2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Olabilir uykunuykuyu mayalar derler ya :)
Uyusun inşallah sen de rahat edersin

Reactions: 9ay

Doğum kilosuna 15günde ulaşmış demişsin ya
15günde 600gram almış ve bu çok iyi bence bence sütün yaramış.
İlk kızımda ayda 400gr alıyor diye sevinirdim yani. 1 ysşında 9kiloydu ilk kızım, 6aylıkken 6kg

Canım bunu doktor mu önerdi? Bize sağlık ocağından verdiler ama içim rahat kullanamıyorum bi kaç defa verdim:/ Nereden aldığını öğrene bilir miyim

Canım bu d3 ü doktormu önerdi? Bu arada aldın mı?
Yok canım doktor devletin verdiği dviti verdi ama içeriğindekilerden dolayı pek içime sinmedi kullanmadım hiç. Bunu arkadaşım önerdi. İnternette de olumlu şeyler okudum. Sipariş verdim canım satan bayan istanbuldaymış Allahtan yanında da getirmiş o yüzden bir iki güne gelir. Yoksa amerikadan gönderiyor sanırım.
Almayı düşünüyorsan iletişime geç sen de hemen. Vardır daha elinde. İst. Deysen bir günde elinde olur.

Canım bunu doktor mu önerdi? Bize sağlık ocağından verdiler ama içim rahat kullanamıyorum bi kaç defa verdim:/ Nereden aldığını öğrene bilir miyim
Yok Can'ım bir blogda denk geldim bununla ilgili bir yazıya.Daha sonra araştırdım ve kanserojen içerdiğini öğrenince vermedim hiç.N11 den aldım ben 110 liraya.Carlosn baby D drops almıştım.Annem de Rx choice ve rugby diye bi markanın siparişini vermiş Amerika'daki arkadaşına ama artık ben almış bulundum .Bu markaların hiçbirinde katkı maddesi yok sadece D vitamini ve Hindistan cevizi yağı var için rahat kullanabilirsin.

Aynen hesap yaparken doğduğu kiloyla şimdikine bakmamak lazım. Arada verdiği kiloyu biliyorsak ona göre hesaplamalı. 9ay ın bebeği 600gr almamış iki katı kadar almış neredeyse. Bundan sonraki ayda daha çok belli olur.

Cnm bn ih mih dedigi her an emziryrm nrde nasil uyumk istrse oyle uyutyrm ve bebk her uyudugunda uyuma sansim yok bu sut vucutla ilgili bnm sutum akip tasmiyo ama kilo aldiriyo onmli oln bu bnce sutunun cok olmssini degil kaliteli olmasini onmse arkadasimin sutu fiskiriyo ama 3. Ayda bnm bebegmle ayni kiloda biz daha 36 gunluguz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…