2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar merhaba herkese bende taze bir anneyim benide eklerseniz Mutlu olurum Rabbim hepimizin bebişlerini kucaklarımıza nasip etsin inşallah sağsalim

cnm günümüz senin ile aynı inşaallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi sn keseyi gördün mü
kizlar insallah bebisleri saglikli bi sekilde gormek nasip olur sata gore 5+6 yim bugun en son cuma gittik keseyi gördük cok şükür 14 kasima randevu verdi kalp atislaarini duymamiz lazim dedi inşallah saagliklaa pit pitlarini duyariz hepimiz birbirimize yakiniz benden once kontrolleriniz guzel haberlerinizi bekliyorum

Gözünüz aydın) çok güzel oluyor 1.5 cm bile olsabizede doktor yasaklamadan biz yasaklamistik bir leke görsek bile tedirgin oluruz diye. Bence 3 ay çok uzun bir sürede değil zaten 1 aylık öğreniyoruz.
Cok tskler cnm :) yaa aynen cok kucuk ama ultrason kagidinin fotosunu cekip buyuttum arkasi donuk yatiyordu cok net bacaklarini ayaklarini gordum yaa super bisey :)

Bende öyle düşündüm ama newmoon'ada ayni tarihi vermis benimle. Birde aradim doktoru bir yanlıslık yok dedi
Ewet cnm 13 kasim dedi ama bn bide 4boyutluya gidcem braz daha net gozukur arkdsmda 11de gitti oraya bakalm hayrlsi ya maksat bebisi gormek down sendromu fln diil o formalite bana gore

Anladim bende gobekte de tutulma hissettim sanki kasıklarım tutuluyo gibi oldu bi acayip agri yapiyodu tarif de edemiyorum :)

Bacaklarim geceleri sizliyor sanirim olumsuz etkiliyor bir sure sonra

Senin gen testi sonucun nedir?
Mthfr c677t ve mthfr a1298c ikisi de heterozigot çıktı. Ne demek olduğunu tam olarak bilmiyorum

İnşallah duyarsın Canım hepimiz musmutlu haberleri buraya yazarız inşallah

Kese boyutun kacti canim..

aaa çok sevındımmm ozaman, tşk ederım cvbın ıcın.. içim rahatladı... hakkında cok birşey bulamadım cunku KK da
Doktorun kim bana onu medical park taki aysegul hn onermisti ama simdi ona gitmiyorum merak ettim sana kim onerdi
diye ama ayrıntılıda yine fehmi beye gidicem allah nasip ederse

Daha gitmedim ilk hafta gitmistim cok erken geldin demisti dusuklerim var dedim ama keseyi alttan gormustum 3 igne verdi her pazartesi vurul dedi 3 hafta sonra gel dedi netlessin hersey dedi kafana takarsin yoksa demisti yarin ignemi vurunup antibiyotik bazlı varsa kandaki mikropları oldurmek icin hapa baslıcam pazartesi giderim persembeye de devlete randevu aldım tahliller icin

Kontrole gittin mi hic..bebegi yolk saci gordun mu...benim bugun lekelenmem oldu gittim kesem 14.7 mm cikti 5+3 dediler..ama adete gore 6+5 olmam lazim..sendede fatk var mi canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…