- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.921
Hayırlı olsun canım :)@history1985 , @taze_anneee , R r0s3n biz de ismimize karar verdik sonundaaa Yaman olacak oğlumun adı :)))
Ayy ne spor aleti ev dubleks olunca mecburi iniş çıkış :/ bazen işkence resmen. Merdiven bacak mı inceltiyor? Şu an gayet tombak görünüyor gözüme :):)Evt cnm sefakoy medipole gidiyrm oznur dundar akin a muayene 20 lira bn ilk gnden beri ona gidiyrm basarili bldugum bi doktor cok guveniyorm. Hyrli olsun inslalah :)
Ayni bn sol taraf mosmor yarik yarik resmen
:) evde spor aletin vrms snn ne guzel :) bacakalrn incedir
Sana kalmış birşey, büyük Şehirlerde gülengül hocanın kapasitesindeki hocalar min. 350 tl muayene ücreti alıyorlar, ayrıyeten bi sezeryanı 3-5 binden aşağı doğurtmuyorlar, Afyon bu konuda sudan ucuz...Ben birbucuk sene önce sezaryen dogum yaptim. Şimdi normal dogum istiyorum. Tabii drlar sicak bakmiyolar bu ise.. Gülengül hanimin sezaryenden sonra normal doğum yaptirdigini duymustum. Sekreterinin sozleri kafamı karistirdi. E sirf yok yaptirmiyorum dedigini duymak icin de 100 tl baymak istemedim yani :) neyse bakalim...
Sen de tatlı oğluşuna en kısa zamanda kavuş inş canım. Stres sütünü azaltır canım güzel düşünmeye çalışTam 35 haftalik dogum yaptim canim gecen hafta. Cok sukur bin sukur durumu iyi. 2630 gr dogdu. Duygusalliktan agliyorum iste ben, haftaya gelecek evine oglum insalah. Hepimiz icin guzel olsun insallah her sey. Herkes heyecanla dogumu bekliyor bos kaldikca okuyorum cok tatli heyecanlar ne guzel. Saglikla kavussun insallah herkes yavrucuklara :))
Aynisi bendede oluyo canim heran adet olcak gibi sancim oluyo ozlemisim o danciyi be
Sagol canim bn normde ozele gidiyrdm ama dun cok sik ve duzenli sancm oldu saatlrdeherseyi yaptm masaj yaptm dusa grdm hurma yedim oglenden geceye oturup kalktm sallandm filan yk baktm agri gttikce artiyo ebe annemi aradk geldi bakti bu sanci dogum agrisi dedi karnm ck sertti acayip kasiliyo bebekte 3 saat naptysam hareket etmedi ozele gtme devlete gt daha iyi sonuc verirler dedi kadin dogum hastanesine gttm dusun dedign gbi dogum ustu allak bullak oldum esim disarda bklemekten perisan olms aglamis koca adam. Habrrde vermiyolar. Bugun artk olayi unutmaha caliscam cocukum geriliyo icerde
Olunca anlıyorsun :) Dalgasal bir sancı. Yani yavaş yavaş şiddeti artıyor sonra en şiddetli seviyeye çıkıyor ve aynı şekilde yavaş yavaş azalıyor. Ağrı da ise adet ağrısı gibi belin, karnın, kasıkların ağrıyor.Dogum sancisini nasil anlariz kizlar . Bi de benim sag kalcam hep tutuluyor zor yürüyorum neden acaba
Ay ben hiç özlemedim!Aynisi bendede oluyo canim heran adet olcak gibi sancim oluyo ozlemisim o danciyi be
Allah sabir versn sana ama insallah duzenini bozup bebek gelince yanina yapismaZEvet iyiligimi dusunup gelseydi bes dk uzaklikta oturuyo simdiye kadar bicok kez gelirdi o kadar sıkıntılı zmnlar gecirmistm.. iyi olmaya niyeti yok.. her neyse Allah bildigi gibi yapsin.. Rabbim bugunlerimizi saglikla geride birakmayi nasip etsin. O tur insanlardan bizleri de uzak eylesin..
Zeynep kamile bi arkadasm kanamasi icin gtmisti orasida cok pis diyodu yataklar kan icindeyms hep ayy aklima geldikce sinir oluyorm. Sagol csnim ama allah bi daha dusurmesin sancirm gene var bugun merdiven inip ckmayo dusunuyrm bol bolCanim yeni okuyorum cok gecmis olsun. Saglik bakanligina sikayet et lutfen. Bende ozel saglik sigortam oldugundan hep ozele gittim ama anne baba kardesten biliyorum her devlet hastanesi ayni degil. Mesela ben zeynep kamilden hic sikayet eden duymadim. Onlarda bu isi sabirla yapabiliyosa digerleride yapabilir. Cok fazla hastaya bakiyo olmasi hayvan gibi davranmasini gerekitirmez. Sikayet etmedikcede senin gibi nice insanlar susup bu muameleyi gorucek.
Bide hastalar sakindi bliyomsn kmsenin sesi ckmiyo demekki hep oyleydi diyrm hastane ay atlatmaya calisiyrmHay Allah ya, rahatla canım. Valla biz halen 18. Yüzyıl şartlarında bir ülkeyiz inan. Otur yaz sağlık bakanlığına. Ne kadar çok talep giderse o kadar iyi. İnsan hamile kalmaktan çekinir de, bir doktor ne demek 50 Dr olan hastanede. Diğer konu zaten insanı çıldırtır, şeytan girdi milletin ruhuna diyorum. Offf offf asabım bozuldu ya
m:) bnm bldigim baldir incelir :) saglikli omurluk merdiven spor aletiAyy ne spor aleti ev dubleks olunca mecburi iniş çıkış :/ bazen işkence resmen. Merdiven bacak mı inceltiyor? Şu an gayet tombak görünüyor gözüme :):)
Allah islah etsn hpsini hep tv gorurdum byle syleri devletlere goturuyolar haliyle denk geldm bnde bubhalimle.zeyzey3428 canım geçmiş olsun. Gece kötü bir tecrübe olmuş senin için :/ çok üzücü.
Bu tür vakalar ne kadar çoğaldı ya. İnsanlarda Allah korkusu kalmadı
Senin prenses baya nazlı olacak galiba :) ya da yeri çok rahat sanırım :):)
Yani dogum agrilari boyle mi basliyo canimOlunca anlıyorsun :) Dalgasal bir sancı. Yani yavaş yavaş şiddeti artıyor sonra en şiddetli seviyeye çıkıyor ve aynı şekilde yavaş yavaş azalıyor. Ağrı da ise adet ağrısı gibi belin, karnın, kasıkların ağrıyor.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Bir kaç gündür 2-3 dişimde hassasiyet vardı, dişçiye gittim, dişçi beni kadın doğum doktorundan müdahele edilebilir diye kağıt getir deyip geri yolladı tıpış tıpış evin yolunu tuttum. Doğum sonrasına bıraktım, neyse ki çok rahatsız etmiyor.
Bana daha erken ama bir an önce doğurasım var artık.
Bende yaklaşık 2 haftadır yatakta her döndüğümde karnımın kasılmasına uyanıyorum. Eşim döndürüyor karnıma masaj yapıyor da öyle geçiyor.normal sanırım son zamanlarımız yaMerhaba arkadaşlar
Uykusuz her gece şarkısını söylemeye devam.Dün gece çok ağrım oldu.İlk defa da şöyle bir şey oldu.Sizlerde yaşayan var mı merak ettim.Gece uyuya kalmışım.Sonra uykudan acı ve kasılma ile uyandım.Ama bu sefer afedersiniz vajina ve popoda oldu.Şöyle ki doğuruyor muyum suyum mu geliyor dedim.Resmen orası kasılıp iğne batar gibi oldu.Bir süre devam etti. Lavaboya gittim biraz yürüdüm derken rahatladım ama çok korktum.Benzer bir şey yaşayan var mı?
cnm bnm iş yerinde 32. haftasında doğuma ayrılan arkadaşım vardı. 16 haftalık çalışamaz raporu bittikten 15 gün sonra parasını çekebildi. İçeride para gözüküyor ama çekemiyorsun dedi o da 170i arayıp öğrenmişti. ona bir kısmını çekebilirsin denmedi. ki çalışamaz raporu bittikten hemen sonra doktoru tarafından ayrıca ......... tarihte iş başı yapabilir (çalışır raporu) aldı bunu bende ilk kez duydum. bu çalışır raporunu almadan parayı çekemedim dedi. ben de bu cumartesi kontrole gittiğimde doktora soracağım.Kızlar merhaba. Çalışan anne adaylarına bir sorum olacak. Ben 170 i aradım bana 32. Haftada doktordan aldığım çalışamaz raporumun sgk ya verilmesi sonrası dogum paramın bir kısmını alabileceğimi söyledi. Eğer is yerindeki muhasebeciniz sgk ya raporunuzu doğumunuzu beklemeden bildirirse alabiliyorsunuz dedi. Bende muhasebecimle konuştum geçen hafta 32. Hafta çalışamaz raporumi sgk ya götürdü teslim etti kaşelendi. Fakat e devlette ben hala göremiyorum bu raporu. Bitmiş bir rapor değil şuan doğum yapmadığım için rapor daha kapanmadı ama açıkta olsa orada çıkması gerekmiyormu sonuçta sgk daki bayan bunu sisteme girdi. Ben doğm paramın bi kısmını nasıl alıcam nereye gidip başvurucam ? Tamamını doğmdan sonra alıcaktım ben ama suan bir miktar paraya ihtiyaç var ve alabilseydim iyi olacaktı. 170teki müsteri temsilcileri alabileceğimi söylediklerinde sevinmiştim. Böyle birşy yapan varmı varsa yardımcı olablrse çok sevinirim.
Insallah vaktn olurda ynelndirme yaparsn cocuguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?