- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.321
Gözünüz aydınKizlar slm dra gittik minnosumuzun kalp atislarini duyduk 1,6 cmm olmus haftasiyla cok uyumlu bir bebek dedi hersey yolundaymis cok mutluyum :) allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh. Bu arada sorunsuz bir gebelik olmasina ragmen dr cinsel birlikteligi bize yasakladi biz de ztn bebegi öğrendiğimizden beri oyle biseyi aklımıza getirmemistik isabet oldu. Diyecegim o ki riskli donem bitene kdr bu konuda dikkatli olmamiz en guzeli sanirim. Bu arada drdan cok memnun kaldik anadolu yakasinda oturan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ozel goztepe hastanesi fatih bey.
Ben senden 21 gün öndeyim. Bebeğide ilk kez 20 gün kadar önce kanamam olunca gördüm. Yoksa dahada beklerdi doktorum normal yani:) kesede gelismis maşallah daha erken yani.Kizlar kesem 14.7 mm olmus...ultrosoncu 5+3gun dedi ya..ama ben adete gore 6+5 olmam lazim..gerci gecende 9.7 ikende aradaki fark 9 gündü yine ayni hergun 1 mm artmis...kanama alani yok..doktora dedim ee benim bu gelen kan nerden geldi dedim...bazen ultrasonda gorulmeyen seyler olabiliyor dedi...gec dollenme sanirim benimkisi...daha baby yok..siz kesenoz kac mm iken bebegi ve yolk saci gordunuz..
Sana ikili tarama testi icin tarih verdimi doktorun? Bana 10 kasım dedi 10+6 olacağm günümle uyumluyum biraz erken geldide günlerimiz yakin ya merak ettim.Cok sevindm canm benmde risk kanama fln yok ama iliski yasak zaten aklima ble gelmez en ufak bi leke olsa bin pisman olurum acelesi yok:) su gunler gecsn once o ikinci plan:)
Merhaba ben de hibor 5000 kullanıyorum. Bugün 11.günüm. Hep koluma yapıyorduk sadece bir kez morardı. Sanırım o da iğneyi sokunca eti sıkarken bırakmayı unuttu eşim ondan oldu. Koluma yapınca omzuma kadar ağrı vuruyordu tutulmuş gibi sanki. Ama dün göbeğime yaptık daha az acı hissettim. Göbek daha rahat geldi bana. Sizin acı eşiğiniz düşük olabilir belki.
13 kasimda gdcem cnm bndeSana ikili tarama testi icin tarih verdimi doktorun? Bana 10 kasım dedi 10+6 olacağm günümle uyumluyum biraz erken geldide günlerimiz yakin ya merak ettim.
Cnm kese 20mm olmadan sanrm gozukmuo bebis ama fark kapanio bnmde 6gun cikmsti smdi tam gunundeyz rahat olAyy 6+5 olmam lazim adete gore ama 5+3 dendi..14.7 mm kesem..bebek henuz gorulmuyor..adetime gore 9 gun kadar fark var...siz kacinci haftada gordunuz bebegi..kanama alanim kalmamis ama zirt pirt lekenemiyorum..progestani fitil olarak al dedi...
Aa normal o zamann. Bende endise ettim ama 11. Hafta diye okuyunca. Yani o zaman icinde bulunduğumuz haftayı kastediyor doktorlar13 kasimda gdcem cnm bnde
Igneyi kullanma dedi yine...ama ben homozigotum ki..acaba corasprin alsammi ki..Cnm kese 20mm olmadan sanrm gozukmuo bebis ama fark kapanio bnmde 6gun cikmsti smdi tam gunundeyz rahat ol
bacaktan uzun süreli kullanınca ağrıdan yürümekte zorlanıldığı vs yazılmış ben hiç bacak denemedim. Göbek büyüyüp de gerilmeden (inşallah o günleri görürsem) göbeğe yapmaya karar verdim. Göbeğe yapamayınca kol ve bacağa yapcam. Yanma az da olda oluyor tabi ama göbekte o tutulma hissi olmuyor. Koluna da yapabilirsin onda da bacaktaki gibi hissedersin sanırım. Biraz da ruh halimizle alakalı aslında :) mutlu hissettiğim zamanlarda canım daha az acıyor sanki.Meraba ignelerimiz aynı canim evet o dedigin tutulma hissini yasiyorum ben de bacagimdan vurdugum icin bacagim tutuluyor gibi hissediyorum
Göbek sana daha rahat gelmiş ilginç ben ağlıyordum :) oyle nazlı bir insan da değilim ama sanırım dediğin gibi acı eşiğim düşük sanırım
23 kere vuruldum ben de 24. Olacak bugun acaba koldan denesem mi diyorum belki daha az yakar
Ewet bende tam 11 olcam gidicegmde. sana haber werirm yinede nasi gectgniAa normal o zamann. Bende endise ettim ama 11. Hafta diye okuyunca. Yani o zaman icinde bulunduğumuz haftayı kastediyor doktorlarçok tesekkur ederim.
Walla ben o vebali alamam kuzum ben claxane ve corasprin aliorm we almakta zorundaym doguma kadar doktrum net bu konuda sana once kullan sonra brakmi dedilerIgneyi kullanma dedi yine...ama ben homozigotum ki..acaba corasprin alsammi ki..
SağolasınnnEwet bende tam 11 olcam gidicegmde. sana haber werirm yinede nasi gectgni
Kullan diyen baska doktor..butdakide kullanma diyo lekelenmem var diye..Walla ben o vebali alamam kuzum ben claxane ve corasprin aliorm we almakta zorundaym doguma kadar doktrum net bu konuda sana once kullan sonra brakmi dediler
bacaktan uzun süreli kullanınca ağrıdan yürümekte zorlanıldığı vs yazılmış ben hiç bacak denemedim. Göbek büyüyüp de gerilmeden (inşallah o günleri görürsem) göbeğe yapmaya karar verdim. Göbeğe yapamayınca kol ve bacağa yapcam. Yanma az da olda oluyor tabi ama göbekte o tutulma hissi olmuyor. Koluna da yapabilirsin onda da bacaktaki gibi hissedersin sanırım. Biraz da ruh halimizle alakalı aslında :) mutlu hissettiğim zamanlarda canım daha az acıyor sanki.
Ben oglumda 10 sene once gittim ayrıntılı ultrason icin cok guzel ilgilenmisti sakalasmısti bizimle her yerini gosterip yorumlar yapmıstı kime benzeyeceği hakkında ben iri kemikliyim esim daha ince uzun cocuk babasına benzeyecek kemikleri ince uzun demisti aynen oğlum babası ben bu sefer ayrıntılıda ona gidecegim o gunleri gorursem12+3 de bende randevu aldım.. Fehmi Yazıcıoğluna yonlendırdı benım dr'um.. duyanınız oldu mu?
Kontrole gittin mi hic..bebegi yolk saci gordun mu...benim bugun lekelenmem oldu gittim kesem 14.7 mm cikti 5+3 dediler..ama adete gore 6+5 olmam lazim..sendede fatk var mi canim..Ben oglumda 10 sene once gittim ayrıntılı ultrason icin cok guzel ilgilenmisti sakalasmısti bizimle her yerini gosterip yorumlar yapmıstı kime benzeyeceği hakkında ben iri kemikliyim esim daha ince uzun cocuk babasına benzeyecek kemikleri ince uzun demisti aynen oğlum babası ben bu sefer ayrıntılıda ona gidecegim o gunleri gorursem
cnm 10+6 cok erken, 11-14. haftalar yapılabılır denıyor ama en uygun 12 ve 13. haftalarmışSana ikili tarama testi icin tarih verdimi doktorun? Bana 10 kasım dedi 10+6 olacağm günümle uyumluyum biraz erken geldide günlerimiz yakin ya merak ettim.
Ben oglumda 10 sene once gittim ayrıntılı ultrason icin cok guzel ilgilenmisti sakalasmısti bizimle her yerini gosterip yorumlar yapmıstı kime benzeyeceği hakkında ben iri kemikliyim esim daha ince uzun cocuk babasına benzeyecek kemikleri ince uzun demisti aynen oğlum babası ben bu sefer ayrıntılıda ona gidecegim o gunleri gorursem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?