2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eskiden catapat şekerler olurdu ya ağzımızda patlardı sanki boğazıma ondan yerleştirmisler çatırdıyo orda. Bu gece inşallah uyuyabilirim. Uykularım haram oldu mide bulantısından. Bende çubuk kraker havuç salatalık böyle şeyler yiyebiliyorum. Bide ayva yiyorum deli gibi sürekli ayva istiyo canım.

bebis güzel olcak desene :) bende hep unutuyorum ayva yemeyi yaa

S
selam hiboru hic kullanmadim. Sadece claxene tecrubem var. O da vurdugum yere gore bazen agriyor bazen agrimiyor. Ama igne yeri genelde morariyor.

S
selam hiboru hic kullanmadim. Sadece claxene tecrubem var. O da vurdugum yere gore bazen agriyor bazen agrimiyor. Ama igne yeri genelde morariyor.

Aleykum selam benim de cogunlukla morariyor lakin her seferinde ilac fena yakıyor. Bakalm baska yorum gelecek mi ilk sen cvp yazdın.

Kızlar miğdem çok kotü.
Çoook açım....
Kahvaltımı çıkartım.
Ogleden sonra yarım nar yedim okadar.
Açım migde bulantısı yüzünden su bile içemiyorum.
Napayım soyleyin oturup aglayasim var

Sen daha iki gun.once bulantim yok demiyo muydun :) mideyi bos tutmak daha kotu yapiyo , ben zorla da olsa kusunca biraz toparliyorum

Merhaba , yasasin bir ikiz annesi .. ben bu gebeligimde hic beklemiyorken ikiz gebe kalmisim . Biraz anlatir misiniz , kac kilo dogdular ,kuvezde kaldilar mi , bakimlari nasil ,nasil yatak almaliyiz ?

Merhaba bende şok olmuştum ilk öğrendiğimde ... Ben guzel bir gebelik gecirdim tabi tek gebelige gore cok daha zahmetli ve zor daha dikkatli olmak gerekiyor 38.haftada dogum yaptim .. oğullarim 1.650 ve 3.200 olarak doğdu birisi cok iyi beslenememiş ciftyumurta ikizi buarada... kilosu dusuk olan 18gun kuvozde kaldi sukur simdi ikiside saglikli ... Yardimci olacak birileri varsa bakimi kolay tabi.. ama bence siz simdiden hic bunlari dusunmeyin hamileligin keyfini cikarin... biz park yatak aldik halada kullaniyoruz ...

Aleykum selam benim de cogunlukla morariyor lakin her seferinde ilac fena yakıyor. Bakalm baska yorum gelecek mi ilk sen cvp yazdın.
Clexan 0.4 kullaniyorum ignenin girisini sinek isirir gibi hissediyorum sonra o kolda biraz agirlik oluyor igne ucu kadar morariyor ve dokunmakla aci oluyor canim gobekten hic cesaret edemedim

Göbeği acıyan arkadaşım hiboru vurmadan önce soģuk birşeyler tut göbeģine uyusuyo bi nebze daha sonra oradan ogneyi yavasca sok ilaci yavas yavas enjekte et bide böyle dene istersen..ben böyle yapiyodum..

Kızlar ben uzun süredir igne kullanmiyorum..igneye basladim 3 fun sonra acillik oldumdu kanama alanim 3 gün önce ki ultrasonda yokken ne zaman igneye basladim kanama alanim olustu doktorda kanama alani bar diye kullanma dedi..yarin gitsem mi ki..

Günaydın hepinize. Nasılsınız?
Migrenim geçti çok şükür, ama iki gün çektim sıkıntısını.
Bugün artık ev işi yapayım biraz. Cumadan beri mutfağı bile toparlamıyordum. Yeni taşındık da geçen hafta ev hala karman çorman.

Benim bulantım yok gibi ama kötü kokuya dayanamıyorum artık. Izgara kokuları, et tavuk balık kokusu, tuvalet kokusu gibi. Böyle bir koku alınca yemek de yiyemiyorum, öğürtü geliyor.

Ama en güzeli meyve, çok rahatlatıyor.

Bir de memeleri büyümüş gibi hisseden var mı aranızda, benimkiler azcık büyüdü gibi.

bende evisi yapmadim ev fena tozlandi kac gundur temizlik yapmadim bugun kesin temizlik var.. bende 20 gun sonra ev tasicam guya yavas yavas toparlanmaya vaslayacaktim ama daha bi bardak toplamadim halsizlik fena ya hep bi mayis modu var.. migrenin gecmesine sevindim kendi yorma yapabildigin kadar yap ve mutlaka ara ara biseler at agzina bulanti olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…