2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aramızda fazla bir şey yokmuş bebişinizin boyu ne kadar ben şimdi kafaya taktım benm 2.6 milim

Lekelenmem yok canım. Doktora sordun mu lekelenmelerini ? Bir pürüz varmıymış ?
Rahimde kanama alanimda yok nerden geliyo bilmiyorum..ara ara kahverengiboluyo..dun ayakta cok kaldim evde bi ara koyu bordomsu gibi gelmis..doktor eski kandir demisti...igne falan kullaniyomusun ben dun tekrara basladim kan sulamdiriciya..

Gunaydin kizlar bebisler iyidir insallah...progestanı fitil gibi kullananlar gunde kac kez kullaniyorsunuz sabah aksammi..

GÜNAYDINN

BAYADIR GİREMİYORUM YA,YOĞUN ÇALIŞIYORUM AKŞAMLARI DA MALUM UYUMAKLA MEŞGULÜM :)
ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİM İYİ ..PROGESTANI GÜNDE 2YE ÇIKARDI DRUM AMA

SİZLER İYİMİSİNİZ

Günaydın arkadaşlar. Benimde miğdem çok fena bulantı yok ama acayip bir yanma var yediğim içtiğim her şey ağzıma geliyor uyku hali devam ve rüyalar la başım dertte sürekli kötü kötü rüyalar görüyorum.

günaydın anneler nasılsınız dün bebişlerinin kalp atışlarını duyanlar için çok sevindim ben daha 10 gün sonra haftaya cuma gideceğim umarım ben de duyarım sizler gibİ

Merhaba canım.. hoşgeldin.. ben iyiyim çok şükür 10unda kontrolüm var, bakalım kistim küçülmüş mü bebeğim iyi mi meraktayım.. utanmasam her gün bebeğimi görmeye gidebilirim sanırım

Canım o rüyalar bende de var nedense sanırım bebeğe dair endiselerim kötü rüyalara dönüşüyor..

cnm gaviscon surup al, benım mıdeme cok ıyı geldı , tum yanma sorunlarım anında kalktı... içinde sakıncalı hıcbırsey yok.. d'um verdi banada...

Canım hangi tahlilleri istedi sağlık ocagi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…