilir

Benimkini yengem cumartesi akşamı yaptı. Koyduk boş olan buzdolabına. 38. haftada yapmış olduk. Doğum için acele ettiğimiz bir an önce olsun gözüyle baktığımız şu günlerde elimizden gelen yapabileceğiniz ne varsa hızlı hızlı yapıyoruz :)

Kizlar dogum yapar yapmaz sutumuzun gelmesi icin yiyip icilcek bisey varmi simddien yapabilcegimiz? Hep aklima bu var goguslerim cok buyumedi. Zaten kucuklerdi. O yuzden nedense sutum hic gelmicek gibi geliyo bana endiseleniyorum cok

Kizlaaar bugun muayeneye gittim. Bebegim iyiymis 2900 olmus. Dun aksam fena agrim vardi ama boyle sanci gibi dalga dalga gelmiyordu sabah muayenem var diye gitmemiştim acile. Bugun muayene sonrasi nst de duzenli sancim cikti. Sonra bi muayene ettiki doktor 2.5 cm açılmam olmuş. Eve gonderdi. Agri sanci su kanama vs olursa acil gel dedi. Yoksa cuma tekrar kontrol var. 36+5 im bu arada. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin. Ne zaman dogum yaparim acaba cok heyecanlandim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…