2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba taze anne adayları nasılsınız yarın kotrolum var bakalım test sonuçlarına göre bebegim ne durumda

Ayrıntılı ultrason perinatoloji doktoru tarafından 20. haftalarda yapılıyor. Zamanı gelince doktorun yönlendirir.
sanirim anlatamadim. ben sadece benim doktorumun bunu 11-14 hafta arasinda ikili tarama yaptiginida ifade etmeye calistim. sonrasinda uclu taramada tekrar ayrintili olarak baktigini 17-20 haftalar arasinda dedim. herkesin doktorlari farkli oldugu icin demekki heryerde baska sekilde oluyor. ayrintili olarak kol bacak gelisime vs bakacagini söyledi doktorum ikili taramada 12ci haftada

Hayır anladım. Genel prosedürden bahsediyorum bende sadece benim doktorum değil çevremde hep böyle. Benim doktorum da bakıcak 11. haftada ense kalınlığına ama asıl ayrıntılı ultrason 20. haftada oluyor onuda kendi doktorumuz yapmayacak. Hatta bana 2 li taraman iyi çıkarsa 3 lü ye 4 lü ye gerek kalmaz dedi.

Oyle zaten cnm normal ultrason gbi degil detayli bakicak ikili taramada ben 4boyutlu hatta baktrcam cok unlu bi uzman yapck

Yasemin cok üzüldüm hayirlisinin bu oldugundan eminim ama insaniz üzülüyoruz.insallah en yakin zamanda salih evladına kavusursun.belki de dualarinin kabulu ile sorunsuz bi sekilde sonlardidi rabbim
Canım çok teşekkür ederim
Allah böyle nasip etti bunu yaşadım.
Rabbim sizin bebeklerinizi korusun inşallah amin

Kızlar merhaba herkese bende taze bir anneyim benide eklerseniz Mutlu olurum Rabbim hepimizin bebişlerini kucaklarımıza nasip etsin inşallah sağsalim
cnm günümüz senin ile aynı inşaallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi sn keseyi gördün mü

Kizlar yorumlarinizda goruyorumki şimdiden senin bebek kaç cm . haftasina gore gelisimi nasil kac gr. olmus v.s gibi gereksiz endiselere kapiliyorsunuz... Gereksiz diyorum çunku bu her anne ve bebegin yapisina gore degisir bu donemde bir hafta onden giden bebek iki ay sonra bi bakarsiniz 10gun geriden geliyo... Yani bu demek degilki onden giden bebek saglikli olacak ... İkizlerim icin en son ultrasona girdigimde biri 3kg digeride 2.500gr cikmisti ve bi dogdu bebeklerden biri 1650gr sok olduk o hayal kirikligini anlatamam son bir haftada bi skinti olmus beslenememis ve kilo kaybetmiş ama sükur saglikli ... Benden tavsiye hiiiç takilmayin baskasinin bebeginin kilosuna boyuna kendinizi uzersiniz sadece

Yok.sadece ayni haftalarda olan benzer ciktgi icin ayni giden bebekleri konusuyorz yoksa bu haftlrda oyle seylere zaten takilinmaz down sendromlu alalim diolar normal doguyo bebis allah herkese saglikli dogum nasip etsnnn seninde bebislerne uzun omurler wersin saglikla hayirlsyla:)

cnm günümüz senin ile aynı inşaallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi sn keseyi gördün mü
Evet canım hem de iki adet dr cumartesi kalp atışlarını da duyuyorum ama size dinletemem bebişlerini için tehlikeliymiş şuanda sen ne durumdasın

Evet canım hem de iki adet dr cumartesi kalp atışlarını da duyuyorum ama size dinletemem bebişlerini için tehlikeliymiş şuanda sen ne durumdasın
ay çok güzel iki tane ne hoş bende yarın gidip görecem inşalllah cnm benim daha hiç ultrasyon ile bakmadı doktor yarın görürüm inşaallah sorunsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…