2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ay çok güzel iki tane ne hoş bende yarın gidip görecem inşalllah cnm benim daha hiç ultrasyon ile bakmadı doktor yarın görürüm inşaallah sorunsuz
Görürsün Allah'ın izniyle Canım ben bu cumartesi 3. Ultrasona gircm nasipse bu sefer bizde duycaz kalp atışlarını Rabbim daim etsin inşallah hepimizinkini olmayıp isteyenleredir hayırlısıyla nasip etsin

Görürsün Allah'ın izniyle Canım ben bu cumartesi 3. Ultrasona gircm nasipse bu sefer bizde duycaz kalp atışlarını Rabbim daim etsin inşallah hepimizinkini olmayıp isteyenleredir hayırlısıyla nasip etsin
inşaallah canım benim inşalllah rabbim isteyen herkese nasip eder. ay çok heyecanlı ilk kez görecem..

Kizlar slm dra gittik minnosumuzun kalp atislarini duyduk 1,6 cmm olmus haftasiyla cok uyumlu bir bebek dedi hersey yolundaymis cok mutluyum :) allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh. Bu arada sorunsuz bir gebelik olmasina ragmen dr cinsel birlikteligi bize yasakladi biz de ztn bebegi öğrendiğimizden beri oyle biseyi aklımıza getirmemistik isabet oldu. Diyecegim o ki riskli donem bitene kdr bu konuda dikkatli olmamiz en guzeli sanirim. Bu arada drdan cok memnun kaldik anadolu yakasinda oturan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ozel goztepe hastanesi fatih bey.

Hayırlı olsun inşallah hep iyi haberler alırız. Benimde doktorum ilişki serbest hiç korkmayın çünkü bebek vajinada değil rahimde zarar görme olasılığı yok içiniz rahat olsun dedi. Hatta maketlerlede gösterdi bebeğin nerde olduğunu. Benim doktorumda çok iyi alanında uzman tanınmış doktorlardan. Ama tabi tercih sizin. Bide bu dönemde hormonlardan dolayı isteksizlik oluyormuş 16. haftada normale dönüyormuş.

hayirli olsun cnm. bazi doktorlar yasakliyo bazilari icin serbest size yasak verdiyse bence uy doktorun dediklerine.

Cok sevindm canm benmde risk kanama fln yok ama iliski yasak zaten aklima ble gelmez en ufak bi leke olsa bin pisman olurum acelesi yok:) su gunler gecsn once o ikinci plan:)

Cnm cok tsk ederim. Aynen cok haklisin bende de isteksizlik var ztn isabet olduu :)

Kizlar kesem 14.7 mm olmus...ultrosoncu 5+3gun dedi ya..ama ben adete gore 6+5 olmam lazim..gerci gecende 9.7 ikende aradaki fark 9 gündü yine ayni hergun 1 mm artmis...kanama alani yok..doktora dedim ee benim bu gelen kan nerden geldi dedim...bazen ultrasonda gorulmeyen seyler olabiliyor dedi...gec dollenme sanirim benimkisi...daha baby yok..siz kesenoz kac mm iken bebegi ve yolk saci gordunuz..

Cok sevindm canm benmde risk kanama fln yok iliski yasak zaten aklima ble gelmez en ufak bi leke olsa bin pisman olurum acelesi yok:) su gunler gecsn once o ikinci plan:)
Sagol cnm :) dr bunu da soylediii beraberlik yasayip bi lekelenme olursa uzulup kendinizi sikintiya sokmak istemiyorsaniz ben bu donemde tavsiye etmiyorum dedi.

Gec dollenmedir cnm besinci haftada bizde de bebek gorunmemisti cnm 6+0da da sadece cizgi seklinde gormustuk.

Kizlar ilk zamanlarda gebeliginizde 8-9 gun ultrason farki oldu mu...sonrasinda ne oldu..fark kapandi mi

Slm arkadaşlar ben ne yapıcam böyle bilmiyorum sürekli birsey yemek istiyorum ve sürekli açım bu gidişle doğuma kadar kaç kilo olucam Allah bilir ...

Kapandi cnm bndede olmstu 6.haftalarda
Ayy 6+5 olmam lazim adete gore ama 5+3 dendi..14.7 mm kesem..bebek henuz gorulmuyor..adetime gore 9 gun kadar fark var...siz kacinci haftada gordunuz bebegi..kanama alanim kalmamis ama zirt pirt lekenemiyorum..progestani fitil olarak al dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…