2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah yardımcın olsun. inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. neyse ki 39. haftadasın.

canım gerçi preeklampsi tehlikesi de var. Beklememesi normal. Ben onu unutmuştum :) sağ salim kavuşun birbirinize de sezeryan ya da normal fark etmez.

Bugün öyle bir haldeyim ki ne ödem ne selülit ne üçüncü trimester ile ilgili bir şey danki hamileliğin ikinci dönemine geri döndüm

Öyle annelik sabir isi... kolay anne olunmuyormus bunu anladım. İnşallah sağlıkla gelirler minikler. Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

Hayir hic azalma yoktu neden boyle oldugunu bende anlamadim saymiyordum bile zaten cok hareketli diye ama artik sayicam dikkat edicem

benimde gectı tam işte devam edecek dedım devamı olmadı aksam yuruyus yaptım mınık mınık adımlarla bacaklarım agrıyodu gece dınlenmısım uyumusum bı guzel :)

Allah yardımcın olsun canım

Hayir hic azalma yoktu neden boyle oldugunu bende anlamadim saymiyordum bile zaten cok hareketli diye ama artik sayicam dikkat edicem

Telaşlanma. 2 hafta önce benim dr nstde hareket ediyor ama nst dalgalı çıkmıyordu. 3 gün üstüste günde 2 drfa nst çekildi. Sonra düzeldi nstler bir problem yok şimdi. İçini ferah tut. Bu maymunlar hepimizi böyle huzursuz edecek birşeyler yapıyorlar.

Doğumun da başlamış. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alırsın yavrunu

Son düzenleme:
Ben de ara ara gerginleşiyorum dün bi ara terör estirdim resmen sonra eşim yemeğe çıkardı bi hava aldık eve geldim yeniden doğdum :)

Kızlar ben daha hastane çantası hazirlamadim haftasonu yıkadım bi güzel kuruttum şimdi biberon göğüs kalkanı ve ve göğüs pompasıni temizlemem lazım ama nasıl temizleniyo bi soyleseniz? Bi de biberonlari temizledikten sonra neyin içine koydunuz tekrar toz olmasın diye ??

Sagolasin canim hepimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…