- 4 Ekim 2015
- 223
- 106
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.121
kahverengi geliyo iki gündür pazarda pnbe su geldi az. Yarin dr gtcem bakalım.rabbim sevinçli hayırlı haberle dönmek nasip etsinCanım Perşembe sabah kırmızı lekelenmem oldu acile gittik kan aldılar değerim düşük çıktı
Doktor Sağlıksız bir hamilelik olabilir dedi
Pazartesi gel yine kan ver değerine bakalım dedi.
Perşembe eve döndük akşama doğru kanamam çoğaldı akşam düşük yaptım evde.
Cuma tekrar doktora gittim düşmüş bebek dedi.
İlk 3 ayda düşen bebekler sağlıksız olduğu için düşer dedi.
Zaten değerim 2.612 di normal bir değer değildi
ay canım klavye yanlış yazmış. İki gündür kahverengi leke geliyor.olacaktı.kan gelmedi henüz.bilmiyorum rabbim yardımcım olsun yarin öğleden sonra diyarbakıra gitcez.dr çağırdı.umitimz az,ama Rabbim büyük.:/öldüğünden kahverengi leke geliyor derken ne kastettin hc anlamadım ben baska bisey mi kastettin ki kahve leke değilde kırmızı sıkıntı diye biliyorum ben
Ben de erkek hissediyorum bazen de kızNasılsınız anişlerrr.....
Sanirım kendime nazar degdirdim vea piskolojik ama ne guzel omlet le kahvaltı yapmıştım ve tümü gitti
Şu an hala migdem cok fena.
Bu arada bnde bebek arabalarına göz diktim şimdiden. Quinny markası cok guzel.
Pembiş midelleri cok guzel ama ben nedense hep erkek hissediyorum
Canım hoşgeldin .. benim de kızım 8 aylık.. tabi sizin kiler ikiz olsun sağ salim gelsinlerHerkese merhaba Bende 8 haftalik hamileyim kismetse haziran 2016annesi olacagim... Henüz21 aylik ikizlerim var sürpriz yumurta oldu bu Herkese mutlu gebelikler ve sonundada saglikli bebisler dilerim
Canım hoşgeldin .. benim de kızım 8 aylık.. tabi sizin kiler ikiz olsun sağ salim gelsinler
Ailemden uzagim benimki de sürpriz yumurta ,oyy masallah seninkilerde ikiz gibi buyuyup giderler inş..
Masallah bende siki ebebek takipcisiyim bazen pusetle takim oluyolar ama sen en son alinmasi gereken seyi ilk almissin gule gule kullanin
Ailemden uzagim benimki de sürpriz yumurta ,
Kahverengi önemli değil diyolar canım inşallah kırmızıya dönmez ama bazen kırmızı lekede bile ilaçla müdahale edilip düşük . Stres falan yapma Rabbim mucizeni korusunkahverengi geliyo iki gündür pazarda pnbe su geldi az. Yarin dr gtcem bakalım.rabbim sevinçli hayırlı haberle dönmek nasip etsin
Kızlar evde yemek yapmadim yattim hep..esim disari cikardi bir bas dönmesi bende kendime gelenedim..yemek yiyip eve kactik uzandim simdi..tansiyonum düstu galiba..ne iti gelir..tuzlu ayran ictim..kolonyo döktum kokladim..
Çok teşekkür ederim haklısın ama hepsini birden atmış annem temiz olmasına rağmen makinaya başka rahat ettiğim yoktu maalesef inşallah öyledir herkesin sağlıkla geçsin inşallh :/B
Beyaz camasir giymek cok onemli her turlu seyleri anlamak icin ama icini ferah tut bisey yoktur allahin izniyle
Herkese merhaba Bende 8 haftalik hamileyim kismetse haziran 2016annesi olacagim... Henüz21 aylik ikizlerim var sürpriz yumurta oldu bu Herkese mutlu gebelikler ve sonundada saglikli bebisler dilerim
Sarımsak daha düşürür ayaklarım altına yastık kıy tuzlu ayran iç alışkın olmayınca birden oluyor bazen genelde düğük çıkıyo tansiyonlar endişe etme geçmiş olsunn :)Kızlar evde yemek yapmadim yattim hep..esim disari cikardi bir bas dönmesi bende kendime gelenedim..yemek yiyip eve kactik uzandim simdi..tansiyonum düstu galiba..ne iti gelir..tuzlu ayran ictim..kolonyo döktum kokladim..
Merhaba bebişleriniz iyidir umarım hepinizin bugün dışarı çıktık arkadaşlarla kırmızı çamaşır giydiğim için rengini anlamadım ama döndüğümde koyu bir akıntı vardı. Endişelenmeyim diyorum ama 2. Adet dönemim geldi o dönemki ki gibi sancılarım geliyor.
Yarında işe başlayacaktım ya.
Teşekkür ederim ımarım öyledir ya.Internette adet doneminde lekelenme olabilecegi yaziyor canim
Merhaba anneler bebişim ve ben oyumzuu kullandık şimdi eve geldik :) benim çok midem bulanıyor kızlar. Ama en aşıı bulanma şekliyle bulanıyor. Gece uyurlen uykumdan uyandırıyor o derece. Yatağın icinde oturup çaresizlikten aģladığımı biliyorum. Napıcam böyle ne zamana kadar böyle gider. Varmı benim gibi midesi bulanan. Doktor hap verdi ama kullanmasan daha iyi dedi. Bende kullanmıyorum..
Teşekkür ederim ımarım öyledir ya.
nasıl devam ediyor mu benim de ara ara geliyo ama birinde adet donemimdi digerinde ovulasyon dönemi ki normalde ovulasyon zamani lekelenmem olurdu zaten yine de doktora soracağım insallah bi aksilik yoktur iyidir yavrucanlarimiz..Teşekkür ederim ımarım öyledir ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?