2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Haklisin canım haklisin da benim ki de sabırsızlık işte. Çok beklenen bir bebek benimkisi çok denedik olmadı klomenler iğneler vs. doktor tüp bebek tedavisi önerdi. Bende bıraktım olmayacak artik diye bıraktığım an Allah mucizemi verdi şükür. O yüzden çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için kokusunu koklayip sarılmak için. Allahım tüm isteyen herkese tez vakit aratmadan nasip etsin inşallah. Gerçekten zor o yolu beklemek. Allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah. Şükür bu günlere canım. Allah ana babalarimizi eslerimizi evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.

Ya zaten ne kdr spor yapat aktif olursa cocuk o kdr enerji atar artk zaman bizimki gbi disari cik ip atla misket oyna yokki

Aynen zaman çok değişti artik değişik aktiviteler var. Devir teknoloji devri yenilik devri :) bizim gibi çıkıp ip atlamazlar :) spora teşvik etmek lazim çocukları ki bale olsun jimnastik spor vs. İnşallah bana benzemez :)

Aynen canım çok haklisin bizim evde de hep doğal ev yapımı yoğurt bulunur. Limonata bulunur ev yapımı. Dedemin bahceden ıhlamur bulunur. Blender ile çok kolay muzlu kakaolu çilekli sut yapimi ama yegenimin annesinin kolayına daha çok kaçtı hazır yiyeceklerle beslemek. Hemde çalışmıyordu evdeydi yani. Sen çalışırken bunları yapıyorsan onun hayli hayli yapması lazımken yapmadı. Bende çalışmıyorum evdeyim mesela ama ben hazıra kacmak istemem şahsen o masum çocuğun günahı yok güzel dengeli beslenmek her çocuğun hakkı. Ama iste bazilarimiz bu kadar düşünceli değil. İnşallah bebeklerimiz doğduktan sonra hayalini kurduğumuz her şeyi yaparız.

Reactions: 9ay

İnşallah canım ya 3 kilo bari olsunlar fazlasın da gözüm yok ama oda olmazda 2 800 bari olsun. Benim normal doğum gözüküyor su an acaba geç mi gelir ?

İnşallah canım ya 3 kilo bari olsunlar fazlasın da gözüm yok ama oda olmazda 2 800 bari olsun. Benim normal doğum gözüküyor su an acaba geç mi gelir ?

Yarın kontrolümuz var kızlar nst çekilecek yine sanırım ama doktor sancı çıkmadiysa ya da az ciktiysa pek bilgi vermiyor nasıl anliyosunuz o cizelgeden yukarda bebeğin kalp atışları var aşağıda sancı grafiği var ama bişey anlamıyorum

Aa hadi ya:)
Peki ayaklariyla kollariyle gerindigini hissediyor musun bazen bi acayip gorunuyor o zaman sagda bi cikinti solda bi cikinti:))
Aynen sırtını dayiyor bi Tepecik yapıyor izlemesi çok eğlenceli , poposu nu dayiyor bazen.bazen okadar abartıyor ki bizim kız ayakta geziyor resmen ,yürümeyi öğrendi diyorum

canım aşağıda sancı grafiğinin yanında 10-20-30....diye rakamlar var.ve bunların yanında çizgiler oluyor.eğer kalp grafisi gibi aşağı yukarı belirli bir düzende ve belirli bi rakamın yanındaysa düzenli kasılman var demek oluyor.birde o grafinin solunda ortalama sancı değerin çıkıyor.nst de kaldığın sürenin ortalaması.ordan bakabilirsin

Sana doktorlar ne diyecek bana haber eder misin? Bir de hamilelikte goz derecen artmadi mi?

Benim hamilelik oncesi 13.50-13.75 derece idi gozlerimm bana normal olmaz diyor doktorlar
canım gittim bugün doktora.bir gözüm 4,5 diğeri 5 çıktı.normal doğumu özellikle sorduğum için retinama çok dikkatli baktı.gözün derecesinden çok retinanın durumuyla ilgilendi.herhangi bir yırtık var mı diye baktı.yok dedi yapabilirsin dedi.

Canım kalp atışları düzensizse yani bi 90 bi 140 gelirse direk müşade altına alıyorlar , Sancı da benim bildiğim kadarıyla sert iniş çıkışlarına göre karar veriyorlar , 2 hafta önce benim dümdüzdü resmen. Dün zikzak şeklindeydi ama gayet iyi dedi doktorum ...

42. Haftayı bile görebiliriz belki suyu seli iyi olsun , az da olsa Lineer bir beslenme grafiği olsun yeter :)) kilosunun sabit kalması da iyi birşey değil ... Herşey Allahtan ekimden beri sabrediyoruz Şura'da kaldı 10-20 günümüz :) sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaallah :))

Çok sağol cnm yarın dikkat edicem

Çok sağol canım

slm kızlar. ya benim doğru düzgün bi sağlık sorunum olmamakla birlikte üstümde öyle bi yorgunluk halsizlik miskinlik var ki sormayın. güya son haftalarımda buralarda takılmanın keyfini çıkaracaktım. Sizleri okuyorum ama yazmaya bile mecalim isteğim yok sanki. Yemeğimi önüme alıp yemeye de aynı şekil. bulaşık toplamaya vs iş yapmaya hiç yok zaten. azıcık ayakta dursam çok yoruluyorum özellikle tezgah başında iş yaparken ayakta sabit durmak gerekince yani. Eşim evde ise o hallediyo çoğu şeyi sağolsun. Ara ara sağa veya sola yatarken kalçalarımın yanları ağrıyordu. 2-3 gecedir bu rutine bindi artık kalkınca da yürürken de biraz ağrıyor, akşama doğru azalıyor. gece tekrar...
Ama bahçeye inip yavaş yavaş yürümek iyi geliyor, bugün sabah ekmek almaya inince yürüdüm (sitenin bahçesi geniş ). akşamüstü eşimin yanına gittim (nöbetçi bugün) onun iş yeri de ormanlık ağaçlık gül çicek vs bahçesi var. orda yürüdüm çiçekleri suladım vs iyi geldi. ama evde şuan pertim çıkmış durumda. alışverişi halletik sayılır artık. Ama bebeğin eşyalarını makineye atmaya ütülemeye halim yok. Haftaya annnem geliyo yanıma Allah tan.

Hamilelikte tek sıkıldığım bıktığım bu hantallık miskinlik ve gücünün hiçbirşeye yetmemesi. İnş doğum yapınca geçer.

Bu arada beslenmenize ve hareketlerinize dikkat ettikten sonra bebeğinizin boyunu ve kilosunu çok takıp üzülmeyin kızlar. cilt çatlakları da aynı şekilde. beni bilenler bilir kısa süre öncesine kadar şehirler arası çok yoğun ve düzensiz bir hayatım vardı.eşim de yanımda değildi tek başıma yaşıyordum. dolayısı ile beslenmem, uykum dinlenmem, çatlak kremi vs kendime bakmam da ona göre idi. ta 3. ayda 100 ml lik Lierac aldım ama düzenli süremedim şuan yarısı duruyordur. Ama bebeğimin şuan bilinen bir sorunu veya bir kilo eksikliği yok çok şükür, çatlak da aynı şekilde hiç yok karnımda şimdilik. cildi de kuru bi insanım göz çevrem vs kuruluk ve uykusuzlukla kırışık bayağı. olmayınca olmuyor demek ki.önlem almayın anlamında demiyorum da kendinizi üzmeyin, tamamen bize bağlı değil bazı şeyler.

Bir de doğal ürünler konusunda naturalive diye bi marka var duydum ama hiç kullanmadım.
ay benden bu kadar yoruldum yine. öpüldünüz hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…