2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım benımde tansıyonum cok dusmeye basladı. 8 lerde tansıyon aletı aldık gunde 3 kere olcuyorum. 9 lara cıkartıyorum . tansıyonum dusuk oldugunda bol su ıcıyorum az az cok sık yemek yıyorum. yemek yemek su ıcmek zor olsada yapabılecek bırsey yok sakın ac kalma

Sabah ac karinla gittim islem 11 e kadar surdu ac ac ondan olabilir mi..bende tansiyon aleyi alicam..

Anladım canım kanama alanları yok denildiğinde vajinal bakılarak mı demişdi peki nabothi kistleri ne bilmiyorum ama boyutu keseye yakınlığı önemli diye biliyorum. Kanaman avuç içi büyüklüğünde olmadıkça korkma kanama alanı yoksa ama sebebinin bilinmesi lazım senin ilindeki dokto ve şartlarını bilmiyorum ama açılcası ben burada pekte güven duyulmayacsk şeyler yaşadım ve kafam kaırşık.. İstirahat et ... İlişkiyi zaten yasak etmişlerdir .. Gördüğünde kanama alanların boyutunu söylemiş miydi doktor..

Sabah ac karinla gittim islem 11 e kadar surdu ac ac ondan olabilir mi..bende tansiyon aleyi alicam..
hayatım benımde normal tansıyonum 10-6 falandı. sımdı ozellıkle ıstıfralar da baslayınca halsız kaldım usumelerım artı. gecen hafta zor gectı eseım tansıyon aletı almıs sagolsun. bır olctuk 8-5 lerde sımdı duzenlı olcuyorum. sık yemek yemen lazım. ben mıde bulantılarım nedenıyle bazen sadece ekmek yıyordum yınede agzıma bırseyler atıyorum sende dıkkar et kendıne .

Dusuk tansiyonluyumdur normalde..10 a 6 en yuksegim..beki 7 ye 5 ten normale nasil cikaririm ne yapmaliyim tuzlu aytan falan mi icsem..
Canım tuzlu ayran çubuk kraker falan ye bak benim notmalde hep 13 tü 9-5 çıkıyo benim vücut için imkansızdı ama gebelik normal düşmesi ben 9 olsun dayanamazdım mesela :) aç olman önemli ölçtürdüğünde ölçtürdüğün saatte önemli. Tansiyon aleti ile sabah akşam kendi takibini yapsan öyle çıkamayacak belki de anlık bir şey olabilir telaş yapma ..

İşe mi başlayacaksın halletin mi iş konusunu ama lekelenmen var doktorunun haberi var mı bundan sen hiç hastaneden çıkınca istirahat etmedin heralde ...

Kızlar lutfen acil cvp verin.
Cok kötüyüm.... işteyim de.
Az önce folik asit imi içtim.
Ama çok fena miğdem bulanmaya başladı şu an. Çıkartsam ilaç ta gider degilmi ?
Sonra tekrar iceyim mi.
Yoksa birazcık daha dayanmaya mı çalışayım.
Çalışanların işi daha da zor ya.
Birde ben kasada çalışıyorum.
Ter,sarımsak fln kokan insanlar geliyor, dayanılmaz bir durum

Yok soylememisti canim kesenin yaninda demisti..vajinalden bakildi kalmamis dendi..dunku doktorda yok dedi..iliski yasak vok yorulmucam...her zaman kanamam olmuyo dun belim agridi lavaboya gittim baktim birkac damla gelmis kan ama koyu renk oyle olunca korkma ddi doktor taze kan olmadigi surece korkma dedi..hemen uzandim progestani attim fitil olarak...bugun yok mesela..

Az dayan bence derin nefes al çık dışarıya zorla kusturma kendini

Canım tekrar içme bence.. çıkarmışsan bile bir gündem birşey olmaz ki.. miden bulanmıyorsa.. badem de folik asit çok fazla, hatta şeyda coşkun gebeliginde folik asit kullanmamış sadece badem yemiş bol bol..

Hmm anladım bana da iki doktor yok dedi hatta biri doçent 3 günnde ili kez ayrı ayrı baktı... Sonra hastane doktoruna gittim çok iyi diyolardı adam karından bakar bakmaz gördü

Cnm ayran ic kusmayi cikar aklindan hic dusunme ilac ztn kana karismistr folik asit cabuk dagilio cubuk kraker ye braz

Sende kahverengiblekelenme oluyor mu peki canim..
Yok şükür ben de hiç kanama olmadı diğer doktor çalışbilirsin normal bi gebelik demişti bende 5.5 haftada çıktı daha bebeğim ve kalp atışı yokken daha riskli bi dönemde atlattık yani daha şimdi gününe uygun ilerliyo ama temkinli olmak istiyo insan

Folik asit i aslında akşam uyumadan önce içsek daha iyi sanirım. Vucuda daha iyi dagilır diye düßünüyorum.
Birde neredeyse yemek yememde azalma var ama 1 kg almışım.
Boyle giderse 9 ayda tombul olucam :)
Soda ictim 4...5 yudum migdeme iyi geldi sakinleştirdi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…