2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canımm çok geçmiş olsun benim geçen hafta yaşadıklarımın benzerini yaşamışsın benim gittiğim hastanede bunlara ek yerler kan gölü gibiydi uzan dediği çatalda idrarlı bir bez Allahım hatırladıkça tüylerim diken diken oluyorAllah yardımcın olsun..

senin daha zaman var sayılır aslında bu kadar erken niye bakıyor ki bir de kararın kesinse.
ben normal düşündüğüm için çok hoşuma gitmese de baktırcam yapcak birşey yok.
Ben de normal doğum istemiyorum adam açıklığına bakarız bi dahaki sefere dedi ve yarın randevum var umarım bakmaz

Ewet tipik kv ama bu kadar zmn sonra dogumumun olacagi gunlerde gelip moralimi bozmaya beni strese sokmaya ne hakki var bu kadinin anlamis deilim ne yapmaya calisiosa artik.. iyiligime mi kotulugume mi anlamadm sakinlesmis deilim. Esim diyo hastaneye bi gidelim istersen kotu gorunuyosun diyo ben gitmek istemiyom diyorm.. baya stres yaptm bebegim kasilip duruyo rahatlamam icin ne yapcam bilemedm.. off sizinde basinizi agritiyorum ama kusuruma bakmayin..

K kocasinasik senin kv kendince seninle tekrar yakinlik kurmaya calisiyor ilgilenmeye calisiyor.. ama olmayinca olmuyor araya bi sogukluk girdi mi eskisi gibi olaniyorsun ki istedigi kadar ilgili davransin..
Yakinlik kurmaya calissa insan gibi davranir canim. Dedigi laflar laf deil yani.. aramiz o kadar sogukken dedim ya iki yildr gormeyiz birbirimizi ismimizi bile duymayiz o derece ama bugun cikip gelmesi gercekten şok etkisi yapti bende.. bsy de diyemedim cektigim sancilar bana yetio diye muhatap bile olmadm.. dedigi laflardan sonra iyice sogudum..

kızlar ya kv veya başkaları bu haftalardan sonra doğum şeklimiz olsun sezeryan veya normal, dr la konuşup kendimizce bi cesaret riske girip beklediğimiz hafta olsun (normal için 42 ye kadar bekleyenler olabiliyor) insanlar yorum yapacak birşey bulacaklar. yok hala daha doğurmadın mı diye soracaklar. hele bi doğuralım herkes pediatri uzmanı beslenme uyku vs konusunda özel ihtisas yapmış yılların otör hocası kesilecek. yok bu çocuk zayıf yok sütün az, sütün çok ama sulu kalitesiz yaramıyor mama ver vs. benimki şu kiloda doğdu şu kadar kilo aldı. yok sütüm petrol gibi fışkırırdı vs. yok ben şöyle uyuuturdum bilmem ne. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara , bizi negatif etkileyenlere kulağımızı tıkamaya çalışalım. mümkünse uzak duralım. gerçekten bilen ve yardımcı olmaya çalışan insanları veya interneti kullanalım çözüm bulmak için. üzmeyelim kendimizi hamileliğin ve bebeklerin keyfini sürelim

Bi duşa mı girsen sakinleşmek için?

Aynı ben! Geçen haftaya kadar her an doğuracağım sanıyordum. Bu hafta gayet iyiyim. Şanslıyız galiba sadece doktora söyledim bir şekilde doğuracaksınız merak etmeyin dedi. E o da doğru :) Doktor 41'e kadar beklerim diyor. Herhalde tansiyondan dolayı risk almayacak seninki. benimki tüp bebek. Hem de çooook uzun ve zor bir süreçten sonra gelen... Ona rağmen bana normal, sağlıklı bir hamile gibi davranması çok hoşuma gidiyor. Şimdiye kadarki doktorlarım normal doğuma hiç yanaşmamıştı. Her şeyi çok yakından takip ettiğini ve değerlendirdiğini de biliyorum. Eğer bir nedenden dolayı beklemeyelim derse ona güveneceğim. Yinede umarım 39-40 arası bir gün kendiliklerinden gelirler :)

NST'lere aç ve sabah erken saatte girmiyorum ben. Bir kere bebeğin çok hareket etmeyeceğini bile bile girmiştim ve hakikaten de 1 saat tuttular. Öncesinde kahvaltı etmek işe yarıyor. Bir de sol tarafa yatarak çektirmek...

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın sizeŞAFAK-2

Ya çok kötü oldum nasıl bir memleket oldu burası ...insanlıktan çıkmış hatta hayvanlıktan çıkmış insanların olduğu bir ülke oldu burası Allah'ım bizleri ve evlatlarımızı korusun kötü gözlü insanlardan ... Istanbul da nedense devlet hastanelerinden hep kötü bahsediyorlar ... Küçük Şehirin artıları var , burdaki devlet hastaneleri koşulları çok iyi, Allah'a şükür , canım sıkıldığında akşamları görmeye gidiyorum bebişimi:))

İstanbul inanılmaz kalabalık ve herkes bir top sinir olmuş canım bu yüzden çoğu devlet kurumları hastaneler insan muammelesi yapmıyorlar
Küçük şehirlerde günde 5 doğum oluyorsa büyüklerde 10 doğum oluyor O yüzden hastasıda kıl doktoru da kıl olabiliyor bazen :)

y0364, post: 46628709, member: 636191"]Ben en son cumartesi gunu doktora gittim 35 +5 . Gunumdeydim ama ustrasyon kagidinda 35+3 yaziyordu bebegimin kilosu ise 2800 falan dedi asagi yukari olabilir dedi iyi mi sizce kizlar[/QUOTE]
Çok iyi canım bende 35₺4 te gittim , 2440 dedi [/QUOTE]
Doktor birsey demedi mi peki

Geçmiş olsun gerçekten hastahaneler içler acısı.. Kız çocuklarınada üzüldüm ne iğrenç bir mahlukatmış o adam ya..
Sagol cnm yani koskacs istanblda en buyuk kadin dogumlardan birinde bunlari gormek nefret ettrdi beni gece gece
Yani sonucya sen benim vergilermden para kazaniyosun hastanin temizligi yk saglk acisindan uygn dgl beklemek ayri inek gbi muamele grmek ayri iyy gercekten bugunr kdr gtmemekte ck hakliymisim devlete allah dusurmesin
Gliba oz baba cnm tam detayina grmedm ztn sinjrim bozuktu dayanamadm.
Ay sanci olupta aclma devam etmeynce jnsan daha bi panik oluyo
Ya insan grckten uzuluyor bu kdr sagliksz kosullar olmamali ve grcekten saygisizlk var karsilarnda ilgi bkleyen bayan ya hemde hamile en kotusu yanina kmse almiyolar neyms mydahele gerekse kndileri yaparms e bi elinden tutup sedyeden kaldiran yk. Bi daha asla gtmem guzelim tertemz hastanem vrken. Amin cnm buyuksehirde yasamak grcekten Zor

zeyzey3428 geçmiş olsun canım
Doğuma yakın iyi bir durum olmamış senin için ama unutmaya çalış
Sen özel hastanye gitmiyor muydun sanki
Birde açılman olmamış hala dediğimiz yöntemleri denedin mi

Istanbulda yasanmaz sozu cok dgru yada paran varsa yasiyosun sozu. Kadinin kanamasi vardi bkletiyolrdi bn kivraniyorum ayri bi tane dktr vardi nobetci muayene icin ne sacna ya. Valla brda oyle bsy ypmya gt bakalm sacini basini yolarlar mesgul ediyosn diye suyu iyimi diyrm sancin var acilman yk eve gt sklasnca gel diyo ya bsy syle bliym su gekdi diyrm yk cvp. Hele bide ilk gebelikse dokfor sanki kndi 10 kerr dogum yapms havasnda tavrlari oliyo

Sagol canim bn normde ozele gidiyrdm ama dun cok sik ve duzenli sancm oldu saatlrdeherseyi yaptm masaj yaptm dusa grdm hurma yedim oglenden geceye oturup kalktm sallandm filan yk baktm agri gttikce artiyo ebe annemi aradk geldi bakti bu sanci dogum agrisi dedi karnm ck sertti acayip kasiliyo bebekte 3 saat naptysam hareket etmedi ozele gtme devlete gt daha iyi sonuc verirler dedi kadin dogum hastanesine gttm dusun dedign gbi dogum ustu allak bullak oldum esim disarda bklemekten perisan olms aglamis koca adam. Habrrde vermiyolar. Bugun artk olayi unutmaha caliscam cocukum geriliyo icerde

Sinav gbi olms sanada dun gece. Sen sanki aptalsn blmiyosn neyin noldugunu. Bide eskilern tarih hesaplamasi bni olduruyo ya. Kaynanaminda oyle sancisi bslams kaynanasa beraber oturuyoms sn dsha gunhn var deyip hastaneye gotrmemis kadn evde dogurmus.
Bahsettgm yil 1991
Sua 2016 dayz daha hala kndi hesap yapan kadinlar vr ne diyim. O kdr zaman gecrdn nerdeyms bugune kdr yrdm etme merklisiydida. Ya byke durumlrda adamlara aciyorm biri ana biri es arada kalmak ne kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…