- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.941
42. Haftayı bile görebiliriz belkisuyu seli iyi olsun , az da olsa Lineer bir beslenme grafiği olsun yeter :)) kilosunun sabit kalması da iyi birşey değil ... Herşey Allahtan ekimden beri sabrediyoruz Şura'da kaldı 10-20 günümüz :) sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaallah :))
Valla canım ilk doğumum epiduralle sezeryandı hiçbir sıkıntı yaşamamıştım bu doğumumda anestezi ve kadın doğum doktoru ile karar vericez. Her hastaya göre doktorunun önerisi önemli ben birşey desem yanlış olur canımyanlışım yoksa sağlıkçıydın değil mi? peki canım sağlıkçı olarak sen genel mi, yoksa epidural ya da spinal mi tavsiye edersin?
Saol canım Allah cümlemizin yardımcısı olsunhuriye048 ay gunler daraliyor tarihliler cok sansli :) masallah hepinize rabbim sga salim kurtarsn yardimci olsn.
Geçmiş olsun canım
Bol bol süt yoğurt peynir tüket
Kalsiyum eksikliği oluyor hamilelikte
Merhaba arkadaşlar
Uykusuz her gece şarkısını söylemeye devam.Dün gece çok ağrım oldu.İlk defa da şöyle bir şey oldu.Sizlerde yaşayan var mı merak ettim.Gece uyuya kalmışım.Sonra uykudan acı ve kasılma ile uyandım.Ama bu sefer afedersiniz vajina ve popoda oldu.Şöyle ki doğuruyor muyum suyum mu geliyor dedim.Resmen orası kasılıp iğne batar gibi oldu.Bir süre devam etti. Lavaboya gittim biraz yürüdüm derken rahatladım ama çok korktum.Benzer bir şey yaşayan var mı?
Aynı gün doğurcaz demek ne güzel. Şafak 8Günlerimiz aynı nasip olursa Can'ım Allah sağ salim kavuştursun hepimizi
Aynı gün doğurcaz demek ne güzel. Şafak 8Günlerimiz aynı nasip olursa Can'ım Allah sağ salim kavuştursun hepimizi
Aaa seninle de mi aynı canım.. şafak 8Ben kendim yaptim dis kapinin canim deniz makarnasiyla uzun olanlari varya ondan 2 lirami ne
Benimde 2 haxiran cnm cok heycnliyim az kaldi haftaya anneyiz
Şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlımHayırlı olsun..bebeğinle doğum günlerimiz aynı olucak demek:))
Çok saol canım hepimizin çok güzel geçer inşGözün aydın canım, sen de yaşadıklarına rağmen gebeliği mutlulukla geçirenlerdensin. İnşallah doğumun da güzel bir anı olacak şekilde geçer..
Evet canim bizim oglan son dakika dönüp sürpriz yapmazsa Cuma geliyoCanım hayırlısıyla sen de mi 27 mayısta doğum yapacaksın
Benim de şafak 7 gibi gözüküyor. Kayınvalidem de bugun geldiAaa seninle de mi aynı canım.. şafak 8
Bende de çok güçsğzüm ve acayip demoralşze ediyor bu durum hiçbirşey yapamıyorum nefes nefese kalıyorum annem uzakta ah ah anacım aynı şehirde olsaydık keşkeBende de aynı halsizlik yorgunluk..sabah uyanıyorum şunu şunu yapcam diyorum akşam oluyor bi bakıyorum hiçbişi yapmamışım yemek dışında..çok az kalmış hâlâ bebeğin eşyalarını yıkamadın mı ben de kendimi geç kalmış sanıyodum neyse ki hallettim..çanta hazırlamak kaldı
İnş döner canım dönmezse de hayırlısıKizlar nasilsiniz?? Gecmisi okuyamadim hemen yazmak istedim önce sonra okucam.
Kontrolden geldik bizde 38+2yiz bugun ve oglum 3100gr olmus. Bebegim hala dönmemis ama olsun iyi olsunda napalim. Cati muayenemiz vardi acilmaya bakti dönmesini beklesekmi diye ve 1cm acilmam varmis oyuzden cok fazla bekleyemiyoruz cuma yada pzrtesi sezeryan dedi hangi gun istersem karar benim bende pzrtesiyi sectim ogune kadar dönerse döncek artik. Ayrica kesinlikle ve kesinlikle muayene canimi yakmadi ama rahat biraktim kendimi zaten aciklikta varmis doktorum kesesine dokunuyorum suan dedi cok garip hissettim ya korkmayin sizde muayeneden Allah son haftalarda orayi hazirlayip aciyo cunku. Bizden bukadar yani akliniza gelirsek dua ediverin olurmu hakkimizda dönmesi hayirliysa dönsün
30 derecede 20-30 dk yıka canım sıkma gücünü düşük tut çok fazla sıktırma yani. Ben uyku setini öyle yıkadım bozulmadı şükürHerşeyi yıkadim sadece besik içindeki tekstil ürünü kaldı hani acaba yıkar sam bozulur mu pofidikligi gider mi diye düşündüm ama bebeğim daha önemli tabi
Canım doktordan doktora cihazdan cihaza değişiyor ölçümler. 36+5te 2630 gr 47 cm dendi başka bir doktorda 37+1 de yani 3 gün sonra 2920 gr 51 cm dedi. İnş iyidir canım için rahat etmiyorsa güvendiğin iyi bildiğin başka bir doktora da görün bence iyi olurKızlar doktordan geldim benim kizin boyu kısa kalmis moralim bozuldu 36+1 im bugün. Ama boyu 34 hafta 2 günlük ile uyumlu çıktı fl : 6.66 cm 7 ile carparsak 46 cm ediyo sanırım. Sut yumurta yoğurt ne varsa yiyorum ama yaramıyor mu napiyor anlamadım ki. Kilosu da 2 627 çıktı kilosu da az geldi. Çok kafama taktim sanırım.
Ben şok ...
Kontrolden geldim.normal doğum olsaydı muhtemel tarih 18 hazirandi.ama dönmedi hıç mecburi sezeryan olacaktım, tamam.ama bugün doktor baktı suda azalma var o yüzden haftaya salya randevu verdi .şok olduk .hala olayı kavrayamadik
Doğum yaklaşmış gibi canım hayırlı güzel bir doğum olur inşKizlaaar bugun muayeneye gittim. Bebegim iyiymis 2900 olmus. Dun aksam fena agrim vardi ama boyle sanci gibi dalga dalga gelmiyordu sabah muayenem var diye gitmemiştim acile. Bugun muayene sonrasi nst de duzenli sancim cikti. Sonra bi muayene ettiki doktor 2.5 cm açılmam olmuş. Eve gonderdi. Agri sanci su kanama vs olursa acil gel dedi. Yoksa cuma tekrar kontrol var. 36+5 im bu arada. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin. Ne zaman dogum yaparim acaba cok heyecanlandim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?