- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.381
Özel hastane devlet olsa bu kadar koymazdı zaten paramızla rezil olmak böyle bişeyÖzelde mi oldu hu olay devlette mi ne biçim doktormus o ya
Özel hastane devlet olsa bu kadar koymazdı zaten paramızla rezil olmak böyle bişeyÖzelde mi oldu hu olay devlette mi ne biçim doktormus o ya
Gideceksin canım allahın izniyle.. Sen dinlebmene bak ve sütünü sağ bunlar lazım sana..Cumartesi sabahtan tahlil yapılcak inş iyi çıkar bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum artık lütfen dua edin
Şoktayim resmen nasıl olur böyle bişey keşke biri dövse o doktoruÖzel hastane devlet olsa bu kadar koymazdı zaten paramızla rezil olmak böyle bişey
İnşallah biran önce iyileşir bebeğin Allah şifa versinCumartesi sabahtan tahlil yapılcak inş iyi çıkar bebeğimi alıp evime gitmek istiyorum artık lütfen dua edin
Bazen haberlerde görüyoruz ya doktor dövülmüs öldürülmüş diye bazı doktorlar gerçekten hakediyo bunuŞoktayim resmen nasıl olur böyle bişey keşke biri dövse o doktoru
Anlatmayayım canım hiç ... Normal doğum düşünenlerin vebaline girmeyeyim , aslında bebek doğduktan sonra foooşşşş diye suyu geldiğinde o kadar rahatlıyorsun ki , vücudun hafifliyor resmen ama benim doğması gerekenden 3.5 ay önce Doğduğu için rahatlama hissini falan düşünmüyorsun , birde bence ağrıya dayanıklı olmak gerekiyor , kolay bi Ağrı değil bence , eşimin Arkadaşımın Hanımı 40. Haftasında yürüyüş bâbında olsun diye pazara gidiyor eve gelince doğum Başlıyor paldır küldür gidiyorlar hastaneye 10 saat içinde doğuruyor, öyle hiç zor değildi , (sanki diş ağrısı olurda çekilince rahatlatsın )çok rahattı falan deyince eşimde bana sen nazlısın bak ne kadar kolay anlatıyor dedi. Birşey demedim , 1 sene sonra, 1-2 hafta öncesi safradan zehirlenmiş ama eşine ve doktora midem ekşiyor halsizlik kusma var diyor kan tahlili alıyorlar sonuçları eşime bi gösteriyor safradan zehirleniyormuş , böbrekte Taş düşürüyormuş , kadın hala işyerinde Çalışıyor yalnız :)) hemen paldır küldür çağırıyorlar hastaneye yatışı Yapılıyor safrasını almışlar , eşim 1 gün müşade Altın'da tutalım Demiş akşamına elini kolunu sallaya sallaya yürüyerek çıkmış :)) yani herkesin Ağrı Eşiği farklı oluyor , kadın zehirleniyor hala işe gidiyor , ben bi doğuruyorum 2-3 ay eşimi yaklaştırmıyorum :)))Nasıl bi kötü tecrüben oldu canım
Çok sağol canımİnşallah biran önce iyileşir bebeğin Allah şifa versin
Erken doğumlarda zaten sancı çok daha yüksek olurmuş. Seninki o nedenle de o kadar sancılı olmuş olabilir canım.Bebek büyüdükçe sancı azalır derler ya, atıyorum 3,5 kiloluk bir bebek 2.800 olandan çok daha kolay doğuyor, neden acaba. Miyadıyla ve olayın doğal gelişimiyle ilgili heralde.Anlatmayayım canım hiç ... Normal doğum düşünenlerin vebaline girmeyeyim , aslında bebek doğduktan sonra foooşşşş diye suyu geldiğinde o kadar rahatlıyorsun ki , vücudun hafifliyor resmen ama benim doğması gerekenden 3.5 ay önce Doğduğu için rahatlama hissini falan düşünmüyorsun , birde bence ağrıya dayanıklı olmak gerekiyor , kolay bi Ağrı değil bence , eşimin Arkadaşımın Hanımı 40. Haftasında yürüyüş bâbında olsun diye pazara gidiyor eve gelince doğum Başlıyor paldır küldür gidiyorlar hastaneye 10 saat içinde doğuruyor, öyle hiç zor değildi , (sanki diş ağrısı olurda çekilince rahatlatsın )çok rahattı falan deyince eşimde bana sen nazlısın bak ne kadar kolay anlatıyor dedi. Birşey demedim , 1 sene sonra, 1-2 hafta öncesi safradan zehirlenmiş ama eşine ve doktora midem ekşiyor halsizlik kusma var diyor kan tahlili alıyorlar sonuçları eşime bi gösteriyor safradan zehirleniyormuş , böbrekte Taş düşürüyormuş , kadın hala işyerinde Çalışıyor yalnız :)) hemen paldır küldür çağırıyorlar hastaneye yatışı Yapılıyor safrasını almışlar , eşim 1 gün müşade Altın'da tutalım Demiş akşamına elini kolunu sallaya sallaya yürüyerek çıkmış :)) yani herkesin Ağrı Eşiği farklı oluyor , kadın zehirleniyor hala işe gidiyor , ben bi doğuruyorum 2-3 ay eşimi yaklaştırmıyorum :)))
Çok sağol canımGideceksin canım allahın izniyle.. Sen dinlebmene bak ve sütünü sağ bunlar lazım sana..
Daha sonra da Doktorunun tavrını da net sitelerine forunlara yaz, ben allah değilim falan lafını.. Diğer hastaları bilsin en azından...
Şimdi dinlenmene bak, bebeğinin şapkasını kokla sütü artırır bebek başından gelen koku..
Hastaneye 6 cm açıklıkla geldim pazartesi sabahı 04 te sabah 7 olduğunda 9 cm açıklık vardı doktor geldi suyumu patlattı ve mekonyumlu su dedi doktora korkudan bişey olurmu diye sordum ben allah değilim hiçbişeyin garantisini veremem dedi beni cil doğuma aldı yarım saat içinde doğması gerek diye ıkınma hissim hiç yoktu doğumhanede suni sancı verildi ilk yrım saat çok denedim ama olmdı sonra pes etmeye başladım hep ağladım sezeryana alın diye yalvardım hep üzerime bastırdılar şuan nefes alırken zorlanıyorum 1 buçuk saat sonunda doktoru tekmelemeye başladım eşimi çağırdılar annemler aşağıda söylenmeye başlamışlar doktor duyunca kızdï annemi kayınvalidemi ve ablamıda aldı doğum haneye annem bağrïndığı için buyur gel sen doğurt dedi En sonunda bağrışlara dayanamadı ve sezeryana aldı hamilelikte idrar yolu enfeksiyonum vardı ve doğumda tam açıklıkla 1 buçuk saat bebek beklediği için bebekte enfeksiyon kapmış pazartesi doğum yaptım ve en az cumartesiye kadar burdayız cumartrsi tahlillerden sonra belli olucak çıkıp çıkamıycamız uyuduğumda hep sıçrıyorum psikolojim hiç iyi değil çok kötüyüm
Onlar bi şekilde kendilerini haklı çıkartıyolar canım hepsi birbirini koruyo çünküBu dra dava açılamıyor mu yaa allah bildiği gibi yapsın
Onlar bi şekilde kendilerini haklı çıkartıyolar canım hepsi birbirini koruyo çünkü
Anladım canım..aynen artık kimsemin doğumundan etkilenmiyorum çünkü gerçekten herkesin ağrı eşiği farklı ve farklı şeyler anlatıyorlar..en basitinden benim elim kesilir oturur ağlarım arkadaşımın eli kesilir hiçbirşey olmamış gibi işine devam eder..Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallahAnlatmayayım canım hiç ... Normal doğum düşünenlerin vebaline girmeyeyim , aslında bebek doğduktan sonra foooşşşş diye suyu geldiğinde o kadar rahatlıyorsun ki , vücudun hafifliyor resmen ama benim doğması gerekenden 3.5 ay önce Doğduğu için rahatlama hissini falan düşünmüyorsun , birde bence ağrıya dayanıklı olmak gerekiyor , kolay bi Ağrı değil bence , eşimin Arkadaşımın Hanımı 40. Haftasında yürüyüş bâbında olsun diye pazara gidiyor eve gelince doğum Başlıyor paldır küldür gidiyorlar hastaneye 10 saat içinde doğuruyor, öyle hiç zor değildi , (sanki diş ağrısı olurda çekilince rahatlatsın )çok rahattı falan deyince eşimde bana sen nazlısın bak ne kadar kolay anlatıyor dedi. Birşey demedim , 1 sene sonra, 1-2 hafta öncesi safradan zehirlenmiş ama eşine ve doktora midem ekşiyor halsizlik kusma var diyor kan tahlili alıyorlar sonuçları eşime bi gösteriyor safradan zehirleniyormuş , böbrekte Taş düşürüyormuş , kadın hala işyerinde Çalışıyor yalnız :)) hemen paldır küldür çağırıyorlar hastaneye yatışı Yapılıyor safrasını almışlar , eşim 1 gün müşade Altın'da tutalım Demiş akşamına elini kolunu sallaya sallaya yürüyerek çıkmış :)) yani herkesin Ağrı Eşiği farklı oluyor , kadın zehirleniyor hala işe gidiyor , ben bi doğuruyorum 2-3 ay eşimi yaklaştırmıyorum :)))
Bebek kakasını yapmış canım yememesi için acil doğması gerek dedi ama beni tam 1 buçuk saat zorladı bebeğim pislik içinde doğmuş allah kimseyi doktorların eline düşürmesin
Canim ben hastane tipi kiraladım. Biraz pahali ama süt sorunun olmaz emin ol yavrun için en iyisiYa kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur
Xanım ben beklemedm kendimi suçalatıp dueuyorm ya sonrasında sağdım emzirdim gelmedi snacılar olunca geç mi kaldım diyprum hep şimdi bıradan aldım bi tane kiralanacak yer bulamadım sen intrrnetten mi kiraladıbCanim ben hastane tipi kiraladım. Biraz pahali ama süt sorunun olmaz emin ol yavrun için en iyisi
Ben hastaneye sordum onlar firmanın numarasini verdi canım zaten bizim eve çok yakınmıs eşim alıp geldi hemen ama oğlum eve geldiğimden beri kullanmıyorum sürekli Emziriorum alissin dieXanım ben beklemedm kendimi suçalatıp dueuyorm ya sonrasında sağdım emzirdim gelmedi snacılar olunca geç mi kaldım diyprum hep şimdi bıradan aldım bi tane kiralanacak yer bulamadım sen intrrnetten mi kiraladıb
Canim benim allah yardımcıniz olsun sana bagislasin kuzunu bi an once evinize geçin inşallah. Bu cektiklerimiz gunahlarimiza Kefaret olsun ama senin dr u napmali bilmem. Şikayet et mutlaka hiç bişey olmasa bi kaç gün canı sıkılırOnlar bi şekilde kendilerini haklı çıkartıyolar canım hepsi birbirini koruyo çünkü
Hemşire bir arkadaşım doğumundan sonra hastane tipi kiralamış ve çok memnun olmuş diğerleri yara yapıyor diyordu. Sütle ilgili sorun yaşarşan kesinlikle hastane tipi kirala demişti bana. 80 tl gibi birşeymiş bir aylıkYa kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?