2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Her zaman gittiğin doktorun değil miydi? Neden düşündüğün gibi geçmedi?

Spontane başlamasını istemiyorum ne demek ki?

gebito canm geldim dr dan cuma gününe kadar gelmezse cuma sabahtan gel çatı yapalım dedi eğer uygunsa yumuşama varsa suni sancı vercem dedi yoksa sezeryanla alalım dedi. Ama pztyede erteleyebilirim dedi artık 3 güne bir bakıcaz dedi. Ölçcem biçicem karar vercez dedi Bakalım seninki ne diyecek

Hangi doktora hastaneye gidiyorsun . Valla Allah yardim etsin canim

Ben de ara ara gerginleşiyorum dün bi ara terör estirdim resmen sonra eşim yemeğe çıkardı bi hava aldık eve geldim yeniden doğdum :)
Ayyy bügünde ben Öyleyim , kimseye kötü söz söylediğim yok ama acayip bir gerginlik var Üzerimde ... Inşaallah geçer bu hâlet-i ruhiye:)))

Benim duymak istediklerimi söylemiş sana :) hayırlı olsun inşallah. Benim içime haftaya salı doğacak bu bebiş gibi doğuyor o yüzden çarşambaya kadar duralım diye rica edicem.

Yürüyüş, merdiven çıkma ile ilgili bir şey dedi mi? Ben bugun sabahtan beri en alt kata asansörle inip en yukarıya kadar yürüyerek çıkıyorum. Çok nefesim kesilirse o kadarla bırakıp eve giriyorum yada biraz daha inip çıkıyorum. Gören deli diyecek :)

Hiç çatı yapmadı mı sana? Bana cuma yaptı. Yumuşama var ama açıklık yok dedi. Yarın yapmaz herhalde tekrar.

Bazen ben de öyle oluyorum kıpır kıpır ve ona rağmen yorulmuyorum da :/ doğuma yakın enerjik olunuyormuş sanırım biri öyle diyordu. ama bugün hiç öyle değilim kendimi zor taşıyorum resmen :):)

Benim hep uykum geliyor. Boşluk ve sıkıntıdan. Kimseyle görüşesim de yok, konuşasım da. Habire sizler ne yazmışsınız diye girip bakıyorum. WhatsApp mesajlarını bile bazrn yanıtlıyorum bazrn yanıtlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…