2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım senin kistten dolayi lekelenmen falan o tarz biseyin oluyomu.
Hamile olduğumu bilmiyordum ilk adet günüm geldiğinde hafif kahverengi lekem oldu, ikinci adet zamanımda da oldu .. ama kiste bağlı değil sanırım, üstüne görme deniliyor buna.. kimi gebeler adet günlerinde leke görüyor..ama sanci yapıyor

Benim yumurta takibi oldu... Sağdan vardı canım ama hep öyle okuyorum soldan olanlar kız çıkıyomuş hadi bakalım sağlıklı olsunda :)))
Benimde solum aģrıyor..annemde erkek sol diyo ama..bakalim..soldan yumurtladim sanirim ben az cok anliyorum..seyirmem oluyor..
Limon hastanelik oldugumda kanama alanim vardi ama pazartesi gittim burdaki doktorum kalmamis dedi..ara ara lekelenmem bordomsu kan nerden geliyo peki dedim..bazen ultrasonda hersey gorulmuyor dedi..progestani vajinal kullan dedi...dünde canakkaledeki docente gittim vajinalde kalp atimi aldik..oksapar igne kullaniyodum hastanelik olduktan sonra biraktim dedim..kanamayi o yapmaz dedi..igneye devam dedi..ilk kez kalp atimi aldim Allah kucagima almayida nasip eder insallah hem benim hem hepimizin..Dün tek basina gittim yavrumun kalp atimini doktor gösterdi ekranda dayanamadim agladim..doktorada ben ilk kez goruyorum dedim..esimi aradim sonra agliyorum bir taraftan soyledim sevindi..kanama alani yok dedi canakkaledekide canim 2 doktorda...ama bu nabothi kistleri ne ki...rahim agzinda servikste nabothi kistleri var yaziyodu pazartesi yapilan ultrasonda...onemsiz dedi doktor ama..bir onceki ultrasonumda yoktu ve lekelenmemde yoktu..

Kizlarr doktrdan geldim smdi bulanti icin emedur ve reninn tavsiye etti yanma falanda var diye ama icmicem dayanicam bebiside gordm haraket etti cok sasirdm ya( Allahh herkesin yavrularini kucagnda gormeyi nasip etsinn icindede benim
rennie bend kullanmak istiyorum yanma icinama zarari olur diye cekindim irde bizim seninle gunlerimiz aynıydı srn hic beta olcturdunmu 270000 lerde gelmis benim değerim c ok gibi geldi bana kendimi korktmak istemiyorum

rennie bend kullanmak istiyorum yanma icinama zarari olur diye cekindim irde bizim seninle gunlerimiz aynıydı srn hic beta olcturdunmu 270000 lerde gelmis benim değerim c ok gibi geldi bana kendimi korktmak istemiyorum
Canım benim midem cocuklugumdan beri ağrır, ilk gebeligimde gavisconla çok rahatladim hiçbir zararı yok, tavsiye ederim doktoruna da sor..

Kizlarr doktrdan geldim smdi bulanti icin emedur ve reninn tavsiye etti yanma falanda var diye ama icmicem dayanicam bebiside gordm haraket etti cok sasirdm ya( Allahh herkesin yavrularini kucagnda gormeyi nasip etsinn icindede benim
Amin canim amin...igneler devam ben dun tekrar basladim..kanamanin onla alakasi yoktur dedi doktorum..3 hafta sonra tekrar gidicem doktora bu sefer rapor cikarcak..dun yabrumun kalp atislarini gordum vajinal ultrasonda..igneyi veren doktorumda..o da igneleri birakma devam dedi..lekelenmen baska seydendir dedi ki igneyi1 haftadir vurulmadim lekelenmem yine oldu ara ara...ignelere devam Allahim hepimizin evlatlarini bagislasin...Her kontrole gittigimizde minik kalplerinin attigini boylarinin uzadigini buyuduklerini gorelim agiz tadi ve mutlu mutlu cikalim kontrollerden...

Genelde annne kiA çekiyor bu konularda, demek ki annende öyleymiş..

Genelde annne kiA çekiyor bu konularda, demek ki annende öyleymiş..
Valla biz 4 kiziz..bir erkek olmus benden sonra ama bebekken rahatsizlanmis kaybetmisler...banada erkek gibi geliyo icime..ne midem bulaniyo ne bisey...annemler kardeslerim kiz diyo ama..icimdeki ses erkek diyo..ama kiz erkek farketmez saglikli olsunda...

Kızlar bugun saglik ocaginda kan idrar verdim boy kilo tansiyon baktilar..tansiyonum 7 ye 5 cikti..hemsire bile sasti basin donmuyomu falan dedi..yok dedim..ara ara gel tansiyon bakalim dediler..sonuclar yarin cikicakmis bakalim ama yarin isbasi yapiyorum ya..

masallah bebise.. :) hala yuvarlak bise olarak mi görunuyor? benimki solucanda en son.. 10 gundur gitmiyorum merak ediyorum:))

İlk çocuğun sanırım allah hayırlı evlat versin... benim de içime erkek doğuyor bu sefer.. hayırlısı olsun.. ama bu bebek ortada o yüzden yorum yapamiyorum..

Aminnn cnm ya bncde brakma igneni cok onemli cunku allah hayirli dogumlar nasip etsn hepimizee

Cnm 29ekimde baktrdm 180000 flndi korkma zarari yokki beta hcgnin

Benimde sürekli sol tarafımda hiç bir kayma atma birşey yok
İlk oğlumda 2 ayda hissetim kaydığnı hiç kasık ağrım olmadı. bakalım bu ne olacak hayırlısıyla olsunsunda sağlıklı bşr şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…