2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar lekenin rengi kirmizi degilse ve devam etmiyorsa korkmayin . Ama devam.ederse ve rengi gittikce koyulasir pembelesirse kanama diyebiliriz .
Yine de 7 ay kanama olup bebegi dusmeyen bir gebelik yasamis biri olarak ne yazilmissa onu yasayacagiz.

Kızlar saolun kendime geldim ayaklarimin altina yastik koyup uzandim..şimdi daha iyiyim..tuzlu ayran icmistim..

iyiyiz canım inşallah secim sonuçları hayırlı olur milletimiz için evlatlar ile ilk oyu kullandık bugün ilkkez oy ayarken dua ettim demek ki evlat böyle bisey Rabbim zalimlere fırsat vermesin hem içerde hem dışarda

Kızlar miğdem çok kotü.
Çoook açım....
Kahvaltımı çıkartım.
Ogleden sonra yarım nar yedim okadar.
Açım migde bulantısı yüzünden su bile içemiyorum.
Napayım soyleyin oturup aglayasim var

hepimiz icin hayirlisi olsun cnm

Kızlar miğdem çok kotü.
Çoook açım....
Kahvaltımı çıkartım.
off benim icin minik minik yemek hep faydali oluyordu.. bir parca ekmek 2 saat sonra bir dilim elma vs.. yemek falan deil ama meyveli yogurt kraker elma ve elmek bana hep iyi geliyo bulanti olunca.. ac kalinca insanin midesi dahada bulaniyo.. doktora git devam ederse

Ayran ictim bende birazck.
Daha iyi geldi.
Şekerli şeyler daha fena yapıyor beni.

merhaba haziran anneleri ben de 8 haftalık hamleyim geçen hafta günde 3kez istifra ediyordum dün bulantılarım azaldı korkarak doktora gittim çok şükür bebeğim iyi ama bulantıları erken azalan varmı benim gibi daha önce kaybım olduğu için endiseleniyorum Allah sağlıkla kucagımıza almayi nasip etsin inşallah

merhaba hayirli olsun bndede bi kac gun oluyor aonra olmuyor.. illa bulanti olmak zorunda deil icini ferah tut

Kızlar miğdem çok kotü.
Çoook açım....
Kahvaltımı çıkartım.

Canim bos mide cokkk bulaniyorrr ben surundum gunlerdir bulandikca yemedim yemedikce bulandi. Dun ve bugun zorla yedim kuru ekmek peynir yagsiz makarna yogurt cubuk kokusu olmayan seyler ve epey azaldi ac kalma sakin asla gecmez

nasıl devam ediyor mu benim de ara ara geliyo ama birinde adet donemimdi digerinde ovulasyon dönemi ki normalde ovulasyon zamani lekelenmem olurdu zaten yine de doktora soracağım insallah bi aksilik yoktur iyidir yavrucanlarimiz..
Aynen canım yok devam etmedi ya. Bi de yatmaktan belim ağrıyo artık ders çalıltım bugün az sehpaya eğildim falan ağrılar oluyor be yapsam sığamıyorum şiştim kaldım

Doktor beklemiş kan eski kan falan olabilir demişti birisinde canım.

Kızlar miğdem çok kotü.
Çoook açım....
Kahvaltımı çıkartım.
Şu çubuk krakerleri ben de senden farksız değilim ama bi an olsun eskisi gibi hissetmemi sağlıyor.

Merabalar
Clexane ve Hibor karsilasmasi yapabilir miyiz?
Hibor cok fazla yakıyor artık dayanamıyorum clexane kullananların benim kadar sikayetci oldugunu gormedim forumda
Şöyle deyim, hibor 5000 i gobekten vurdugumda hüngür hüngür aglıyorum, öyle yakıyor ki dayanamıyorum

Clexane kullananlar yorum yapabilir misiniz? Acaba Clexane, Hibor a göre daha mı az yakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…