- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.881
Canımm çok geçmiş olsun benim geçen hafta yaşadıklarımın benzerini yaşamışsın benim gittiğim hastanede bunlara ek yerler kan gölü gibiydi uzan dediği çatalda idrarlı bir bez Allahım hatırladıkça tüylerim diken diken oluyorBu gece agir sanci yasadim ebe annemo cgrdm muayene etti bu sancyla doguma grmen lazm desi bni hemen en yakin devlet hastanesine gnderdi (kanuni sultan suleymana) istanblda olanlr bilir.
Nyae gttik allahim kimseyi dusurmesin yil 2016 ya insam muamelesi yok. Inek gibi diziliyosun muayene koltklarina okuz gbi muayene edyolar. Sn kmsn adin ne noldu niue geldin. Karnina jel suruyolar pecete vermiyolar nst ye giriyosn iple bagliyolar karnina aleti. Yakinlarndan kmse gelemiyo soru soramiyosn bi tane dktr var allahm kabus gbi bi gece. Ve en igrenc sey adli bi vaka geldi ve cksta ogrendm ne oldugunu iki tane ilkokul formali cocuk kadin dogum da muayene oldu polis esliginde babasi tecavuz etmis. Allahim suan cok igrenc bi psikolojideym.
Bnm durumim ayni tabi stabil agri var aclma yk evde devam yatmay
Ben de normal doğum istemiyorum adam açıklığına bakarız bi dahaki sefere dedi ve yarın randevum var umarım bakmaz
Ewet tipik kv ama bu kadar zmn sonra dogumumun olacagi gunlerde gelip moralimi bozmaya beni strese sokmaya ne hakki var bu kadinin anlamis deilim ne yapmaya calisiosa artik.. iyiligime mi kotulugume mi anlamadm sakinlesmis deilim. Esim diyo hastaneye bi gidelim istersen kotu gorunuyosun diyo ben gitmek istemiyom diyorm.. baya stres yaptm bebegim kasilip duruyo rahatlamam icin ne yapcam bilemedm.. off sizinde basinizi agritiyorum ama kusuruma bakmayin..Canim klasik kayinvalide dicen gecicen karnındaki bebeği düşün niye strese girsin ki onun yüzünden amacı seni huzursuz etmekmiş zaten buna izin verme balkona çik bi nefes al bak eşin seni dinlemiş alıp gitmiş annesini iyi yönden bak.sen mesafeni.koymaya devam edersin.
Yakinlik kurmaya calissa insan gibi davranir canim. Dedigi laflar laf deil yani.. aramiz o kadar sogukken dedim ya iki yildr gormeyiz birbirimizi ismimizi bile duymayiz o derece ama bugun cikip gelmesi gercekten şok etkisi yapti bende.. bsy de diyemedim cektigim sancilar bana yetio diye muhatap bile olmadm.. dedigi laflardan sonra iyice sogudum..K kocasinasik senin kv kendince seninle tekrar yakinlik kurmaya calisiyor ilgilenmeye calisiyor.. ama olmayinca olmuyor araya bi sogukluk girdi mi eskisi gibi olaniyorsun ki istedigi kadar ilgili davransin..
Yakinlik kurmaya calissa insan gibi davranir canim. Dedigi laflar laf deil yani.. aramiz o kadar sogukken dedim ya iki yildr gormeyiz birbirimizi ismimizi bile duymayiz o derece ama bugun cikip gelmesi gercekten şok etkisi yapti bende.. bsy de diyemedim cektigim sancilar bana yetio diye muhatap bile olmadm.. dedigi laflardan sonra iyice sogudum..
Duşun da faydasi olmadi canm denedim onu.. evin icinde gezinip duruyorm kedi gibi.. Rabbim boyle insanlarla karsilastirmasin kimseyi...Bi duşa mı girsen sakinleşmek için?
Duşun da faydasi olmadi canm denedim onu.. evin icinde gezinip duruyorm kedi gibi.. Rabbim boyle insanlarla karsilastirmasin kimseyi...
Aynı ben! Geçen haftaya kadar her an doğuracağım sanıyordum. Bu hafta gayet iyiyim. Şanslıyız galiba sadeceHiç bir sancım ağrım yok hem de. 2 hafta önce geren biri vardı beni onunla görüşmeden önce ve görüştükten sonra sancım oluyordu gerginlikten. Az önce kocama gerilim filmi mi izlesek dedim belki korkudan sancı olur diye. 2 hafta önce hem adet ağrılarım hem bağırsak yumuşaklığım vardı şimdi o kadar iyi hissediyorum ki sanki 7 aylık falan hamileyim.
Ben de bi gün yüzü görerel çıkamadım hastaneden. Geçen cuma nst çok dalgalı çıkmadı 1 saat nstde kaldım. Cumartesi gene gel dedi cumartesi de aynı şey oldu. Pazar gittim iyi çıktı bir daha çağırmadı. Bugun salı rutin kontrol vardı. Tansiyonum 13e9 çıktı. Onu beğenmedi. Tüm gün tansiyon takibi taptım. Preeklemsi için sınırdasın dedi o olmasın diye dua ediyorum. Bu sıkıntılar olmasa aslında bebişle aynı bedende olmaktan çok memnunum ve gerçekten bir an önce gelmesini istemiyorum ama sıkıntılar olduğu için bir an evvel sağlıkla gelsin istiyorum. Dr 3 hazirana kadar beklerim sonra 1 gün beklemem dedi bugün, o da ben çok normal doğum istiyorum diye.
Ya çok kötü oldumBu gece agir sanci yasadim ebe annemo cgrdm muayene etti bu sancyla doguma grmen lazm desi bni hemen en yakin devlet hastanesine gnderdi (kanuni sultan suleymana) istanblda olanlr bilir.
Nyae gttik allahim kimseyi dusurmesin yil 2016 ya insam muamelesi yok. Inek gibi diziliyosun muayene koltklarina okuz gbi muayene edyolar. Sn kmsn adin ne noldu niue geldin. Karnina jel suruyolar pecete vermiyolar nst ye giriyosn iple bagliyolar karnina aleti. Yakinlarndan kmse gelemiyo soru soramiyosn bi tane dktr var allahm kabus gbi bi gece. Ve en igrenc sey adli bi vaka geldi ve cksta ogrendm ne oldugunu iki tane ilkokul formali cocuk kadin dogum da muayene oldu polis esliginde babasi tecavuz etmis. Allahim suan cok igrenc bi psikolojideym.
Bnm durumim ayni tabi stabil agri var aclma yk evde devam yatmay
İstanbul inanılmaz kalabalık ve herkes bir top sinir olmuş canım bu yüzden çoğu devlet kurumları hastaneler insan muammelesi yapmıyorlarYa çok kötü oldumnasıl bir memleket oldu burası ...insanlıktan çıkmış hatta hayvanlıktan çıkmış insanların olduğu bir ülke oldu burası Allah'ım bizleri ve evlatlarımızı korusun kötü gözlü insanlardan ... Istanbul da nedense devlet hastanelerinden hep kötü bahsediyorlar ... Küçük Şehirin artıları var , burdaki devlet hastaneleri koşulları çok iyi, Allah'a şükür , canım sıkıldığında akşamları görmeye gidiyorum bebişimi:))
Sagol cnm yani koskacs istanblda en buyuk kadin dogumlardan birinde bunlari gormek nefret ettrdi beni gece geceGeçmiş olsun gerçekten hastahaneler içler acısı.. Kız çocuklarınada üzüldüm ne iğrenç bir mahlukatmış o adam ya..
Yani sonucya sen benim vergilermden para kazaniyosun hastanin temizligi yk saglk acisindan uygn dgl beklemek ayri inek gbi muamele grmek ayri iyy gercekten bugunr kdr gtmemekte ck hakliymisim devlete allah dusurmesinCanın ya çok geçmiş olsun insan gibi muamele yapmayan yerler var maalesef insanın sınırı bozuluyor ben de geçen yıl benzer bişey yaşadım acidan kivraniyodum kadın bana niye geldin bunun için dedi sinir katsayim tavan yapmıştı.
Gliba oz baba cnm tam detayina grmedm ztn sinjrim bozuktu dayanamadm.Rabbim bi daha dusurmesin o hastane degil kesimhane galiba.. Allah yardimcin olsun canm bnmde sancilar devam ediyo ama ayni durum acilma yok.. adli vaka dedigin olayi da öz baba mi yapmis ya Allahm bildigi gibi yapsin kimseye yasatmasin rabbim cok kotü yaa o cocuklarn hayati simdiden mahvoldu bu minicik yasinda.. Allahm kahru perisan etsin baba kelimesi cok agir o sahsiyete
Ya insan grckten uzuluyor bu kdr sagliksz kosullar olmamali ve grcekten saygisizlk var karsilarnda ilgi bkleyen bayan ya hemde hamile en kotusu yanina kmse almiyolar neyms mydahele gerekse kndileri yaparms e bi elinden tutup sedyeden kaldiran yk. Bi daha asla gtmem guzelim tertemz hastanem vrken. Amin cnm buyuksehirde yasamak grcekten ZorCanımm çok geçmiş olsun benim geçen hafta yaşadıklarımın benzerini yaşamışsın benim gittiğim hastanede bunlara ek yerler kan gölü gibiydi uzan dediği çatalda idrarlı bir bez Allahım hatırladıkça tüylerim diken diken oluyorAllah yardımcın olsun..
Istanbulda yasanmaz sozu cok dgru yada paran varsa yasiyosun sozu. Kadinin kanamasi vardi bkletiyolrdi bn kivraniyorum ayri bi tane dktr vardi nobetci muayene icin ne sacna ya. Valla brda oyle bsy ypmya gt bakalm sacini basini yolarlar mesgul ediyosn diye suyu iyimi diyrm sancin var acilman yk eve gt sklasnca gel diyo ya bsy syle bliym su gekdi diyrm yk cvp. Hele bide ilk gebelikse dokfor sanki kndi 10 kerr dogum yapms havasnda tavrlari oliyoYa çok kötü oldumnasıl bir memleket oldu burası ...insanlıktan çıkmış hatta hayvanlıktan çıkmış insanların olduğu bir ülke oldu burası Allah'ım bizleri ve evlatlarımızı korusun kötü gözlü insanlardan ... Istanbul da nedense devlet hastanelerinden hep kötü bahsediyorlar ... Küçük Şehirin artıları var , burdaki devlet hastaneleri koşulları çok iyi, Allah'a şükür , canım sıkıldığında akşamları görmeye gidiyorum bebişimi:))
Sagol canim bn normde ozele gidiyrdm ama dun cok sik ve duzenli sancm oldu saatlrdeherseyi yaptm masaj yaptm dusa grdm hurma yedim oglenden geceye oturup kalktm sallandm filan yk baktm agri gttikce artiyo ebe annemi aradk geldi bakti bu sanci dogum agrisi dedi karnm ck sertti acayip kasiliyo bebekte 3 saat naptysam hareket etmedi ozele gtme devlete gt daha iyi sonuc verirler dedi kadin dogum hastanesine gttm dusun dedign gbi dogum ustu allak bullak oldum esim disarda bklemekten perisan olms aglamis koca adam. Habrrde vermiyolar. Bugun artk olayi unutmaha caliscam cocukum geriliyo icerdezeyzey3428 geçmiş olsun canım
Doğuma yakın iyi bir durum olmamış senin için ama unutmaya çalış
Sen özel hastanye gitmiyor muydun sanki
Birde açılman olmamış hala dediğimiz yöntemleri denedin mi
Sinav gbi olms sanada dun gece. Sen sanki aptalsn blmiyosn neyin noldugunu. Bide eskilern tarih hesaplamasi bni olduruyo ya. Kaynanaminda oyle sancisi bslams kaynanasa beraber oturuyoms sn dsha gunhn var deyip hastaneye gotrmemis kadn evde dogurmus.Kizlar kafayi yemek uzereyim... oncelikle ayri bi konu acmak istemedim.. bn kv gil ile yaklasik iki yildir hic gorusmem yakin oturuyoruz ama hic alakamiz yoktur birbirimizle bazi sebeblerden dolayi.. esimde saolsun bana simdiye kadar hic zorluk cikarmadi gidicen gelicen konusacan fln diye.. hatta gorussek her seferinde aramiz bozulup huzursuzluk cikardi esimle aramda.. her neyse bugun cikmis gelmis napacagimi bilemedim. Sinirden stresten iyice deli oldum nasilsin hadi kizi bn alayim siz bi doktora gidin boyle sanci cekme bebegin gunu gecio bnm hesabima gore yok kakasini yapip yerse yok bebek iriymis cikamaz norml dogmla fln laflar etti camasir asacagim gelmis asmaya calisio.. ki hic elini surmezdi zamaninda... ve bn dort yil beraber oturmuslugum var.. ne yapacagimi bilemedim cektigim sancilara mi katlanayim yoksa bunun gelip ettigi laflara mi canımı skayim bile.edim en sonunda esime dedim al gotur ne diye gelmis bn daha cok stres oldm dedm neyse aradan biraz zmn gecti tlf geldi esime hadi anne senide birakaym dedi oylelikle goturdu.. ama dedigi laflar halen kulaklarimda cinliyo resmen.. off kafayi yicem gercekten nerdencikti geldiydi bianda anlamadim yaaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?