2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kahverengi geliyo iki gündür pazarda pnbe su geldi az. Yarin dr gtcem bakalım.rabbim sevinçli hayırlı haberle dönmek nasip etsin

öldüğünden kahverengi leke geliyor derken ne kastettin hc anlamadım ben baska bisey mi kastettin ki kahve leke değilde kırmızı sıkıntı diye biliyorum ben
ay canım klavye yanlış yazmış. İki gündür kahverengi leke geliyor.olacaktı.kan gelmedi henüz.bilmiyorum rabbim yardımcım olsun yarin öğleden sonra diyarbakıra gitcez.dr çağırdı.umitimz az,ama Rabbim büyük.:/

Ben de erkek hissediyorum bazen de kız

Ailemden uzagim benimki de sürpriz yumurta ,

aynen bende uzağim vede calisiyorum . gelecek çok flu aklima getirmemeye calisiyorum bnm gec dollenme oldu haftalarca doktorum dusuk olacak gibi dedi progesteron hormonumda cok dusuktu ayrica kesenin etrafinda kanaam bolgesi vardi doktorum bebegi dusunuyosan eger progestan kullanman lazim dedi karar verme asamasi cok zor oldu benim icin ve bu hafta kurtaj dusuncesiyle gittik ama kalp atisini duyunca ve kanamanin durdugunu gorunce yapamadik

kahverengi geliyo iki gündür pazarda pnbe su geldi az. Yarin dr gtcem bakalım.rabbim sevinçli hayırlı haberle dönmek nasip etsin
Kahverengi önemli değil diyolar canım inşallah kırmızıya dönmez ama bazen kırmızı lekede bile ilaçla müdahale edilip düşük . Stres falan yapma Rabbim mucizeni korusun

Kızlar evde yemek yapmadim yattim hep..esim disari cikardi bir bas dönmesi bende kendime gelenedim..yemek yiyip eve kactik uzandim simdi..tansiyonum düstu galiba..ne iti gelir..tuzlu ayran ictim..kolonyo döktum kokladim..

B

Beyaz camasir giymek cok onemli her turlu seyleri anlamak icin ama icini ferah tut bisey yoktur allahin izniyle
Çok teşekkür ederim haklısın ama hepsini birden atmış annem temiz olmasına rağmen makinaya başka rahat ettiğim yoktu maalesef inşallah öyledir herkesin sağlıkla geçsin inşallh :/

Herkese merhaba Bende 8 haftalik hamileyim kismetse haziran 2016annesi olacagim... Henüz21 aylik ikizlerim var sürpriz yumurta oldu bu Herkese mutlu gebelikler ve sonundada saglikli bebisler dilerim

Merhaba , yasasin bir ikiz annesi .. ben bu gebeligimde hic beklemiyorken ikiz gebe kalmisim . Biraz anlatir misiniz , kac kilo dogdular ,kuvezde kaldilar mi , bakimlari nasil ,nasil yatak almaliyiz ?

Kızlar evde yemek yapmadim yattim hep..esim disari cikardi bir bas dönmesi bende kendime gelenedim..yemek yiyip eve kactik uzandim simdi..tansiyonum düstu galiba..ne iti gelir..tuzlu ayran ictim..kolonyo döktum kokladim..
Sarımsak daha düşürür ayaklarım altına yastık kıy tuzlu ayran iç alışkın olmayınca birden oluyor bazen genelde düğük çıkıyo tansiyonlar endişe etme geçmiş olsunn :)

Internette adet doneminde lekelenme olabilecegi yaziyor canim

Sayfada en cok mideden sikayet eden biriyimdir heralde , ilac almadim , kizima hamileyken icmistim hic ise yaramamisti .

4 ayda biter diye umuyorum . Cok kotu oluyorum ben de . Bu sabah kalkar kalkmaz bir bardak su ictim .bir nebze daha rahat kustum sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…