2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aynen canım inşallah sağlıkla gelsin bebisler başka bir şey istemiyorum :)

Reactions: 9ay
yanlışım yoksa sağlıkçıydın değil mi? peki canım sağlıkçı olarak sen genel mi, yoksa epidural ya da spinal mi tavsiye edersin?
Valla canım ilk doğumum epiduralle sezeryandı hiçbir sıkıntı yaşamamıştım bu doğumumda anestezi ve kadın doğum doktoru ile karar vericez. Her hastaya göre doktorunun önerisi önemli ben birşey desem yanlış olur canım

Geçmiş olsun canım
Bol bol süt yoğurt peynir tüket
Kalsiyum eksikliği oluyor hamilelikte

Teşekkür ediyorum. Sıpalar daha doğmadan sömürüyorlar bizi. Analık böyle bir şey

Tekme atmıştı belki kızın aşağı doğru. Ben de bi kere gece şiddetli bi bel ağrısı ile uyandım. Anladım ki kuvvetli bi tekme yemişim

Bende de çok güçsğzüm ve acayip demoralşze ediyor bu durum hiçbirşey yapamıyorum nefes nefese kalıyorum annem uzakta ah ah anacım aynı şehirde olsaydık keşke

İnş döner canım dönmezse de hayırlısı

Ben şok ...
Kontrolden geldim.normal doğum olsaydı muhtemel tarih 18 hazirandi.ama dönmedi hıç mecburi sezeryan olacaktım, tamam.ama bugün doktor baktı suda azalma var o yüzden haftaya salya randevu verdi .şok olduk .hala olayı kavrayamadik

Herşeyi yıkadim sadece besik içindeki tekstil ürünü kaldı hani acaba yıkar sam bozulur mu pofidikligi gider mi diye düşündüm ama bebeğim daha önemli tabi
30 derecede 20-30 dk yıka canım sıkma gücünü düşük tut çok fazla sıktırma yani. Ben uyku setini öyle yıkadım bozulmadı şükür

Canım doktordan doktora cihazdan cihaza değişiyor ölçümler. 36+5te 2630 gr 47 cm dendi başka bir doktorda 37+1 de yani 3 gün sonra 2920 gr 51 cm dedi. İnş iyidir canım için rahat etmiyorsa güvendiğin iyi bildiğin başka bir doktora da görün bence iyi olur

Bebiş erken geliyor yani
Canım kilosu falan yerindeyse bi problemi de yoksa hiç stres yapma bizden önce atlatmış olacaksın işte zorluğu

Doğum yaklaşmış gibi canım hayırlı güzel bir doğum olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…