2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gözünüz aydın) çok güzel oluyor 1.5 cm bile olsabizede doktor yasaklamadan biz yasaklamistik bir leke bile görsek tedirgin oluruz diye. Bence 3 ay çok uzun bir sürede değil zaten 1 aylık öğreniyoruz.

Ben senden 21 gün öndeyim. Bebeğide ilk kez 20 gün kadar önce kanamam olunca gördüm. Yoksa dahada beklerdi doktorum normal yani:) kesede gelismis maşallah daha erken yani.

Cok sevindm canm benmde risk kanama fln yok ama iliski yasak zaten aklima ble gelmez en ufak bi leke olsa bin pisman olurum acelesi yok:) su gunler gecsn once o ikinci plan:)
Sana ikili tarama testi icin tarih verdimi doktorun? Bana 10 kasım dedi 10+6 olacağm günümle uyumluyum biraz erken geldide günlerimiz yakin ya merak ettim.

Meraba ignelerimiz aynı canim evet o dedigin tutulma hissini yasiyorum ben de bacagimdan vurdugum icin bacagim tutuluyor gibi hissediyorum
Göbek sana daha rahat gelmiş ilginç ben ağlıyordum :) oyle nazlı bir insan da değilim ama sanırım dediğin gibi acı eşiğim düşük sanırım
23 kere vuruldum ben de 24. Olacak bugun acaba koldan denesem mi diyorum belki daha az yakar

Ayy 6+5 olmam lazim adete gore ama 5+3 dendi..14.7 mm kesem..bebek henuz gorulmuyor..adetime gore 9 gun kadar fark var...siz kacinci haftada gordunuz bebegi..kanama alanim kalmamis ama zirt pirt lekenemiyorum..progestani fitil olarak al dedi...
Cnm kese 20mm olmadan sanrm gozukmuo bebis ama fark kapanio bnmde 6gun cikmsti smdi tam gunundeyz rahat ol

bacaktan uzun süreli kullanınca ağrıdan yürümekte zorlanıldığı vs yazılmış ben hiç bacak denemedim. Göbek büyüyüp de gerilmeden (inşallah o günleri görürsem) göbeğe yapmaya karar verdim. Göbeğe yapamayınca kol ve bacağa yapcam. Yanma az da olda oluyor tabi ama göbekte o tutulma hissi olmuyor. Koluna da yapabilirsin onda da bacaktaki gibi hissedersin sanırım. Biraz da ruh halimizle alakalı aslında :) mutlu hissettiğim zamanlarda canım daha az acıyor sanki.

Anladim bende gobekte de tutulma hissettim sanki kasıklarım tutuluyo gibi oldu bi acayip agri yapiyodu tarif de edemiyorum :)

Bacaklarim geceleri sizliyor sanirim olumsuz etkiliyor bir sure sonra

Senin gen testi sonucun nedir?

12+3 de bende randevu aldım.. Fehmi Yazıcıoğluna yonlendırdı benım dr'um.. duyanınız oldu mu?
Ben oglumda 10 sene once gittim ayrıntılı ultrason icin cok guzel ilgilenmisti sakalasmısti bizimle her yerini gosterip yorumlar yapmıstı kime benzeyeceği hakkında ben iri kemikliyim esim daha ince uzun cocuk babasına benzeyecek kemikleri ince uzun demisti aynen oğlum babası ben bu sefer ayrıntılıda ona gidecegim o gunleri gorursem

Kontrole gittin mi hic..bebegi yolk saci gordun mu...benim bugun lekelenmem oldu gittim kesem 14.7 mm cikti 5+3 dediler..ama adete gore 6+5 olmam lazim..sendede fatk var mi canim..

aaa çok sevındımmm ozaman, tşk ederım cvbın ıcın.. içim rahatladı... hakkında cok birşey bulamadım cunku KK da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…