2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bugün öyle bir haldeyim ki ne ödem ne selülit ne üçüncü trimester ile ilgili bir şey danki hamileliğin ikinci dönemine geri döndüm
Bazen ben de öyle oluyorum kıpır kıpır ve ona rağmen yorulmuyorum da :/ doğuma yakın enerjik olunuyormuş sanırım biri öyle diyordu. ama bugün hiç öyle değilim kendimi zor taşıyorum resmen :):)

Ben kaynar suda 5 dk kadar kaynattım canım. Sonra buzdolabı poşetine koydum.

Aaa gogus pompasini da mi yikamak gerekir onu hic düşünmemiştim

Canim tesekkur ederim.. bu benim 2. Sezeryanimdi ve ilk dogumum cok kolay ve basarili bir operasyon oldugu icin yine spinal sezeryan tercih ettim ama.. dogum berbat gecti sonrasi da oyle maalesef

Tesekkurler canim. Dogumun kolayi yok.. emin oldugun doktor ve emin oldugun hastane olduktan sonra spinal veya genel farketmez bence..
Benim iki dogumumda spinal ve hic bas agrim olmadi canim

Reactions: 9ay

Çatı muayenesi oldum ama ultrason olmadı normal mi ya hareketleri az kontrol edelim diyecektim unuttum çatı uygun gibi dddi uygun gibi bari o kadsr baktın kesin bi şey deseydin :) çatı düşündüğüm gibi geçmedi cuma gene çağırdı ya içim bi tuhaf başka dr gitmeli miyim

Kizlar doguumdan sonra odemim cogaldi ozellikle bugun ayak bileklerim odun gibi oldu.. boyle olan var mi.. ne yapmaliyim?

Ben de doktordan geldim, günümüz 16.06.2016 ama tabi Allah bilir, böyle şeyleri kesin konuşmamak lazım. İstirahat et, çıkma dışarı artık dedi, doğumun spontane başlamasını istemiyorum dedi. 95 yaşında dedem var huzurevinde, gebeliğim boyunca hiç gidemedim, doğurmadan gitmek istiyordum ne yapsam bilemiyorum. Yarın gideyim bari, sonra içimde kalsın istemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…