- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.341
benimkin de tık yok. az önce yazdığım gibi pozisyonu vs de. canım biraz sıkkın. Rabbime şükür yine de bebeğim iyi görünüyor şimdilik.Benimki çok hareketlendi yırtıcal gibi karnımı aşağıya da baskı yapıyor sizinkiler ne alemde
"o zaman ben anne olucam deme " nasıl bir cümledir , nasıl bir arkadaştır o Şahıs suratına şaplatmak Lazım sonrada "Aaa istemeden oldu hamilelik halleri " deyip kenara çekilmek gerekir :)))) Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah , benim normal doğumla alakalı çok kötü tecrübem olduğu için hocanın sezeryan yapalım seni demesi işime geldi açıkçası :))Aynen canım.ben kendi istegimle Sezeryan seçtim allah pişman etmesin inşallah.gecen çok yakın bi arkadasim dedi ki aa sezeryan mi o zaman ben anne olucam deme hiç dedi ben de ben senden daha çok sıkıntı cekicem sen o gün sancı cekiyosun ben günlerce dikiş ağrısı cekicem kendimi de 7 kat kestircem dedim :))) hiç umrumda değil Kim ne düşünürse düşünsün.herkesin kendi tercihi.tek düşüncemiz sağlıklı olarak bebeklerimizin yanimizda olması.
Anladım canım teşekkürler cevabın içinTatlım kesi tabi ki oldu çünkü ben 9ay yattığım için yağ bağlamış vajinamdan rastgele yırtiklar olması engellenmiş oldu. İki doğumda da ertesi gün ayaktaydim ve ev işlerinden elime almıştım. Her tuvalette temizliyordum o kadar. Dinlenemedim. Dikisler yine de çabuk iyileşti. Kegel egzersizleri yaptım kırkımdan sonra. Sadece şu var ki ikincide dış dikisler 2cm gibiydi 1cmi dikisler erimeden iyileşti. Yani bitişmedi. Doktor tekrar dikmedi çünkü iyilesmisti. Vajinamin kızlık haline dönmesi bu yüzden ikincide 6ayı geçti, ama eski haline döndü.
Sezeryan dikisi tabi ki kiyaslanamaz özen ve bakım gerektiriyor. Ama o da geçiyor. Doğum şekline değil emzirmeye odaklanmaliyiz bence. Bebeği de anneyi de güçlendiren o çünkü. Onun icin de moralimiz iyi olmalı ve dinlenmeliyiz canım. İçgüdülerine güven ve sakin ol yeter ki..
Hahah :) lohusa depresyonu deyip hadlerini bildirmek lazım"o zaman ben anne olucam deme " nasıl bir cümledir , nasıl bir arkadaştır o Şahıs suratına şaplatmak Lazım sonrada "Aaa istemeden oldu hamilelik halleri " deyip kenara çekilmek gerekir :)))) Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah , benim normal doğumla alakalı çok kötü tecrübem olduğu için hocanın sezeryan yapalım seni demesi işime geldi açıkçası :))
Maalesef cnm çocuğu alttan çıkarınca sadece annelik oluyo onlara göre.Aman hiç umrumda değil valla sağlıklı olsunlar yeter. O küçük elleri bi tutalım gerisi hikaye."Anne olucam deme" ne demek yaa çok sinirlendimsezeryan olunca başkası mı doğuruyor.. bazıları var ki 5dk sancıyla normal doğum yapıyor bazısı günlerce sezeryan dikiş ağrısı çekiyor bu durumda hangisi anne? ağrıya göre mi değerlendiriliyor anne olmak
malesef benimkinde bir hareket yok. belki de hayırlısı buduryavaş yavaş sinyal veriyor galiba kuzucuklar :)
Nasıl bi kötü tecrüben oldu canım"o zaman ben anne olucam deme " nasıl bir cümledir , nasıl bir arkadaştır o Şahıs suratına şaplatmak Lazım sonrada "Aaa istemeden oldu hamilelik halleri " deyip kenara çekilmek gerekir :)))) Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah , benim normal doğumla alakalı çok kötü tecrübem olduğu için hocanın sezeryan yapalım seni demesi işime geldi açıkçası :))
Aynen canım salla gitsin..ellerini tutmak..ayaklarını öpmek.. kokusunu içine çekmek yeter kiiMaalesef cnm çocuğu alttan çıkarınca sadece annelik oluyo onlara göre.Aman hiç umrumda değil valla sağlıklı olsunlar yeter. O küçük elleri bi tutalım gerisi hikaye.
ağzına vurmalık bi arkadaşmış o tam. boşver böyle dengesiz konuşanları kim kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle doğum yapsın, mecburiyetten istemediği seçimi yapmak zorunda kalanlar da hayırlısı buymuş desin yavrusuna odaklansın. inş ben de diyebilirim bunuAynen canım.ben kendi istegimle Sezeryan seçtim allah pişman etmesin inşallah.gecen çok yakın bi arkadasim dedi ki aa sezeryan mi o zaman ben anne olucam deme hiç dedi ben de ben senden daha çok sıkıntı cekicem sen o gün sancı cekiyosun ben günlerce dikiş ağrısı cekicem kendimi de 7 kat kestircem dedim :))) hiç umrumda değil Kim ne düşünürse düşünsün.herkesin kendi tercihi.tek düşüncemiz sağlıklı olarak bebeklerimizin yanimizda olması.
canım dünkü kadar değil ama hala kasıklarım ağrıyor. ama dün duramıyodum sancıdan. geçti. benimki kandırıyo beni galiba.canım bazen belden değil kasıklardan girermiş sancı annemin dediğine göre, aralıkları düzenli ise bi görün dr a ne olur ne olmaz. ne durumdasın şu an?
Amin İnşallah. Allah umarım hepimize istediğimiz gibi bir doğum nasip eğler İnşallah. Annelik gerçekten çok kutsal nelere katlanıyoruz, ki annem iki tane birden nasıl taşımış annem ile görüştüğümde hep bunu söylüyorum Nasıl dayandın diye.Diyorlardı da inanmıyorumdum son ay en zoruymuş. Allah'ım güç kudret versin hepimize... Annelik neden kutsal anlıyor insan. İnşallah hepimizin doğumları kolay olur.
Amin inşBasi da 35.5 dgdu iyi mi blmiyrm ama sknti olsa sylerlerdi gliba
Rabbim tum bebislerimizi bize bgslasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?