2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
gebito yok canm daha ilk yapcak çatıyı hayırlısı bakalm en azndan günü belliya vakit daha rahat geçer. Ama cumada doğmayablir dedi bellide değil içte acele etmcem acele ettikçe doğmuyo

Tesekkur ederim canim.. oyle canim yandi ki.. doguma giren eşim bayildi zavallim
Canım sana sormadılar mı hissediyor musun falan diye , ben kulağındaki bezeden dolayı lokal anestezi olmuştum , sadece kulak Bölgesi'ni uyuşturmuşlardı , sürekli soruyordu doktor hissediyor musun diye ... Anestezi uZmanı ve doktor çok önemli demekki

Kızlar sizce yoğun kıvamlı avuç avuç gelen sari veya beyaz akıntı normal mi ? Fena halde akintim var. Kaç gündür çok yoğun gittikce artıyor

Merhaba haziran anneleri, bebişlerini kucaklarına alanlara hayırlı olsun. Beklemede olanların da Allah yardımcısı olsun ben de temmuz annesi olarak görünüyorum ama büyük ihtimalle benim yaramaz oğlum haziranda beni anne yapacak (gerçi hala mayıs bile bitmedi, belki mayıs annesi bile olabilirim) 5 mayısta erken doğum şüphesiyle 2 gün hastanede yattım. 3dk da bir sancım ve açılmam vardı çok şükür durdurdular.

Dünden beri de karnımda tuhaf bi kasılma var, sancı yı daha önce yaşadığım için sancı dan farklı birşey olduğunu düşünüyorum. Belki normal birşeydir de ben 3 hafta önceki olay yüzünden korkuyorum bilmiyorum... evime yakın bir tıp merkezinde nst çektirdim. Sizin aranızda nst sonucundan anlayan varsa benim için yorumlayabilir mi doktoruma ulaşamadım...

Ben doğru yoldayım o zaman :)) hergün koyuyorm zeytinyağı hemde bolca valla

Canım üsttekiler kalp atışı.. Aralığı ne??

Alttakiler de sancı ve sancın gözüküyor, aralıkları gözükmüyor..

Önce duş al sonra da dotorunu arayıp bilgilendir murlaka..

Canım sen çömelme hareketi falan yap küvet varsa ılık suda bekle biraz
Sancın var mı

Dizlerim çok ağrıyor o yüzden çömelme yapmıyorum. Hergün sıcak duş alıyorum neredeyse bir hafta oldu, sıcak duşta bebeğe zararlı olursa diye korkuyorum

Hiç sancım yok.

Canım üsttekiler kalp atışı.. Aralığı ne??

Alttakiler de sancı ve sancın gözüküyor, aralıkları gözükmüyor..

Önce duş al sonra da dotorunu arayıp bilgilendir murlaka..

Kalp atışları en yüksek 160 en düşük 120 görünüyor. Sancı da en yüksek 55 görünüyor.

Su veya kan gelmedi, sancı da hissetmiyorum sadece devamlı kasılıyor taş gibi oluyor karnım

Dizlerim çok ağrıyor o yüzden çömelme yapmıyorum. Hergün sıcak duş alıyorum neredeyse bir hafta oldu, sıcak duşta bebeğe zararlı olursa diye korkuyorum

Hiç sancım yok.
Peki ilişki falan denedin mi canım
Öyle açılma oluyormuş ya

Tamam inşallah çok garip hislerdeyimm. Aileme bile söylemedim. Buraya yazarım inşallah. Güzel şeyler yaşamak istiorum.... çok korkuyorm
Korkma ne güzel bebeğine kavuşacaksın ona odaklan inşallah herşey çok güzel olacak ve sonunda bebeğini göreceksin♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…