2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Doktorunla konuşup karar ver canım. Bu senin tercihin. Ben korkak insanım genel isterim, sen hiçbir anı kaçırmak istemezsin spinal istersn.

Bir de spinal olursa mutlaka eşin için diret, yanına girsin.

Hala üzgünüm deme.. Nazlı kızın yoldan geliypr ve ten tene temas doğduğu an için geçerli değil emzirdiğin her zaman için geçerli:) hastanede kaldığın ve sonrali günler için...

Bebeğin çok şanslı: tek sebebi onu seven merakla bekleyen büyütecek bit ailes var... İster kucakta uyutarak büyüt ister ayakta ister salıncaklarsa.. Bebek sadexe gözlerindeki sevgiyi hisseder. Gerisi boş...

Herkes kendi tecrübesini yaşıyor ve kendi doktorunla senin karar vermen gerekiyot..

Bize mutlu ve güçlü anne lazım o kadar. Sen de öylesin:)

Decaf kahve iç canım. Kafeinsiz kahve..

Ya kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur

Canim ben lonsinoh aldım bi arkadaşım tavsiye etti inanilmaz memnunum dedi bilmiyorum tabi.

Kaç dikişin oldu canım..benim normal doğumdan korkum hep bu yönde..o bölgedeki dikiş..bakımı..dediğin gibi kanamalı bölgeyi temiz kuru tutmak nasıl mümkün olur ki

3.5 dedi drum. Yani biri çok minikmiş. Otururken ayağımı altıma alırsam rahat ediyorum. Bir de yeni akıl ettim ped yerine gazlıbez ve pamuk kullanıyorum. Bugün terramicin sipariş ettim eşime akşam onu sürmeye başlıcam.

Mart nisan mayıs annelerine yaz arkadaşım kullananlar tavsiye etsin.

Meme ucuna acilen garmastan al sür. Emzirmeden öncr yıkayıp karbonatli su ile sil.
Hastaneden kiralama iyi olur ya da en iyisi medela.. Ama çalışmayacaksan pompaya geçiş yaşma avent de iş görür::

Geçmiş olsun, yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım yorum yazmak istedim. Muhtemelen anestezi uzmanınızın hatası yüzünden bu kadar ağrı çekiyorsunuz, doktorunuzla bir görüşün anestezistiniz sinire dokunmuş sanırım, Ağrı'larınızın geçmesi için sizden kan alıp onu tekrardan anestezi noktasından size zerk etmeleri gerekli yoksa aylarca bu Ağrı'ları çekersiniz.

Bir de dazlı yiyeceklerin hepsinden süt ürünlerinden uzak dur en wzından dikişlerin iyi olana kadar.. Kayısı kompostosu iç. Wc ye öıktıkça rahatlarsınız..

Anladım canım inşallah iyileşir biran önce

Hastaneye 6 cm açıklıkla geldim pazartesi sabahı 04 te sabah 7 olduğunda 9 cm açıklık vardı doktor geldi suyumu patlattı ve mekonyumlu su dedi doktora korkudan bişey olurmu diye sordum ben allah değilim hiçbişeyin garantisini veremem dedi beni cil doğuma aldı yarım saat içinde doğması gerek diye ıkınma hissim hiç yoktu doğumhanede suni sancı verildi ilk yrım saat çok denedim ama olmdı sonra pes etmeye başladım hep ağladım sezeryana alın diye yalvardım hep üzerime bastırdılar şuan nefes alırken zorlanıyorum 1 buçuk saat sonunda doktoru tekmelemeye başladım eşimi çağırdılar annemler aşağıda söylenmeye başlamışlar doktor duyunca kızdï annemi kayınvalidemi ve ablamıda aldı doğum haneye annem bağrïndığı için buyur gel sen doğurt dedi En sonunda bağrışlara dayanamadı ve sezeryana aldı hamilelikte idrar yolu enfeksiyonum vardı ve doğumda tam açıklıkla 1 buçuk saat bebek beklediği için bebekte enfeksiyon kapmış pazartesi doğum yaptım ve en az cumartesiye kadar burdayız cumartrsi tahlillerden sonra belli olucak çıkıp çıkamıycamız uyuduğumda hep sıçrıyorum psikolojim hiç iyi değil çok kötüyüm

Çok geçmiş olsun canım...
Doktorun niye onları içeri almış, acemilik etmiş.
Öte yandan hasta yakınları sakinliğini korunalı ki doktor ve hasta gerilmesin...
Hayırlısı olsun.. Hepsi geçscek bebeğinle eve döndüğünde...

mekonyonlu su derken ne demek anlamadım canım

Sağol canım ama yakınlarım sakinliğini korusaydı eminim ya bana yada bebeğe bişey olucaktı çünkü doktor sezeryana almamaya niyetliydi

Çok geçmiş olsun canım , zor bir Tecrübe olmuş , doktorda amma atarlı çıkmış ... Cumartesiye şurda 2 gün kaldı ,inşaallah sağ salim kucağına alırsın ...

nasıl seni o kadar bekletir anlamıyorum yaa bebişine birşey olsaydı Allah korusun yakınların çok ii yapmış Rabbim bebeğine de sana da bir an önce şifa versin inş.

Çok geçmiş olsun canım , zor bir Tecrübe olmuş , doktorda amma atarlı çıkmış ... Cumartesiye şurda 2 gün kaldı ,inşaallah sağ salim kucağına alırsın ...
Cumartesi sabahtan tahlil yapılcak inş iyi çıkar bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum artık lütfen dua edin

nasıl seni o kadar bekletir anlamıyorum yaa bebişine birşey olsaydı Allah korusun yakınların çok ii yapmış Rabbim bebeğine de sana da bir an önce şifa versin inş.
Doğum esnasında aynen öyle dedim bende doktora dayanamıyorm artık bebege bişey olucak diyorum biz onun kalbini dinliyoruz bize işimizi öğretme diye bağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…