2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım hangi taraftan yumurtlarsan oradan ağrı oluyor rahim gittikçe büyüyor ve kasıklarda ağrıya neden oluyor.. kızımı da doktor hep solda bulurdu..
Benim yumurta takibi oldu... Sağdan vardı canım ama hep öyle okuyorum soldan olanlar kız çıkıyomuş hadi bakalım sağlıklı olsunda :)))

Kizlar bebegimle bugun dr a gittik cok sukur hersey yolunda elhamdülillah buda bebisim teyzeleri maaşallah

Kötü rüya gören arkadaşlar bende de durum aynı. Düşük yaptığım gebeliğimde de sürekli görmüştüm. Bir şey olacak mı endişesinden oluyor hep. Ama ilk kez bu gece bebeğimin olduğunu ve emzirdiğimi gördüm. Yeni doğmuş miniciiik :)

Benim daha çok soldan bakıyolar... Sol tarafa daha fazla kaydırıyorlar o yüzden aklım kalıyor ...
Ama değişiyor sağ sol neden bitmedi bu kasık ağrıları daha ki soğuktanda çok etkileniyorum canım...
Benimde bitmisti ama yeniden başladı. Doktoru aradim ama 3 ay sonuna kadar normal hic idrar tutma dedi. Ondanda olabilirmis.

Benim yumurta takibi oldu... Sağdan vardı canım ama hep öyle okuyorum soldan olanlar kız çıkıyomuş hadi bakalım sağlıklı olsunda :)))
Benim de hep sol tarafımda ağrı var ben hep bekarken bile oğlum olacak diyordum ama 2 defa rüyamda kız çocuğu gördüm şimdi sizde böyle yazınca acaba kız mı olacak diye düşünmeye başladım ama tabi biraz daha beklemek lazım

Ablamda da öyle olmuş komşumda annem de sol kız deniyor :) re sen sağdan mi yumurtlamissin yani
Evet canım 2 ay takip yapıldı bende iğne ile birincide tek yumurta sağdan. ikinci yani bu ayda 2 tane sağdan vardı doktor pek sol çalışmıyo demişti 2 ayda nasıl anladı bilmem ama :))

12.haftada tahminler başlıyormuş :)) şanslısın az kalmış bakalım ne olcak ama kız diyorum ben de artık çünkü hep soldan bakıyolar :)

Evet canım 2 ay takip yapıldı bende iğne ile birincide tek yumurta sağdan. ikinci yani bu ayda 2 tane sağdan vardı doktor pek sol çalışmıyo demişti 2 ayda nasıl anladı bilmem ama :))
Sen se erkek olsun istiyorsun sanırım, allah gönlüne göre versin canım..

Yok canım ne gerek var zaten her hafta doktora gidiyorum ultrason ile bakıyor zaten
App store de hamilelik rehberi var bana kullanımı kolay gelen
Ya benim doktorum her hafta çağırmıyor sıkıntı varken bile. Ama ben de değiştirmek istemiyorum pek. baştan ona gittim diye. Biraz daha geçsin ben alıcam ama :ad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…