- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.901
Sancın olunca bebişte strese girmiş ondan hareket etmemiş demekkiSagol canim bn normde ozele gidiyrdm ama dun cok sik ve duzenli sancm oldu saatlrdeherseyi yaptm masaj yaptm dusa grdm hurma yedim oglenden geceye oturup kalktm sallandm filan yk baktm agri gttikce artiyo ebe annemi aradk geldi bakti bu sanci dogum agrisi dedi karnm ck sertti acayip kasiliyo bebekte 3 saat naptysam hareket etmedi ozele gtme devlete gt daha iyi sonuc verirler dedi kadin dogum hastanesine gttm dusun dedign gbi dogum ustu allak bullak oldum esim disarda bklemekten perisan olms aglamis koca adam. Habrrde vermiyolar. Bugun artk olayi unutmaha caliscam cocukum geriliyo icerde
:)) m
mrb canım evet afyonluyum :)) 2 doktora gidiyorum ..1. prof. gülengül köken 2- uzm. hasan şahiner , senin doktorun kim canım ?
Evet iyiligimi dusunup gelseydi bes dk uzaklikta oturuyo simdiye kadar bicok kez gelirdi o kadar sıkıntılı zmnlar gecirmistm.. iyi olmaya niyeti yok.. her neyse Allah bildigi gibi yapsin.. Rabbim bugunlerimizi saglikla geride birakmayi nasip etsin. O tur insanlardan bizleri de uzak eylesin..Sinav gbi olms sanada dun gece. Sen sanki aptalsn blmiyosn neyin noldugunu. Bide eskilern tarih hesaplamasi bni olduruyo ya. Kaynanaminda oyle sancisi bslams kaynanasa beraber oturuyoms sn dsha gunhn var deyip hastaneye gotrmemis kadn evde dogurmus.
Bahsettgm yil 1991
Sua 2016 dayz daha hala kndi hesap yapan kadinlar vr ne diyim. O kdr zaman gecrdn nerdeyms bugune kdr yrdm etme merklisiydida. Ya byke durumlrda adamlara aciyorm biri ana biri es arada kalmak ne kotu
Oncelikle gecmis olsun... mantar icin bi bag maydanozu yikayip saplariyla birlikte kaynatip ilik bi sekilde icmek gerekiyo bunun cok iyi geldigini biliyorum ama gebelikte yapilir mi bilmem?Kızlar meraba kafayı yiycem nolur ne biliyosanız bana söyleyin. Hamileligin basından beri çekiyorum bunu normalde hic idrar yollarımdan bu tar sorunlar olmazdı. Mantar sorunum var çok feci şekilde kaşınıyo kaç kez kanattım çatlattım sürrkli bir akıntı var surekli sürekliii hem akıntı hem kaşıntı doktorum kontrollerini yaptı gebelik açısından riskli birşey değil normal dedi. Fitiller kremler kullandım defalarca geçiyo yine başlıyo geçiyo yine başlıyo. Çıldırıcam. Hep akıntı oldugu için hep nemli kalıyo sürekli wc ye gidiyorun süreki kilot degistiriyorum ped koyuyorum bez ütülüyorum koyuyorum sirkeli suyla yıkıyorum yok yok yok geçmiyorrr. Elim sürekli seyimde. Millet icine cikmayi birak popomun üstune oturamaz oldum. Dogum yalasti kuafore agdaya gidicem gidemiyorum kuru durmuyokii şeyim. Utaniyorum zaten doktora kuafore açmaya millet diycek bu nee offf. Jiletle denedim her yerimi kestim doğradım aynadan bakinca yapamadim. Veet krem denedim yaktı beni beni mahvettii şişti şeyim. Ben zateb lazer epilasyon yaptirdim cok kılım yok tüy gibo bir kac yerde cikiyor sadece ama ben temiz olmak istiyorum yinede yaptirmak istiyorum agda. Utaniyorum.
Mrb canım , ben çok memnunum gülengül hocadan , Afyon için bulunmaz bir nimet :)) çok tatlı , çok Detaycı , çok kibar çok Mütevazı bir doktor , muayene ücreti 100 tl , ister 1 hafta sonra git ister 1 ay sonra git 100 tl veriyorsun ... Normal Doğumu bilemicem , benim miyomlardan dolayı mecburen sezeryan olacak inşaallah ... Zaten normal doğumun ne zaman olacağı belli olmaz , gece bildiğim kadarıyla gelmiyor hafta sonuda sadece klikteki hastaları kontrole geliyor diye biliyorum , ayrıyeten gülengül hocanın devamlı hastası değilsen bu haftadan sonra almayabilir seni ... Çok yoğun oluyor , devamlı kontrol ettiği hastalara BAKIYOR diye biliyorum canım ... Birde min. 2 hafta önceden randevu Alman gerekiyor ... Normalde hastası isen , bir Konuş olmazsa normal doğum olayını..Merhaba Gülengül hanimla ilgili bilgi ararken mesajiniza denk geldim. Bende doğumumu onda yapmak istiyorum ama sekreteri normal doguma girmiyo dedi..? Dr nasil muayene ucreti hastane vs. Biraz anlatabilir misniZ?
Geçmiş olsun canım , benimde gebeliğin BAŞINDA resmen şeyimi koparasım geliyordu :) Sirkeli su tahriş etti ve sökmedi , ilk 3 ay travacort veya ilaç veremem dedi , karbonatlı su Yaptım yatım litre kaynamış hazır suya 1 yemek kaşığı karbonat atıyorsun , su soğuyacak, her sabah vajina Bölgesi'ne karbonatlı sudan çarptım, selpakla kuruladım , her wc den sonra selpağa dökp sildim sonra kuruladım , sabah Öğlen aksam , ve gece yatarken Ilık suyla o Bölgeyi temizleyip karbonatlı su çarptım , 3 günde geçti , o günden sonrada hep wcden sonra karbonatlı su uyguladım hala uyguluyorum , Sirkeli suyu banyodan sonra yapıyorum kokusu çok fena geliyor ... Hiç enfeksiyon sorunu yaşamadım. Ki bende Dikiş var rahim ağzında enfeksiyona çok musait ... Geçmiş olsun tekrardan inşaalla geçer , bi arkadaş maydonoz krünü Yazmış , gebelikte maydonoz kürü yasak diye biliyorum , Doğumu başlatabilir ...Kızlar meraba kafayı yiycem nolur ne biliyosanız bana söyleyin. Hamileligin basından beri çekiyorum bunu normalde hic idrar yollarımdan bu tar sorunlar olmazdı. Mantar sorunum var çok feci şekilde kaşınıyo kaç kez kanattım çatlattım sürrkli bir akıntı var surekli sürekliii hem akıntı hem kaşıntı doktorum kontrollerini yaptı gebelik açısından riskli birşey değil normal dedi. Fitiller kremler kullandım defalarca geçiyo yine başlıyo geçiyo yine başlıyo. Çıldırıcam. Hep akıntı oldugu için hep nemli kalıyo sürekli wc ye gidiyorun süreki kilot degistiriyorum ped koyuyorum bez ütülüyorum koyuyorum sirkeli suyla yıkıyorum yok yok yok geçmiyorrr. Elim sürekli seyimde. Millet icine cikmayi birak popomun üstune oturamaz oldum. Dogum yalasti kuafore agdaya gidicem gidemiyorum kuru durmuyokii şeyim. Utaniyorum zaten doktora kuafore açmaya millet diycek bu nee offf. Jiletle denedim her yerimi kestim doğradım aynadan bakinca yapamadim. Veet krem denedim yaktı beni beni mahvettii şişti şeyim. Ben zateb lazer epilasyon yaptirdim cok kılım yok tüy gibo bir kac yerde cikiyor sadece ama ben temiz olmak istiyorum yinede yaptirmak istiyorum agda. Utaniyorum.
Canim hani sakal kesme makinalari varya onlarin ucuz olanlarindan alsan. Simdilik isini görür. Ben en son agdaya gitmekten korktugum icin cunku acayip yara oluyor bu yolu denedim.Kızlar meraba kafayı yiycem nolur ne biliyosanız bana söyleyin. Hamileligin basından beri çekiyorum bunu normalde hic idrar yollarımdan bu tar sorunlar olmazdı. Mantar sorunum var çok feci şekilde kaşınıyo kaç kez kanattım çatlattım sürrkli bir akıntı var surekli sürekliii hem akıntı hem kaşıntı doktorum kontrollerini yaptı gebelik açısından riskli birşey değil normal dedi. Fitiller kremler kullandım defalarca geçiyo yine başlıyo geçiyo yine başlıyo. Çıldırıcam. Hep akıntı oldugu için hep nemli kalıyo sürekli wc ye gidiyorun süreki kilot degistiriyorum ped koyuyorum bez ütülüyorum koyuyorum sirkeli suyla yıkıyorum yok yok yok geçmiyorrr. Elim sürekli seyimde. Millet icine cikmayi birak popomun üstune oturamaz oldum. Dogum yalasti kuafore agdaya gidicem gidemiyorum kuru durmuyokii şeyim. Utaniyorum zaten doktora kuafore açmaya millet diycek bu nee offf. Jiletle denedim her yerimi kestim doğradım aynadan bakinca yapamadim. Veet krem denedim yaktı beni beni mahvettii şişti şeyim. Ben zateb lazer epilasyon yaptirdim cok kılım yok tüy gibo bir kac yerde cikiyor sadece ama ben temiz olmak istiyorum yinede yaptirmak istiyorum agda. Utaniyorum.
Helal olsun sana valla. Bende sana benziyorum ama senin kadar super degilim. Idolum oldun bi andaÇok haklısınız. Hazır beslenmek Hiç doğru değil. Kakaolu süt yapmak o kadar basit ki. Bir blender al, bir sabah muzlu süt, bir sabah çilekli süt, başka sabah çikolatalı yap. Hele hazır meyve suyu ne kadar kötü. Al 5 limon, rendele, şekerle ov, suyunu sık, karıştır, süz, su kat buz dolabında 3 gün kalıyor. C vitamini alır. File portakal al sık. Valla 5 dk. Ben hamile kalmaya karar verdiğim günden beri evde kimyasal deterjan kullanmıyorum. Her hafta organik pazara gideriz. Mevsimde ne varsa onu alır yaparım. Ekmeğimi, yoğurdumu kendim yaparım. Hem de bunları sabah 6:30'da evden çıkıp akşam 17:30'da dönen çalışan biri olarak yaptım. İnşallah Allah güç verirse çocuğuma da böyle bakmak istiyorum. Hepimizin çocuğu hem ruhsal hem de fiziksel olarak mümkün olan en iyi şekilde yetiştirilmeyi hak ediyor.
Evet belirttim zaten gebelikte kullanilir mi bilmiyorm diye.. insaAllah sifa bulur.. size de gecmis olsunGeçmiş olsun canım , benimde gebeliğin BAŞINDA resmen şeyimi koparasım geliyordu :) Sirkeli su tahriş etti ve sökmedi , ilk 3 ay travacort veya ilaç veremem dedi , karbonatlı su Yaptım yatım litre kaynamış hazır suya 1 yemek kaşığı karbonat atıyorsun , su soğuyacak, her sabah vajina Bölgesi'ne karbonatlı sudan çarptım, selpakla kuruladım , her wc den sonra selpağa dökp sildim sonra kuruladım , sabah Öğlen aksam , ve gece yatarken Ilık suyla o Bölgeyi temizleyip karbonatlı su çarptım , 3 günde geçti , o günden sonrada hep wcden sonra karbonatlı su uyguladım hala uyguluyorum , Sirkeli suyu banyodan sonra yapıyorum kokusu çok fena geliyor ... Hiç enfeksiyon sorunu yaşamadım. Ki bende Dikiş var rahim ağzında enfeksiyona çok musait ... Geçmiş olsun tekrardan inşaalla geçer , bi arkadaş maydonoz krünü Yazmış , gebelikte maydonoz kürü yasak diye biliyorum , Doğumu başlatabilir ...
Canim bende vericem kullanirsan bana haber verirmisin baya bi inceledim sayfasini aklima yatti.yeşil anne var bide organik deterjanlardan ben ondan siparis vereceğim birazdan.
Mrb canım , ben çok memnunum gülengül hocadan , Afyon için bulunmaz bir nimet :)) çok tatlı , çok Detaycı , çok kibar çok Mütevazı bir doktor , muayene ücreti 100 tl , ister 1 hafta sonra git ister 1 ay sonra git 100 tl veriyorsun ... Normal Doğumu bilemicem , benim miyomlardan dolayı mecburen sezeryan olacak inşaallah ... Zaten normal doğumun ne zaman olacağı belli olmaz , gece bildiğim kadarıyla gelmiyor hafta sonuda sadece klikteki hastaları kontrole geliyor diye biliyorum , ayrıyeten gülengül hocanın devamlı hastası değilsen bu haftadan sonra almayabilir seni ... Çok yoğun oluyor , devamlı kontrol ettiği hastalara BAKIYOR diye biliyorum canım ... Birde min. 2 hafta önceden randevu Alman gerekiyor ... Normalde hastası isen , bir Konuş olmazsa normal doğum olayını..
Canim yeni okuyorum cok gecmis olsun. Saglik bakanligina sikayet et lutfen. Bende ozel saglik sigortam oldugundan hep ozele gittim ama anne baba kardesten biliyorum her devlet hastanesi ayni degil. Mesela ben zeynep kamilden hic sikayet eden duymadim. Onlarda bu isi sabirla yapabiliyosa digerleride yapabilir. Cok fazla hastaya bakiyo olmasi hayvan gibi davranmasini gerekitirmez. Sikayet etmedikcede senin gibi nice insanlar susup bu muameleyi gorucek.Istanbulda yasanmaz sozu cok dgru yada paran varsa yasiyosun sozu. Kadinin kanamasi vardi bkletiyolrdi bn kivraniyorum ayri bi tane dktr vardi nobetci muayene icin ne sacna ya. Valla brda oyle bsy ypmya gt bakalm sacini basini yolarlar mesgul ediyosn diye suyu iyimi diyrm sancin var acilman yk eve gt sklasnca gel diyo ya bsy syle bliym su gekdi diyrm yk cvp. Hele bide ilk gebelikse dokfor sanki kndi 10 kerr dogum yapms havasnda tavrlari oliyo
Tamam canim dun siparis verdim ben de. Gelsin yorumlarimi yazarımCanim bende vericem kullanirsan bana haber verirmisin baya bi inceledim sayfasini aklima yatti.
İsmi gibi yaman bi oglan olsun canim insallah huzurla saglikla buyut :)
gunaydin canimm bizimde safak 2Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size ŞAFAK-2
Canım hayırlısıyla sen de mi 27 mayısta doğum yapacaksıngunaydin canimm bizimde safak 2
Hay Allah ya, rahatla canım. Valla biz halen 18. Yüzyıl şartlarında bir ülkeyiz inan. Otur yaz sağlık bakanlığına. Ne kadar çok talep giderse o kadar iyi. İnsan hamile kalmaktan çekinir de, bir doktor ne demek 50 Dr olan hastanede. Diğer konu zaten insanı çıldırtır, şeytan girdi milletin ruhuna diyorum. Offf offf asabım bozuldu yaBu gece agir sanci yasadim ebe annemo cgrdm muayene etti bu sancyla doguma grmen lazm desi bni hemen en yakin devlet hastanesine gnderdi (kanuni sultan suleymana) istanblda olanlr bilir.
Nyae gttik allahim kimseyi dusurmesin yil 2016 ya insam muamelesi yok. Inek gibi diziliyosun muayene koltklarina okuz gbi muayene edyolar. Sn kmsn adin ne noldu niue geldin. Karnina jel suruyolar pecete vermiyolar nst ye giriyosn iple bagliyolar karnina aleti. Yakinlarndan kmse gelemiyo soru soramiyosn bi tane dktr var allahm kabus gbi bi gece. Ve en igrenc sey adli bi vaka geldi ve cksta ogrendm ne oldugunu iki tane ilkokul formali cocuk kadin dogum da muayene oldu polis esliginde babasi tecavuz etmis. Allahim suan cok igrenc bi psikolojideym.
Bnm durumim ayni tabi stabil agri var aclma yk evde devam yatmay
Aynisi bendede oluyo canim heran adet olcak gibi sancim oluyo ozlemisim o danciyi beIcimde mens olacak gibi bi his var. Her mens den once boyle olurdum. Belim karnim uyusmus gibi. Ama simdilik sanci agri yok. Geliyorum mu diyor acaba yavas yavas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?