- 9 Ekim 2015
- 133
- 70
- 13
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.701
canım benımde tansıyonum cok dusmeye basladı. 8 lerde tansıyon aletı aldık gunde 3 kere olcuyorum. 9 lara cıkartıyorum . tansıyonum dusuk oldugunda bol su ıcıyorum az az cok sık yemek yıyorum. yemek yemek su ıcmek zor olsada yapabılecek bırsey yokKızlar bugun saglik ocaginda kan idrar verdim boy kilo tansiyon baktilar..tansiyonum 7 ye 5 cikti..hemsire bile sasti basin donmuyomu falan dedi..yok dedim..ara ara gel tansiyon bakalim dediler..sonuclar yarin cikicakmis bakalim ama yarin isbasi yapiyorum ya..
Dusuk tansiyonluyumdur normalde..10 a 6 en yuksegim..beki 7 ye 5 ten normale nasil cikaririm ne yapmaliyim tuzlu aytan falan mi icsem..dikkat et tansiyonuna cnm
Sabah ac karinla gittim islem 11 e kadar surdu ac ac ondan olabilir mi..bende tansiyon aleyi alicam..canım benımde tansıyonum cok dusmeye basladı. 8 lerde tansıyon aletı aldık gunde 3 kere olcuyorum. 9 lara cıkartıyorum . tansıyonum dusuk oldugunda bol su ıcıyorum az az cok sık yemek yıyorum. yemek yemek su ıcmek zor olsada yapabılecek bırsey yoksakın ac kalma
Anladım canım kanama alanları yok denildiğinde vajinal bakılarak mı demişdi peki nabothi kistleri ne bilmiyorum ama boyutu keseye yakınlığı önemli diye biliyorum. Kanaman avuç içi büyüklüğünde olmadıkça korkma kanama alanı yoksa ama sebebinin bilinmesi lazım senin ilindeki dokto ve şartlarını bilmiyorum ama açılcası ben burada pekte güven duyulmayacsk şeyler yaşadım ve kafam kaırşık.. İstirahat et ... İlişkiyi zaten yasak etmişlerdir .. Gördüğünde kanama alanların boyutunu söylemiş miydi doktor..Benimde solum aģrıyor..annemde erkek sol diyo ama..bakalim..soldan yumurtladim sanirim ben az cok anliyorum..seyirmem oluyor..
Limon hastanelik oldugumda kanama alanim vardi ama pazartesi gittim burdaki doktorum kalmamis dedi..ara ara lekelenmem bordomsu kan nerden geliyo peki dedim..bazen ultrasonda hersey gorulmuyor dedi..progestani vajinal kullan dedi...dünde canakkaledeki docente gittim vajinalde kalp atimi aldik..oksapar igne kullaniyodum hastanelik olduktan sonra biraktim dedim..kanamayi o yapmaz dedi..igneye devam dedi..ilk kez kalp atimi aldim Allah kucagima almayida nasip eder insallah hem benim hem hepimizin..Dün tek basina gittim yavrumun kalp atimini doktor gösterdi ekranda dayanamadim agladim..doktorada ben ilk kez goruyorum dedim..esimi aradim sonra agliyorum bir taraftan soyledim sevindi..kanama alani yok dedi canakkaledekide canim 2 doktorda...ama bu nabothi kistleri ne ki...rahim agzinda servikste nabothi kistleri var yaziyodu pazartesi yapilan ultrasonda...onemsiz dedi doktor ama..bir onceki ultrasonumda yoktu ve lekelenmemde yoktu..
Kayma nasıl oluyor canım.. oğlunda sağdan mi yumurtlamistin..Benimde sürekli sol tarafımda hiç bir kayma atma birşey yok
İlk oğlumda 2 ayda hissetim kaydığnı hiç kasık ağrım olmadı. bakalım bu ne olacak hayırlısıyla olsunsunda sağlıklı bşr şekilde
hayatım benımde normal tansıyonum 10-6 falandı. sımdı ozellıkle ıstıfralar da baslayınca halsız kaldımSabah ac karinla gittim islem 11 e kadar surdu ac ac ondan olabilir mi..bende tansiyon aleyi alicam..
Canım tuzlu ayran çubuk kraker falan ye bak benim notmalde hep 13 tü 9-5 çıkıyo benim vücut için imkansızdı ama gebelik normal düşmesi ben 9 olsun dayanamazdım mesela :) aç olman önemli ölçtürdüğünde ölçtürdüğün saatte önemli. Tansiyon aleti ile sabah akşam kendi takibini yapsan öyle çıkamayacak belki de anlık bir şey olabilir telaş yapma ..Dusuk tansiyonluyumdur normalde..10 a 6 en yuksegim..beki 7 ye 5 ten normale nasil cikaririm ne yapmaliyim tuzlu aytan falan mi icsem..
Yok soylememisti canim kesenin yaninda demisti..vajinalden bakildi kalmamis dendi..dunku doktorda yok dedi..iliski yasak vok yorulmucam...her zaman kanamam olmuyo dun belim agridi lavaboya gittim baktim birkac damla gelmis kan ama koyu renk oyle olunca korkma ddi doktor taze kan olmadigi surece korkma dedi..hemen uzandim progestani attim fitil olarak...bugun yok mesela..Anladım canım kanama alanları yok denildiğinde vajinal bakılarak mı demişdi peki nabothi kistleri ne bilmiyorum ama boyutu keseye yakınlığı önemli diye biliyorum. Kanaman avuç içi büyüklüğünde olmadıkça korkma kanama alanı yoksa ama sebebinin bilinmesi lazım senin ilindeki dokto ve şartlarını bilmiyorum ama açılcası ben burada pekte güven duyulmayacsk şeyler yaşadım ve kafam kaırşık.. İstirahat et ... İlişkiyi zaten yasak etmişlerdir .. Gördüğünde kanama alanların boyutunu söylemiş miydi doktor..
Az dayan bence derin nefes al çık dışarıya zorla kusturma kendiniKızlar lutfen acil cvp verin.
Cok kötüyüm.... işteyim de.
Az önce folik asit imi içtim.
Ama çok fena miğdem bulanmaya başladı şu an. Çıkartsam ilaç ta gider degilmi ?
Sonra tekrar iceyim mi.
Yoksa birazcık daha dayanmaya mı çalışayım.
Çalışanların işi daha da zor ya.
Birde ben kasada çalışıyorum.
Ter,sarımsak fln kokan insanlar geliyor, dayanılmaz bir durum
Canım tekrar içme bence.. çıkarmışsan bile bir gündem birşey olmaz ki.. miden bulanmıyorsa.. badem de folik asit çok fazla, hatta şeyda coşkun gebeliginde folik asit kullanmamış sadece badem yemiş bol bol..Kızlar lutfen acil cvp verin.
Sonra tekrar iceyim mi.
Hmm anladım bana da iki doktor yok dedi hatta biri doçent 3 günnde ili kez ayrı ayrı baktı... Sonra hastane doktoruna gittim çok iyi diyolardı adam karından bakar bakmaz gördüYok soylememisti canim kesenin yaninda demisti..vajinalden bakildi kalmamis dendi..dunku doktorda yok dedi..iliski yasak vok yorulmucam...her zaman kanamam olmuyo dun belim agridi lavaboya gittim baktim birkac damla gelmis kan ama koyu renk oyle olunca korkma ddi doktor taze kan olmadigi surece korkma dedi..hemen uzandim progestani attim fitil olarak...bugun yok mesela..
Sende kahverengiblekelenme oluyor mu peki canim..Hmm anladım bana da iki doktor yok dedi hatta biri doçent 3 günnde ili kez ayrı ayrı baktı... Sonra hastane doktoruna gittim çok iyi diyolardı adam karından bakar bakmaz gördü
İlacı tekrar alma mutlaka ilaç kana karışmıştır. Bana doktorum ilacı sabah kahvaltıdan hemen sonra al demişti. Siz yenimi aldınızAz dayan bence derin nefes al çık dışarıya zorla kusturma kendini
Cnm ayran ic kusmayi cikar aklindan hic dusunme ilac ztn kana karismistr folik asit cabuk dagilio cubuk kraker ye brazKızlar lutfen acil cvp verin.
Sonra tekrar iceyim mi.
Yok şükür ben de hiç kanama olmadı diğer doktor çalışbilirsin normal bi gebelik demişti bende 5.5 haftada çıktı daha bebeğim ve kalp atışı yokken daha riskli bi dönemde atlattık yani daha şimdi gününe uygun ilerliyo ama temkinli olmak istiyo insanSende kahverengiblekelenme oluyor mu peki canim..
Hoşgeldin canımbugun 4 haftalık hamile olduğumu oğrendim galiba bende haziran ANNESİ OLACAĞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?