2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım benim bebeğim çok küçükken doktor keseyi göremedi ve kürtaj gerekebilir iki gün sonra gel dedi . Gitmedim. 1 hafta bekledim şükürler olsun kese görüldü 2 hafta sonra daa kalo atımı.. sıkma canını.. dua ederiz..benim kanamayla karisik lekelenmelerim oldu hep ama kızımı aldım kucağıma..

Günaydın deep görünmüyordun epeydir, merak etmiştik.
rayha dua edelim hakkında hayırlısı olsun canım,belirsizlik çok yorucu bir durum, Allah umduğuna kavuştursun inşallah

Calismayana daha kolay bence allah calisanlara toplu tasimaya binmek zorunda kalanlara hergun yardim etsin salgin cok cunku limonlu ilik sekerli suyla gecrdm bende ilacsz bogaz agrisi ve burun akintmi ic bnce rahatlatio

canım bal ye kaşık kaşık. Ihlamur zararlimi bilmiyorum çok iyi gelir ama dinlenmek en önemlisi.arı sütü çok iyi geliyor güçlendiriyor ama çok pahalı.arada yoğurda limon sık ye bağışıklığını artırır

Allah yardmcn olsun cnm iyi haberlerini beklioruz Rabbimin mucizesi bitmez sanada nasip etsin hayirlisiyla

Gebelikte sola yatmak gerekiyor ama 4. Aydan sonra.. ben hwamileligimin başından sonuna kadar ve doğumdan sonra 6 ay belim ağırdı sanırım başka bir sorunum var..
Ben simdiden basladm cunku en cok kan akimi oyle oluyomus zaten sirt ustu yatinca geriliyo kasigim yuz ustude rahat edemiorm sag sol yatiorm alismis oldum:)

Merhaba canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler ile dönersin

Bende de aynı durumdayım canım boğaz ağrısı ve grip bol bol mandalina ve portakal ye ve sıcak ballı süt iç birazda olsa rahatlatıyor boğazı. Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

Calismayana daha kolay bence allah calisanlara toplu tasimaya binmek zorunda kalanlara hergun yardim etsin salgin cok cunku limonlu ilik sekerli suyla gecrdm bende ilacsz bogaz agrisi ve burun akintmi ic bnce rahatlatio
Canim proyein c ve protein ne baktirdin ki kac cikti..homosisteinin kac cikti...benim mart ayinda baktirdim normal referansta denmisti..burdaki kadin dogumcum igne yazmamisti..canakkaledeki gittigim yazdi sadece 3 gun kullandim kanamam basladi hastanelik olunca kanama varken kullanmadim...ama igneyi kullanmadan 3 gün önce kanama alanim bile yoktu yani..doktora sorsam mi burdakine acaba..

mönj
Bende de aynı durumdayım canım boğaz ağrısı ve grip bol bol mandalina ve portakal ye ve sıcak ballı süt iç birazda olsa rahatlatıyor boğazı. Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
canımhasta olmadan yapılması lazım bunalr.eşim hekim zaten biraz anlatır.mandalinaasit var sonuçta amalimonyoğurtla çok farklı. birde süt mikropu artırır unutmayın hastayken yoğurt yenir ama süt asla heleki boğaz enfeksiyonunda.bunları hasta değilken yapın inşaallah bolbol

Çok fazla dışarı da çıkmıyorum ama çıkınca da arabadan inip kapalı yere havalar çok rüzgarlı zaten dışarda gezilecek gibi değil. toplu taşımaya da binmiyorum hiç ama nasıl oldu anlamadım birden boğazlarım yanmaya başladı. Halsizlikte yapıyo. Zencefil bal limon yaptım, ıhlamur falanda içiyorum geçer inşallah bir an önce. Çalışanların işi zor tabi Allah kolaylık versin.

Ben simdiden basladm cunku en cok kan akimi oyle oluyomus zaten sirt ustu yatinca geriliyo kasigim yuz ustude rahat edemiorm sag sol yatiorm alismis oldum:)
Ben her tarafıma dönüp yatıyorum zaten son aylarda sadece sola dönüp uyuyorsun ve karın biyudugu için uykuların kaçıyor, simdi tadını çıkarmak istiyorum

Hepsini yapıyorum da arı sütünü bilmiyordum. Eşime söyleyeyim alsın hamilelikte içiliyormu ki ?

birde balçokiyi gelir hastayken amapekmezyakar tahriş eder. amahasta değilkengerçek pekmez sabah akşambir kaşık alın hiç hasta olmazsınız. bolbol su için temiz güvenilir.

Günaydın deep görünmüyordun epeydir, merak etmiştik.
rayha dua edelim hakkında hayırlısı olsun canım,belirsizlik çok yorucu bir durum, Allah umduğuna kavuştursun inşallah

Günaydın cnm, cok sık gıremıyorum evet... haftasonu randevum vardı.. benım fasulye 2.5 cm olmuş
dr ıkılı test ıcın bır uzmana yonlendırdı.. sımdı onun telası sardı benı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…