2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kese boyutun kacti canim..
Kese boyutunu olcmedi canim bu haftalarda ölçümler yaniltir dedi 5+2lik kese var su an dedi o gun sata gore 5+2ydim bende 14 kasima cagirdi kalp atislari duyulmasi gerekiyor dedi canim bi kurtajim var cok tedirginim kalp atislarini duyabilecekmiyim saglikli devam edecekmi diye gittigimde gorursem olcum isteycem canim

İnşallah cnm bnm hep birlikte güzel sonuçlar alırız çok heyecanlıyım ya birlikte kalp atışlarını duyarız inşallah

selam kizlar mide bulantim yok bu aralar dedim tabiki bulanti basladi :) kusmuyorum ama hep bulanti var sanki roller coaster binmisim gibi

selam kizlar mide bulantim yok bu aralar dedim tabiki bulanti basladi :) kusmuyorum ama hep bulanti var sanki roller coaster binmisim gibi
Bende iyiyim diyordum bugün sabahtan beri bulantıyla yattım kalkıyorum kusucak gibi oluyorum yemekte yapamadım eşimi bekliyorum dışarda yiyicez mecbur acıktımda bişey hazırlama düşüncesi bile midemi kaldırıyo

bende elma yiyorum ama gecmiyo iste.. ins cikinca yiyebilecegin bise bulursun ben aklima yemek gelince bile kötu oluyorum suan

Kızlar benim ilk gebeliğimi oğrendiğimde beta hcg degerim 51.6 cıktı bu çok düşk bir deger zaten ben çok erken oğrendim şuanda 7 hafta 4 günlük hamileyim ama doktor bir daha benden beta hcg testi istemedi. Ne sıklıklarla bakılması gerekiyor bu değere. Simdi benim 2. Li test zamanimdami bakıcak acaba. Yükselme olmuşmudur merak ediyorum. Mutlaka olmuştur ama gerektiği kadar yükselmişmidir normalmidir acaba değerim. Önemli birşey değilmi bu neden bakmadı doktor bidaha.

Canım kese görüldükten sonra beta hoch nin bir önemi kalmıyor..

Belki karşılaşmışızdır :) peki memnun musun sen? Ben fazla açıklama yapmadığı için bazen gıcık oluyorum bu kadar parayı bunun için mi verdim diyorum

Evet kendi kendine pek aciklama yapmiyor bizim sormamiz lazim sorulari
Her aradigimda telefonda hepsini aciyo benim de bu hosuma gidiyo aklima bir sey geldikce arayip soruyorum
Muayene ucreti de epey fazla
Hoca her seferinde besmele cekip muayeneye basliyo ne biliyim insallah masallah diyo muhafazakar bi adam ya hosuma gidiyor :)
Biz esimle veya esim annem ben geliyoruz ayni esofmanlari giymis liseli gibi iki tip gorursen bil ki biziz tipimiz minyon cunku
Gelip sen pembelokum musun diye sorabilirsin gorursen esim biliyo uyeligimi

Çok erken öğrendiysen o sonuç normaldir. Kalp atışı falan duyulmuş olması lzım zatennsıkıntj yapma.

Bayanlarr 7.haftanın içersindeyim bir şey soracağım arada kasıklarıma ağrı giriyo bu normalmiş ama benim anlamadığım şey sağ tarafta ağrıyo sol tarafta ağrıyo 7 haftalık bebeğin yer değiştirme gibi bi durumu yoksa ikiz olma şansı varmı yanıtlarsanız sevinirim

yer degistirme oldugu icin sadece agri ve batma olmuyor cnm benimde devam eden agrilarim var doktor normal diyor olacak.. bendede iki tarafta agri oluyor..

İkiz olsaydı doktorun belirtildi canım.. san ci yanıltıcı olabiliyormuş

MERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…