2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimde sabah aç karnına içtiğim coraspin ve folik asit alıyorum ama ictikten 15 dk sonra çıkardım tekrar da almadım bunu 2 defa yaşadım

folik asit icin endiselenmeyn vücutta depolanmiyor yazıyor heryerde ama depolaniyo bebek istedigim bir icin aylarca fokik asit ictim sonra tahlillerde folij asit hep 25 lerde cikti ki ust deger 17 hatta doktor artik 3 5 günde 1 at falan dedi mutlaka depolaniyordur vucudunuzda Allahın izni ile yeter annelerimizin cogu folik asit falan kullanmamis daha hic rast gelmedim bizden önceki nesilde panik olmayalım bence :)

Benimde sabah aç karnına içtiğim coraspin ve folik asit alıyorum ama ictikten 15 dk sonra çıkardım tekrar da almadım bunu 2 defa yaşadım
Cnm bsy dicem corasprin kesinlikle ac karnina icilmiyo dedi doktorum sende bak ac icilmez yaziyo.miden mafolur bende o tedawiden oluyorum sirf asprin icin zorla bsy yiyiorm yine sen blirsn ama bi arastr istersen

Cnm bsy dicem corasprin kesinlikle ac karnina icilmiyo dedi doktorum sende bak ac icilmez yaziyo.miden mafolur bende o tedawiden oluyorum sirf asprin icin zorla bsy yiyiorm yine sen blirsn ama bi arastr istersen
Canım haklıymışsin benim aklımda aç karnına diye kalmış sonra ilaca baktım tok işaretli şimdiye kadar böyle yuttum uzun bir zaman da değil ama inşallah bir zararı olmaz iyi ki yazmışım teşekkür ederim

kardedim

Allah inananlarla beraberdir.bize külli iradeye teslim olmak düşer.cüz i irade de elimden geleni yaptım ölü dediler değilmiş diğer kese geliştirmedi baskiladi odan düşürdüm,tedaviyle değil ama iki çocuğumdan ayriyim o yüzden kaybetmek istemedim.ama dediğim küllî irade.yapacak bisey yok.Ayette denildiği gibi onlar ne verilene şımarır nede alınana üzülür.düşük bitti biraz zor oldu kürtaj önermedi dr um.ilaç vermedi.ağrı kesici bile almadım o yüzden temizlenmiş ama simdi ilaç aldım..yatıyorum.iki aya bakıca biz nasipSe . Tanışırız özelden yazabilirsin.dikkat et kendine. Ayrıca kuvvet Allahdandir.Allahi ne kadar tanırsan o kadar tecelli olur ahlakı ve isimleri.Onu tanımazsak Onun imtihanını nizamını anlamaz isyankar oluruz.burdaki kızlar iyi.d moral verdiler kaybettim ama biliyorum ki literatürde bir kaybediş.aslında kazandım.hamdolsun demekki hayırlısı buymuş.

Canim ruyalariniz hep hayra ciksin inşallah tsh benimde 4.99 cikmisti dr dahiliyeci ile görüş demisti bugun görüştüm euthyrox 25 başladı 1 ay sonra tekrar tahlilini gorelim dedi yarin sabah basliycam inşallah düşer sen ne kullandin

kardeşim mesaj eksik gelmiş. Dr um önermedi sakin başka dr gitme dedi .haklida yani hemn kürtaj diyorlar.oysa Allah nizamına göre yaratma arada sorun olsa kürtaj olabilir.kürtaj doğurganlığı azaltıyor.bebek küçük gerek yoktu. Şükür temizlenmiş sadece rahim ağzını temizledi biraz önce. Sezeryanmda iki tane riski de var kürtajın Allah korusun.zaten rahme bise olsa karından amaliyat olsa riskim var yapışıklık coktu ..bi bebek daha olsa belki düşünmemek zorunda kalabilirim.

kızlar onuncu haftanın içindeyim bende ama ara ara bel ağrıları devam ediyor bu haftalarda olup da bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan var mı

Canım kızın baya küçükmüş.. Emzirmiyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…