2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Sen de yavaş yavaş başla bence, kendini çok yormadan. Ben oturdum mesela eşim mutfak ürünlerini verdi, ben gazeteye sardım oturduğum yerden

Gunaydin anneler :) benim bugun oglen dr kontrolum var ama cok cok heyecanliyim bebegi ilk kez gercek manada gorebilcem ilkinde cok kucuktu ve kalp atisini sadece gormustuk simdi kalp atisini duyucam ama cok korkuyorum kotu bisey vardir diye bu endise bi turlu gecmiyor. Lütfen benim icin dua edin.

Canım rahat ol bebeğin iyidir eminim.. annelik içgüdüsü bu.. evhamliyiz , dua ederim ben de...

Merhaba kızlar lütfen dua edermisiniz ,dr la girişme ne 6 saat kaldı belki daha az, neyapacagim bilmiyorum,inşaallah kalp atışını duyarız yoksa kürtaj der.10 gün bekledim.burda duymadılar orda duymuşlardı geçen hfta.ama kalp yavaştı.hızlanır gebelik küçük olabilir demişti ama cuma günü burda kalp atışı yok dendi yine.buraya inanmiyorum yine demişlerdi.bakalım dr m ne diyecek karmakarışık zihnim.kahverengi leke az az devam ediyor.

Günaydın kızlar. Dünden beri boğazım ağrıyoorr. Doktorum bi kaç ilaç söyledi ama ne kadar ilaçtan sayılırsa pek fayda etmiyor inşallah çabuk geçer. Kış hamileliği zormu olacak acaba onca dikkat ettim ama bağışıklık sistemi hamilelikte düşüyor hemen kaptım şifayı Allahtan öksürük vs. yok sadece boğazım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…