2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de kötü rüyalar gördüm. hep buralardan da etkilenioz bencé. Bebislerimiz bizi bırakmasın hiç inşallah

Rahimde kanama alanimda yok nerden geliyo bilmiyorum..ara ara kahverengiboluyo..dun ayakta cok kaldim evde bi ara koyu bordomsu gibi gelmis..doktor eski kandir demisti...igne falan kullaniyomusun ben dun tekrara basladim kan sulamdiriciya..
Bana da 2 doktor yok demişti doktorundan emin misin ??

Günaydın anne adayları
Ben dün kan vermiştim toxoplazma ya yeniden bakıyor doktorum evde kedi besleyen anne adayları her ay düzenli bu testin yapılması lazımmış.

Ben bugün doktora gidemedim özelde ki doktor altı hafta aynı dozda kuşlan demişti tshı düşmüş ama daha düşmesinden korkutorum :)))

Ben de rüya gördüm çok ya sürekli dönsüm sol kasığım çok ağrıyor şimdi ya dünde baya ağrım oldu sürekli dua ediyorum ....

Canım benim de sol kasigim çok ağrıyor canım..

yakınlarda beta hcg ölçtüren var mı arkadaşlar ben bugün kan verdim bütün gebelik testleri yenilendi sanırım kronik hasimato olunca her ay tsh falan kontrol edilmeliymiş bende birde oto antikor pozitif geliyor nerdeyse 10 tüpe yakın kan verdim yanlış saymadıysam 9 tüptü hemşire bile çok dedi henüz çıkmadı sonuçlar ama hcg 270000 gelmiş normaldir demi 9 ve 10 hafta arası için

gözün aydın canım sağlıkla al kucağına ...

Sağol canım, Benim bebeğim ortada tam. Sol da da kistim var canim, seninki nerde
Benim daha çok soldan bakıyolar... Sol tarafa daha fazla kaydırıyorlar o yüzden aklım kalıyor ...
Ama değişiyor sağ sol neden bitmedi bu kasık ağrıları daha ki soğuktanda çok etkileniyorum canım...

elma yiyebiliyor musun beni o rahatlatıyor sadece ama kabuğu ile yiyorum organik bulamazsan kabuklu yeme sakın

Benim daha çok soldan bakıyolar... Sol tarafa daha fazla kaydırıyorlar o yüzden aklım kalıyor ...
Ama değişiyor sağ sol neden bitmedi bu kasık ağrıları daha ki soğuktanda çok etkileniyorum canım...
Canım hangi taraftan yumurtlarsan oradan ağrı oluyor rahim gittikçe büyüyor ve kasıklarda ağrıya neden oluyor.. kızımı da doktor hep solda bulurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…