- 8 Ekim 2015
- 153
- 133
- 53
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.161
hamulegöbegi yok ama fenA siskinim.. pantolon ve taytlarim cok dar geliyo simdiden
Benim karnım şişmedi ama kotlarımın dügmeleri zooooor kapanıyor.
Adet gelmiyor ya ve vucut su topluyor.
Şişkinlik ondan oluyor cnm
bebis güzel olcak desene :) bende hep unutuyorum ayva yemeyi yaaEskiden catapat şekerler olurdu ya ağzımızda patlardı sanki boğazıma ondan yerleştirmisler çatırdıyo orda. Bu gece inşallah uyuyabilirim. Uykularım haram oldu mide bulantısından. Bende çubuk kraker havuç salatalık böyle şeyler yiyebiliyorum. Bide ayva yiyorum deli gibi sürekli ayva istiyo canım.
selam hiboru hic kullanmadim. Sadece claxene tecrubem var. O da vurdugum yere gore bazen agriyor bazen agrimiyor. Ama igne yeri genelde morariyor.Merabalar
Clexane ve Hibor karsilasmasi yapabilir miyiz?
Hibor cok fazla yakıyor artık dayanamıyorum clexane kullananların benim kadar sikayetci oldugunu gormedim forumda
Şöyle deyim, hibor 5000 i gobekten vurdugumda hüngür hüngür aglıyorum, öyle yakıyor ki dayanamıyorum
Clexane kullananlar yorum yapabilir misiniz? Acaba Clexane, Hibor a göre daha mı az yakıyor?
S
selam hiboru hic kullanmadim. Sadece claxene tecrubem var. O da vurdugum yere gore bazen agriyor bazen agrimiyor. Ama igne yeri genelde morariyor.
Kızlar miğdem çok kotü.
Çoook açım....
Kahvaltımı çıkartım.
Ogleden sonra yarım nar yedim okadar.
Açım migde bulantısı yüzünden su bile içemiyorum.
Napayım soyleyinoturup aglayasim var
Ya şimdiden karnı şişen var mı acaba ??
Sanırım nazara getirdim kendimi bu gun fenaydıSen daha iki gun.once bulantim yok demiyo muydun :) mideyi bos tutmak daha kotu yapiyo , ben zorla da olsa kusunca biraz toparliyorum
Merhaba , yasasin bir ikiz annesi .. ben bu gebeligimde hic beklemiyorken ikiz gebe kalmisim . Biraz anlatir misiniz , kac kilo dogdular ,kuvezde kaldilar mi , bakimlari nasil ,nasil yatak almaliyiz ?
Clexan 0.4 kullaniyorum ignenin girisini sinek isirir gibi hissediyorum sonra o kolda biraz agirlik oluyor igne ucu kadar morariyor ve dokunmakla aci oluyor canim gobekten hic cesaret edemedimAleykum selam benim de cogunlukla morariyor lakin her seferinde ilac fena yakıyor. Bakalm baska yorum gelecek mi ilk sen cvp yazdın.
Clexan 0.4 kullaniyorum ignenin girisini sinek isirir gibi hissediyorum sonra o kolda biraz agirlik oluyor igne ucu kadar morariyor ve dokunmakla aci oluyor canim gobekten hic cesaret edemedim
Dayanilamayacak bi aci degil zaten igneden sonra ancak igne yerine dokunmayla oluyor tabi ilerledikce nolur bilememYani ilac yakıyor oyle mi canim?
Ben claxane kullaniorm gobekten zamanla alisti ilk zamanlar aciodu ama aglicak kadar diildi yinede simdi cok rahat 2saniyede yapiorm agri flnda yok morarmada olmuyo ilk hafta mosmordu smdi alisti sanrmYani ilac yakıyor oyle mi canim?
bende evisi yapmadim ev fena tozlandi kac gundur temizlik yapmadim bugun kesin temizlik var.. bende 20 gun sonra ev tasicam guya yavas yavas toparlanmaya vaslayacaktim ama daha bi bardak toplamadimGünaydın hepinize. Nasılsınız?
Migrenim geçti çok şükür, ama iki gün çektim sıkıntısını.
Bugün artık ev işi yapayım biraz. Cumadan beri mutfağı bile toparlamıyordum. Yeni taşındık da geçen hafta ev hala karman çorman.
Benim bulantım yok gibi ama kötü kokuya dayanamıyorum artık. Izgara kokuları, et tavuk balık kokusu, tuvalet kokusu gibi. Böyle bir koku alınca yemek de yiyemiyorum, öğürtü geliyor.
Ama en güzeli meyve, çok rahatlatıyor.
Bir de memeleri büyümüş gibi hisseden var mı aranızda, benimkiler azcık büyüdü gibi.
gunaydin cnm nasilsinGünaydın haziran anneleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?