2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benim zaten hipotiroidim var bayadır kevatiron kullandım şimdi iyi gebelikle birsz yükselmiş hep iyiydi cnm

Evet ya hem en riskli ve hormonların en çok etkilediği aylar. Hem de izin yok zaten ölmüşüm bu saatte istanbulun köprü trafiğini çekiyorum. Açım aççç(((
Bende çok bunalıyorum. Yani anlayıslı insanlara düsürsün Allah ama cok zor.

Ne güzel yazmışın öyle duygulandım inşallah canım haberleşelim allah tekrardan aramıza katılmanı nasip etsin takdir allahtan...

Bence çalısan hamilelere ilk üc aydada izin olmalı
Lekelenmelerin devam ediyor mu..benim kanama alani yok dediler kapanmis guya ama kahverengi lekelenme oluyo..dun belim agridi banyoya gittim bordomsu olmus eski kan birkac damla uzandim hemen progestani koydum vajinal bugun yok..yarin iste napicam bilmem..vajinal progestan kullaniyormusun..ben gunde 2 kez vajinal..normal agizdan 3 kere aliniyoda vajinalden niye 2

Benim lekelenmem tamamen geçti 8. Haftanin sonunda bitmisti. Progestanıda birak dedi geçen çarsamba son elimde olan 8 taneyi ictim bıraktim simdi. Benim ağizdan 200 ml günde 2 taneydi. Haftaya sali randevum var bakalim. Bide su var bana kahverengi gelebilir kanama alani kapanmis ama yinede dikkat et dedi. Ben ise başladim mecburen tabi;( 10 haftayi bitirdim 11 haftaya girdim doktor ondan biraktirdi ama baya ilerledi artık diye.

Emmeyi reddediyordu.. sadece geceleri emiyordu, hemen bıraktı zaten..

Hep kızlarda emme problemi duyuyorum vw kız hisswttiğim için korkuyorum. Bir oğlum var ve 2 yaşına kadar gece gündüz emdi
6 aya kaadar sadwce anne sütü yetti. Sütüm çok azalmıştı diye 2 yaşında kestim memeden. Bu seferki emmezse kahrolurum.

Yoo öyle birşey yok.. kuzenimin oğlu da emmedi.. ablamın iki kızı var çok güzel de emdiler.. anne sütü le beslendi iyi kilo aldılar.. eşim mama verdi ondan bıraktı kızım.. yine erkek mi olsun istiyorsun..

Bence çalısan hamilelere ilk üc aydada izin olmalı
İnanın çalışan annelere ve hamile bayanlara hep acidim üzüldüm.çok zor yaş inanın zor.ben su an calismiyorum ama hamilelik dusunmeden önce istedim kızıma bakacak kimsem yoktu krese vermeye bile kiyamadim.eve girmiştik evden ciktik.evde çocuğumu kendim büyütüp olanla idare etme yolunu seçtim kızımı evde kendim büyütmek ve hamileliğini evde geçirmek dünyaya değer.Herkesin bir hayat şartı var biliyorum allah çalışan bayanlara yardım etsin.Bence hamile olan her bayan hemen dokuz ay izne çıkmalı bence çift can taşıyor bu çok önemli bisey bence

Haklisinız tabi bende cok isterdim evimde olmayı zaten doğum yapincada 2 yıl izin alacagim ama hayat şartlari simdiden ayrılamiyorum. Keske evde olabilsem;(

Ben evde çok sıkılıyorum ya normalde oturmak istemem hiç bi sorunum olmasa çalılırım ama hamilileikte insan istemiyor bulantı halsizlik uyku çocuklada zor oluyoe ama alışan evde yapamaz bence.

Ben evde çok sıkılıyorum ya normalde oturmak istemem hiç bi sorunum olmasa çalılırım ama hamilileikte insan istemiyor bulantı halsizlik uyku çocuklada zor oluyoe ama alışan evde yapamaz bence.
Ben okulum bitince evlendim, 2 yıldır evliyim ama evde dayanamıyorum.. çok sıkılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…