2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayy ne spor aleti ev dubleks olunca mecburi iniş çıkış :/ bazen işkence resmen. Merdiven bacak mı inceltiyor? Şu an gayet tombak görünüyor gözüme :):)

Sana kalmış birşey, büyük Şehirlerde gülengül hocanın kapasitesindeki hocalar min. 350 tl muayene ücreti alıyorlar, ayrıyeten bi sezeryanı 3-5 binden aşağı doğurtmuyorlar, Afyon bu konuda sudan ucuz...

Sen de tatlı oğluşuna en kısa zamanda kavuş inş canım. Stres sütünü azaltır canım güzel düşünmeye çalış

zeyzey3428 canım geçmiş olsun. Gece kötü bir tecrübe olmuş senin için :/ çok üzücü.
Bu tür vakalar ne kadar çoğaldı ya. İnsanlarda Allah korkusu kalmadı
Senin prenses baya nazlı olacak galiba :) ya da yeri çok rahat sanırım :):)

Günaydın kızlar. Bir kaç gündür 2-3 dişimde hassasiyet vardı, dişçiye gittim, dişçi beni kadın doğum doktorundan müdahele edilebilir diye kağıt getir deyip geri yolladı tıpış tıpış evin yolunu tuttum. Doğum sonrasına bıraktım, neyse ki çok rahatsız etmiyor.

Bana daha erken ama bir an önce doğurasım var artık.

Ay canım ya ne kadar korkunç bir gece geçirmişsin. Çok üzüldüm. Bilmez miyim Kanuni'yi. Bize çok yakın. İyi doktorlar var ama demek ki hastane politikaları berbat. Allah lüzum etmesin bir daha. İnşallah düzelir. Dedikleri gibi bakanlığa yazmak lazım. Ama şimdi değil, sinirini şu an bozma. Diğer konuyu düşünmek dahi istemiyorum. Nefes alamıyorum okuduğumdan beri. Sen de düşünme. Çok şükür sen de bebek de iyi. Tekrar huzur içinde beklemeye başla. Sancıları hissetmeye başlaman iyi bir şey bence. Artık açılma da olur. Çok az kaldı. Geliyor inşallah bebiş :)

@nekrtls Canım mantar için sana çok etkili yöntemler söyleyeceğim.
Gece uyurken ve gün içinde müsait oldukça bol ve 100% pamuk bir pijama altı hatta daha iyisi etek giy ve içine çamaşır giyme.
Çamaşırın %100 pamuk olmalı.
Pijamanı ve çamaşırını sürekli değiştir, doğal bir deterjanla yüksek ısıda yıka, ütüle.
Tuvaletten sonra yıkadın ya, uzaktan saç kurutma makinesiyle kurut. Nemli kalmaması lazım.
Asla şekerli hiç bir şey yeme. Meyve suyu içme. Şeker mantarı arttırır.
Bol bol yoğurt ye.
Bence karbonatı ve sirkeyi şu an bırak. Eğer onu fazla yaparsan bu defa faydalı bakterileri öldürürsün ve meydan mantarlara kalır.
Eğer bulabilirsen doğal propolis al. Ben hamileliğim boyunca hafif boğazım ağrısa kullandım. Her gün küçük bir parça yutabilirsin.

Ağda için de neden jilet kullanmıyorsun? Venüs çok güzel. Ama o da kaşıntı yapabilir. Bence önce mantar sorunu çöz, sonra bunu çöz. O kadar da takma. Benim bayan bir kadın doğum doktorum vardı. Ben eğer hazır değilsem şimdi muayene olmayayım hazır değilim diyordum, neden böyle yapıyorsunuz benim orayla işim yok, siz böyle yapınca ben de kendim doktora giderken yapma ihtiyacı hissediyorum bana da iş çıkarıyorsunuz demişti

Dogum sancisini nasil anlariz kizlar . Bi de benim sag kalcam hep tutuluyor zor yürüyorum neden acaba
Olunca anlıyorsun :) Dalgasal bir sancı. Yani yavaş yavaş şiddeti artıyor sonra en şiddetli seviyeye çıkıyor ve aynı şekilde yavaş yavaş azalıyor. Ağrı da ise adet ağrısı gibi belin, karnın, kasıkların ağrıyor.

Aynisi bendede oluyo canim heran adet olcak gibi sancim oluyo ozlemisim o danciyi be
Ay ben hiç özlemedim!
İnşallah sütüm gelir de, sürekli süt veririm 1 sene de öyle adet olmam ve üstüne bir daha hamile kalırım da o da beni 2 sene götürür. Tabi bu sıklıkta hamile kalırsam işten kovulurum o ayrı

Kızlar size bir lohusa şerbeti tarifi:
40fırınekmek sitesinden.

Yarım kilo vişne (taze veya donuk), sapları ayıklanıp yıkanmış
3 adet kabuk tarçın
5 adet karanfil
5 adet tane karabiber
5 adet tane yenibahar
2 cm uzunluğunda kök zencefil
2 cm uzunluğunda kök havlıcan
2 cm uzunluğunda kök zerdeçal
Yarım çay kaşığı rende muskat (nutmeg)
3 bardak şeker
12 bardak su

20-25 bardak
Yapılışı:
  1. Şeker hariç tüm malzemeleri büyük bir tencereye alıp bir taşım kaynatın. Orta hararette ocak üstüne alıp 15 dakika kaynatın.
  1. Şekeri ilave edin ve 2-3 dakika daha kaynatıp şekerin karışmasını sağlayın.
  1. Tencereyi ılıması için tezgaha alın. Şerbeti süzerek ağzı kapaklı cam şişelere alın. Buzdolabında saklayın.
  1. Servis ederken su ilavesi yapmak gerekebilir. Zevke göre yarı yarıya veya daha az su ilave edilebilir.

Allah sabir versn sana ama insallah duzenini bozup bebek gelince yanina yapismaZ

Zeynep kamile bi arkadasm kanamasi icin gtmisti orasida cok pis diyodu yataklar kan icindeyms hep ayy aklima geldikce sinir oluyorm. Sagol csnim ama allah bi daha dusurmesin sancirm gene var bugun merdiven inip ckmayo dusunuyrm bol bol
Bide hastalar sakindi bliyomsn kmsenin sesi ckmiyo demekki hep oyleydi diyrm hastane ay atlatmaya calisiyrm

Ayy ne spor aleti ev dubleks olunca mecburi iniş çıkış :/ bazen işkence resmen. Merdiven bacak mı inceltiyor? Şu an gayet tombak görünüyor gözüme :):)
m:) bnm bldigim baldir incelir :) saglikli omurluk merdiven spor aleti
Allah islah etsn hpsini hep tv gorurdum byle syleri devletlere goturuyolar haliyle denk geldm bnde bubhalimle.
Hic sorma bizi telaslandiriyo :)

9ay valla bn daha hic gtmemistim ilk kez gtme firsatim oldu yakin diye daha da gitmem demekki snnle yakiniz
Bugun salak gibiyim. Evet sancilar duzenli hissetmek artk hat safada insallah acilmada hizlanir artik kurtulayim :)

Reactions: 9ay
Yani dogum agrilari boyle mi basliyo canim

Geçmiş olsun canım
Bol bol süt yoğurt peynir tüket
Kalsiyum eksikliği oluyor hamilelikte

Merhaba arkadaşlar
Uykusuz her gece şarkısını söylemeye devam.Dün gece çok ağrım oldu.İlk defa da şöyle bir şey oldu.Sizlerde yaşayan var mı merak ettim.Gece uyuya kalmışım.Sonra uykudan acı ve kasılma ile uyandım.Ama bu sefer afedersiniz vajina ve popoda oldu.Şöyle ki doğuruyor muyum suyum mu geliyor dedim.Resmen orası kasılıp iğne batar gibi oldu.Bir süre devam etti. Lavaboya gittim biraz yürüdüm derken rahatladım ama çok korktum.Benzer bir şey yaşayan var mı?

Bende yaklaşık 2 haftadır yatakta her döndüğümde karnımın kasılmasına uyanıyorum. Eşim döndürüyor karnıma masaj yapıyor da öyle geçiyor.normal sanırım son zamanlarımız ya

cnm bnm iş yerinde 32. haftasında doğuma ayrılan arkadaşım vardı. 16 haftalık çalışamaz raporu bittikten 15 gün sonra parasını çekebildi. İçeride para gözüküyor ama çekemiyorsun dedi o da 170i arayıp öğrenmişti. ona bir kısmını çekebilirsin denmedi. ki çalışamaz raporu bittikten hemen sonra doktoru tarafından ayrıca ......... tarihte iş başı yapabilir (çalışır raporu) aldı bunu bende ilk kez duydum. bu çalışır raporunu almadan parayı çekemedim dedi. ben de bu cumartesi kontrole gittiğimde doktora soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…