2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cumartesi sabahtan tahlil yapılcak inş iyi çıkar bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum artık lütfen dua edin
Gideceksin canım allahın izniyle.. Sen dinlebmene bak ve sütünü sağ bunlar lazım sana..

Daha sonra da Doktorunun tavrını da net sitelerine forunlara yaz, ben allah değilim falan lafını.. Diğer hastaları bilsin en azından...

Şimdi dinlenmene bak, bebeğinin şapkasını kokla sütü artırır bebek başından gelen koku..

Reactions: 9ay
Nasıl bi kötü tecrüben oldu canım
Anlatmayayım canım hiç ... Normal doğum düşünenlerin vebaline girmeyeyim , aslında bebek doğduktan sonra foooşşşş diye suyu geldiğinde o kadar rahatlıyorsun ki , vücudun hafifliyor resmen ama benim doğması gerekenden 3.5 ay önce Doğduğu için rahatlama hissini falan düşünmüyorsun , birde bence ağrıya dayanıklı olmak gerekiyor , kolay bi Ağrı değil bence , eşimin Arkadaşımın Hanımı 40. Haftasında yürüyüş bâbında olsun diye pazara gidiyor eve gelince doğum Başlıyor paldır küldür gidiyorlar hastaneye 10 saat içinde doğuruyor, öyle hiç zor değildi , (sanki diş ağrısı olurda çekilince rahatlatsın )çok rahattı falan deyince eşimde bana sen nazlısın bak ne kadar kolay anlatıyor dedi. Birşey demedim , 1 sene sonra, 1-2 hafta öncesi safradan zehirlenmiş ama eşine ve doktora midem ekşiyor halsizlik kusma var diyor kan tahlili alıyorlar sonuçları eşime bi gösteriyor safradan zehirleniyormuş , böbrekte Taş düşürüyormuş , kadın hala işyerinde Çalışıyor yalnız :)) hemen paldır küldür çağırıyorlar hastaneye yatışı Yapılıyor safrasını almışlar , eşim 1 gün müşade Altın'da tutalım Demiş akşamına elini kolunu sallaya sallaya yürüyerek çıkmış :)) yani herkesin Ağrı Eşiği farklı oluyor , kadın zehirleniyor hala işe gidiyor , ben bi doğuruyorum 2-3 ay eşimi yaklaştırmıyorum :)))

Erken doğumlarda zaten sancı çok daha yüksek olurmuş. Seninki o nedenle de o kadar sancılı olmuş olabilir canım.Bebek büyüdükçe sancı azalır derler ya, atıyorum 3,5 kiloluk bir bebek 2.800 olandan çok daha kolay doğuyor, neden acaba. Miyadıyla ve olayın doğal gelişimiyle ilgili heralde.

Çok sağol canım

Bu dra dava açılamıyor mu yaa allah bildiği gibi yapsın

Anladım canım..aynen artık kimsemin doğumundan etkilenmiyorum çünkü gerçekten herkesin ağrı eşiği farklı ve farklı şeyler anlatıyorlar..en basitinden benim elim kesilir oturur ağlarım arkadaşımın eli kesilir hiçbirşey olmamış gibi işine devam eder..Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Bebek kakasını yapmış canım yememesi için acil doğması gerek dedi ama beni tam 1 buçuk saat zorladı bebeğim pislik içinde doğmuş allah kimseyi doktorların eline düşürmesin

Bir de sen 9 ay bu dra gittin. Muayene oldun sohbet ettin tanıdın güvendim doğuma karar verdin. Bunlar doğum esnasında değişiyorlar demek ki. Benim bildiğim yukarıdan bastırmaya çok karşıdır kadın doğumcular. Bir de anlamadığım şey sana neden bu kadar bilgi veriyorlar, panik yaptırıyorlar. Mekonyumluysa mekonyumlu senin yapabileceğin birşey mi var bu esnada. Alsın seni doğumhaneye versin suni sancıyı motive etsin seni doğurtsun bebeği. Biz de acı çekiyoruz herhalde o anda bebek doğsun diye var gücümüzle çaba sarfediyoruz.

Canim ben hastane tipi kiraladım. Biraz pahali ama süt sorunun olmaz emin ol yavrun için en iyisi

Canim ben hastane tipi kiraladım. Biraz pahali ama süt sorunun olmaz emin ol yavrun için en iyisi
Xanım ben beklemedm kendimi suçalatıp dueuyorm ya sonrasında sağdım emzirdim gelmedi snacılar olunca geç mi kaldım diyprum hep şimdi bıradan aldım bi tane kiralanacak yer bulamadım sen intrrnetten mi kiraladıb

Ben hastaneye sordum onlar firmanın numarasini verdi canım zaten bizim eve çok yakınmıs eşim alıp geldi hemen ama oğlum eve geldiğimden beri kullanmıyorum sürekli Emziriorum alissin die

Onlar bi şekilde kendilerini haklı çıkartıyolar canım hepsi birbirini koruyo çünkü
Canim benim allah yardımcıniz olsun sana bagislasin kuzunu bi an once evinize geçin inşallah. Bu cektiklerimiz gunahlarimiza Kefaret olsun ama senin dr u napmali bilmem. Şikayet et mutlaka hiç bişey olmasa bi kaç gün canı sıkılır

Hemşire bir arkadaşım doğumundan sonra hastane tipi kiralamış ve çok memnun olmuş diğerleri yara yapıyor diyordu. Sütle ilgili sorun yaşarşan kesinlikle hastane tipi kirala demişti bana. 80 tl gibi birşeymiş bir aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…